Προς το περιεχόμενο

The Flash (TV series)

Bermudakias33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

^^ συμφωνω, ηδη πεσαν τα νουμερα διαβασα και βασικα δεν ξερω αν εχει νοημα πλεον,

δεν μας ενδιαφερουν παραλληλα συμπαντα κ παπαριες, καλο ηταν οσο κρατησε,

βλεπω να το κοβουμε, κριμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι μωρε ποιο επεισοδιο, ηδη εχουν γραφτει παρα πολλα, ακομα κ οι ιδιοι τα εχουν βγαλει στην φορα και δεν βλεπουμε με καλο ματι τις εξελιξεις, that's all, ξερουμε που θα το παμε κ δεν το καλοβλεπουμε καθολου ομως

Γτ ρε συ

Η προοπτική για Zoom και kid Flash

δεν σε "ενθουσιάζει"?

Τα παράλληλα σύμπαντα κι εμένα με χαλούσανε, αλλά νομίζω είναι τέτοιο το hype που πιστεύω δε θα επηρεαστεί

Το Universe του Flash είναι τεράστιο και ένα σημαντικό κομμάτι του αφορά τα ταξίδια στο χρόνο και το παράλληλο σύμπαν όπου προέρχονται αρκετοί χαρακτήρες (καλοί κακοί). Μπορεί να μπερδεύει αρκετούς (και εμένα φυσικά) στην αρχή, αλλά όπως είδαμε στο τέλος της πρώτης σεζόν όλα ξεκαθάρισαν. Ως προς το κομμάτι του reverse Flash.

Στο spoiler θα γράψω λίγα λόγια για το Flash Universe ώστε να το κατανοήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Δεν θα περιέχει spoilers όσον αφορά την ιστορία που διαδραματίζεται τώρα στη σειρά. Aλλά θα αφορά γενικές πληροφορίες για τους χαρακτήρες οι οποίοι ακόμα δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Μόνο στο cast του imdb. Αλλά έχουν συζητηθεί στο thread.

Ως γνωστών ο Flash (Barry Allen) στην παιδική του ηλικία έχασε την μητέρα του. Ήταν ένα τραυματικό επεισόδιο μιας και ήταν παρών στη δολοφονία της. Από τη μέρα που έμαθε πως έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει στο χρόνο ήθελε να τη σώσει. Το γεγονός αυτό προκάλεσε αρκετές ιστορίες κατά καιρούς (στα κόμιξ) καθώς και διάφορα χρονικά παράδοξα όπως είδαμε στη πρώτη σεζόν. 

Όλα αυτά δεν είναι εύκολο να εξηγηθούν σε ένα δύο επεισόδια. Θέλει χρόνο. αν και ενδιαφέροντα, ορισμένοι δύσκολα τα καταλαβαίνουν άμεσα. 

Με την άφιξη του πρώτου Flash δημιουργήθηκαν αρκετές απορίες. Η ιστορία του πρώτου Flash (jay garrick) είναι πάρα πολύ απλή και θα εξηγηθεί σίγουρα στο δεύτερο επεισόδιο οπότε δεν γράφω τίποτα παραπάνω.

Και η ιστορία του Kid Flash (Wally West) είναι απλή. Αν δούμε το επίθετο μπορούμε να κάνουμε κάποιες υποθέσεις.

Πάμε τώρα στους main villains. O reverse Flash (Eobard Thawne) είναι ο κύριος αντίπαλος του δεύτερου flash (Barry Allen). H ιστορία γνωστή. Ο zoom είναι ο κύριος αντίπαλος του 

τρίτου Flash (Wally West).

Όλα καλά μέχρι εδώ.

Ελπίζω να ξεκαθάρισα τα πράγματα σε όσους είχαν μπερδευτεί και να είστε σίγουροι πως όλα θα εξηγηθούν στα επόμενα επεισόδια.

Το μόνο που με χάλασε είναι πως η σειρά παίζει τα δυνατά τις χαρτιά από την αρχή ενώ θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν στην αρχή δυνατούς χαρακτήρες από το Universe τους οποίους είδαμε (μερικούς) σε ελάχιστα επεισόδια. Άνετα το arc του reverse Flash θα μπορούσε να κρατήσει λίγο παραπάνω. Θεωρώ πως το κλείσανε λίγο γρήγορα. 

Η σειρά παραμένει πάρα πολύ καλή!!!

• Like 2

Η σειρα ειναι πολυ καλη.

Οποιος δεν καταλαβαινει υπαρχουν ενα σωρο wiki για το dc universe ας κατσει να διαβασει.

Οι περισσοτεροι βλεπουν σειρες του ειδους (arrow,gotham,flash) και δεν καταλαβαινουν τι βλεπουν και λογικο ειναι αμα δεν εχεις ασχοληθει εστω και λιγο.

Ωστοσο μονο για πιτσιρικια δεν ειναι τα lore του DCU.

Οποιος ασχολειται καταλαβαινει τι εννοω.

Σαν να ακουω τον  φιλο μου, η σειρα δεν θα παει καλα,τι παραλληλα συμπαντα και μλκ, θα χασουμε την μπαλα.

Και εγω προσπαθω να του εξηγησω οτι η αμερικανοι στα @@@ τους γραφουν τους αλλους γιατι αν δεν πουλησει στην αμερικη δεν προκειται να   συνεχιστει απλα.Εκει πρωτα εχει σιγουρα τους DC-MARVEL(δεν  υπαρχει εκει κανενας σοβαρος ανταγωνιστης)fan,μετα αυτους που κατι ειχαν διαβασει καποτε και καταλαβαινουν τα βασικα και υστερα εχει τους ασχετους που ακομα και αυτη ομως το ονομα του το ηξεραν και πριν την σειρα,χωρια οτι μετα το καθε επεισοδειο υπαρχουν τουλαχιστον 6  you tube καναλια που  τους αναλυουν το επεισοδειο.Οποτε του λεω του φιλε μου αν δεν  την θελει να την δει την σειρα να μου το πει να μην του την ξαναπαω και οχι να με πρηζει καθε φορα γιατι καναν αυτο ετσι και το αλλο αλλιως

p.s αν καποιος μου πει για τον quiksilver θα τον θεωρησω το ασχετο και θα ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...