Προς το περιεχόμενο

The Flash (TV series)

Bermudakias33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου άρεσε πολύ το πρώτο επεισόδιο, ειδικά το τέλος μας προετοιμάζει για ωραία και σημαντικά πράγματα, και ίσως όχι μόνο για την τηλεόραση.

Εξηγούμαι: 

Με τον Jay Garrick (ο Flash της Earth-2, παράλληλου σύμπαντος δηλαδή) ανοίγει ο δρόμος για παράλληλα σύμπαντα, οπότε μπορεί να δούμε κάποιον από τις ταινίες να εμφανίζεται στην τηλεόραση ή κάποιον από την τηλεόραση στις ταινίες.

Μια πρόβλεψη σχετικά με τον Zoom. Η θεωρία είναι καθαρά δική μου, δεν έχω δει φήμες ή τίποτα τέτοιο, βασίζομαι βέβαια στο κόμικ του Flash της new 52.

Λόγω του ότι στα κόμικ ο Zoom μοιάζει με τον Reverse Flash της σειράς και λόγω του ότι στην σειρά φοράει μπλε στολή, θεωρώ ότι είναι ο Barry του μέλλοντος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μια πρόβλεψη σχετικά με τον Zoom. Η θεωρία είναι καθαρά δική μου, δεν έχω δει φήμες ή τίποτα τέτοιο, βασίζομαι βέβαια στο κόμικ του Flash της new 52.

Λόγω του ότι στα κόμικ ο Zoom μοιάζει με τον Reverse Flash της σειράς και λόγω του ότι στην σειρά φοράει μπλε στολή, θεωρώ ότι είναι ο Barry του μέλλοντος.

Η θεωρια σου αν το παει κανεις λογικα ειναι σωστη αλλα

απο συνεντευξεις και απο διαφορα youtube channel  που παρακολουθω δεν το πιστευει κανεις αυτο και λενε για αλλον...

Η θεωρια σου αν το παει κανεις λογικα ειναι σωστη αλλα

απο συνεντευξεις και απο διαφορα youtube channel  που παρακολουθω δεν το πιστευει κανεις αυτο και λενε για αλλον...

Έχουν πει όνομα; Αν δεν σε πειράζει απάντα με ένα ναι ή όχι, γιατί δεν θέλω να το μάθω. Αν δεν έχουν πει, τότε μπορεί να το κρατάνε για twist.

Μιας και πιασατε την κουβεντα για DCU και παραλληλα Συμπαντα και Earth-2 κτλ μια κομιξαδικη ερωτηση

Αφορα τον Flash εν μερη, αλλα κυριως το DCU: Επειδη δεν ακολουθησα το Convergence της DC, το διαβασε κανεις να μας πει 5 πραγματα τι εχει αλλαξει πλεον στο DCU σε σχεση με NEw 52?

https://www.youtube.com/watch?v=3HldkJV-QcI[/you tube]

Νομιζω οτι δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα για το σημερινο επεισοδειο μιας και ηταν πολυ καλο σε ολους τους τομεις.

Βέβαια είμαι λίγο απογοητευμένος από το outfit του Garrick.

Anyway, φοβερό επεισόδιο και πολύ ωραίο refference

για τ Earth 52

Υ.Γ. Έχει κανεις άλλος την απορία, πως γίνεται

o Garrick να τρέχει χωρίς να του φεύγει το κράνος? :P :P :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...