FarCry Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpaokx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Το τελευταίο επισόδειο είναι respect! Σούπερ ο Zoom. (Λέτε να είναι ο πατέρας του Και ξέρετε τί σημαίνει αυτό;;; Ότι έχουμε να δούμε 2-3 φιλεράκια τώρα :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Κάθε φορά που δείχνουν την Patty μου έρχεται στο μυαλό η Rachel από Suits. Is it just me? Patty vs Rachel 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Το χαμογελο ειναι ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpaokx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Να ρωτησω κάτι: τι απέγινε η Gideon;;; αντί να της κανουν χίλιες ερωτήσεις, δεν έχουν δειξει τίποτα. Έχω χασει κάποιο σκηνικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ερώτηση από τα προηγούμενα επ. Αυτό που έκανε ο Μπάρι με τον κεραυνό, το κάνει και στο κόμικ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kevin Malone Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Κάθε φορά που δείχνουν την Patty μου έρχεται στο μυαλό η Rachel από Suits. Is it just me? Patty vs Rachel Nope: http://www.insomnia.gr/topic/528834-the-flash-tv-series/?p=54375856 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Να ρωτησω κάτι: τι απέγινε η Gideon;;; αντί να της κανουν χίλιες ερωτήσεις, δεν έχουν δειξει τίποτα. Έχω χασει κάποιο σκηνικό; Ειπαν στην αρχη οτι δεν ξερουν τι απεγινε η Gideon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τρελό spoiler Τώρα λύθηκαν όλες οι απορίες σχετικά με τα πόδια, την ταχύτητα και την χρήση του reverse flash ως υποκατάστατο για τον γορίλα. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2015 από FarCry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τώρα λύθηκαν όλες οι απορίες σχετικά με τα πόδια, την ταχύτητα και την χρήση του reverse flash ως υποκατάστατο για τον γορίλα. Τρελό spoiler Μήπως, μιας και είναι τρελό spoiler να το έγραφες πρώτα αυτό πριν το βάλεις? Λέω εγώ τώρα Edit: το έβαλα και εγώ Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2015 από dNt^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 οκ εχεις ενα δικιο. οταν το εγραφα δεν το σκεφτηκα . το αλλαξα Μήπως, μιας και είναι τρελό spoiler να το έγραφες πρώτα αυτό πριν το βάλεις? Λέω εγώ τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaRaNo1d Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 About time Hawk Girl.... Αυτο το Flash γινεται ολο και καλυτερο...τρομερη ιστορια....το Arrow ετσι οπως παει θα φαει cancel στο τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Λίγα λόγια γι αυτήν θα μπορούσε κάποιος να γράψει? Γενικά από το googling καταλαβαίνω ότι ο χαρακτήρας αυτός είναι πολυδιάστατος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα