Προς το περιεχόμενο

The Flash (TV series)

Bermudakias33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα αντίθετα ο Βανταλ μου άρεσε αρκετά! Το επεισόδιο ήταν από τα καλύτερα γτ είχε συνέχεια δράση και ξεφυγαμε από τις αγάπες και τα ρομάντζα.. Άντε να δούμε και το σημερινό αν θα είναι καλό!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Περιμενα να τα δω και τα 2 σημερα μαζι το ενα μετα το αλλο και πραγματικα χαιρομαι που το εκανα ετσι γιατι αισθανθηκα σαν να εβλεπα μια ταινια.Ειχαμε πολυ δραση και φυσικa το στησιμο για το legend of tomorrow,η επιλογη του ηθοποιου για το ρολο του  vandal νομιζω οτι ηταν σωστη.Απο τα καλυτερα επεισοδια,μακαρι να εχουμε πιο συχνα crossover.

• Like 1

μπα, ουτε εμενα μ αρεσε, εχει χαλασει νομιζω η σειρα, πολυ μπλεξιμο, περσυ ηταν πολυ καλυτερα και απλουστερα τα πραγματα, φετος τα χουν κανει λιγο οτι ναναι

• Like 1

Η σειρα οσο παει και καλυτερευει,και αυτη και το arrow.

Το gotham δεν το βαζω στο ιδιο σακι με αυτες τις 2 γιατι ειναι 10 επιπεδα πιο πανω,αλλα ναι...τα σεναρια μονο περιπλοκα δεν ειναι.

Η σειρα οσο παει και καλυτερευει,και αυτη και το arrow.

Το gotham δεν το βαζω στο ιδιο σακι με αυτες τις 2 γιατι ειναι 10 επιπεδα πιο πανω,αλλα ναι...τα σεναρια μονο περιπλοκα δεν ειναι.

Άλλη φάση το flash και το arrow και άλλη φάση το Gotham. 

• Like 1

Πραγματικά έχω βαρεθεί με την ταχύτητα του flash και τις ανομοιομορφίες. Ειδικά στο επεισόδιο με τον vandal το πηδηξανε

δύο+ μαχ ο Μπάρυ μέγιστη ταχύτητα, 3-4 φορές παραπάνω ο ζουμ, δηλαδή κοντά στα 8-10 μαχ και ο ένας πιάνει κεραυνό, ο άλλος αποφεύγει κεραυνό, ο ένας δε μπορεί να πιάσει όλα τα μαχαίρια και τρώει ένα στη μάπα, ο vandal προλαβαίνει να πετάξει μαχαίρι να πετύχει τον φλας ενώ έπιανε τα αλλά μαχαίρια, πιάνει δύο βέλη, ο άλλος αποφεύγει την ταχύτητα της έκρηξης αλλά τρώει την ενεργεία στη μάπα σε μια φάση με το ραβδί, ο hawkman τρώει κεραυνό που έκανε την άμμο γυαλί και απλά πέφτει αναίσθητος και αλλά πολλά που βαριεμαι να γράφω. Καμία ελπίδα

• Like 1

Προσωπικά βλέπω και τις 3 σειρές που προαναφέρθηκαν.Φέτος πιστεύω ότι το Gotham έχει γίνει πολύ καλό!Επίσης πολύ καλό είναι και το Flash αλλά όχι όσο το Gotham...Αυτό που με έχει απογοητεύσει είναι το Arrow που νομίζω ότι παρατράβηξε το κακό...Έχουν αναστηθεί οι πάντες και προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρουν καινούργιες ιστορίες να μας πουν..Εννοείται ότι βλέπεται ευχάριστα αλλά όχι σαν τις προηγούμενες σεζόν..

σοβαρά κανένα σχόλιο ακόμα?

hi, i am wally..... right in the feels

E, περίμενε ντε. Δεν έχουν όλοι την όρεξη να κάτσουν στις 3/4 το πρωί να δουν το επεισόδιο :P

In other news

Ο Barry θα την πατήσει από τον Harry απ' ό,τι φαίνεται. 

Ο Wally είναι ο Feelkeeper του Show. 

Αυτά?

τπτ AOS ήταν κλάσης ανώτερο :P

Έχω ξεκινήσει τόσες σειρές αυτή τη χρονιά που αυτό το άφησα πίσω. Είμαι στο επεισόδιο που

η Simmons σώζεται από τον Fitz. Ή σε αυτό ή στο επόμενο. Να το ξαναπιάσω να το δω ή δεν αξίζει?

• Super Moderators

Από τα 2/3 και μετά της 1ης season το AOS έγινε αρκετά καλό, αν έχεις περάσει αυτό το σημείο και ακόμα το παρατάς δεν νομίζω ότι αξίζει να του δώσεις παραπάνω χρόνο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...