vsl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Σε 2 βδομάδες πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Λίγα λόγια γι αυτήν θα μπορούσε κάποιος να γράψει? Γενικά από το googling καταλαβαίνω ότι ο χαρακτήρας αυτός είναι πολυδιάστατος http://www.comicvine.com/hawkgirl/4005-6903/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Και τωρα υπομονη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik3 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Εμένα πάντως αυτή η ξεδοντιάρα για Hawkgirl δε μου άρεσε 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ψιλομουφα το τελευταίο επεισόδιο... Πάμε όμως για δυνατό επεισόδιο σε δύο βδομάδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpaokx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Γιατί μούφα; Είχε ενδιαφέρον και βασικό κακό - Δεν είναι και λίγος ο Γκροντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Εμένα πάντως αυτή η ξεδοντιάρα για Hawkgirl δε μου άρεσε Σκέτο σίχαμα η τύπισσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 συμφωνω, που την βρηκανε ρε; ελεος πραγματικα btw no flash this week; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 btw no flash this week; 3 posts πάνω από το δικό σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 overdose το σημερινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Είχε πολλά cringe moments όμως. Κόλλησε arrowτίτιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Πολυ καλο το σημερινο! η συνεχεια αυριο στο arrow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 κάποιον θα βαρεθουμε να τον βλέπουμε αυτες τις γιορτές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 μπα σταματαει στις γιορτες λεει το "tv show favs" μου 21/12 με 8/1 νεκρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εμενα δεν μου αρεσε το crossover οσο περιμενα, ο Vandal δεν με εντυπωσιασε και πραγματικα εχω βαρεθει το setup για το legends of tommorow, κυριολεκτικα εχουν φαει τα 2/3 και των 2 σειρων για να το προετοιμαζουν. Ποσο καλυτερο ηταν το episode μονο με Zoom πραγματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα