PaRaNo1d Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Flash > Arrow αυτη τ στιγμη για μενα παντως. 1
Supes Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Flash > Arrow αυτη τ στιγμη για μενα παντως. Μου άρεζαν πάρα πολύ και τα δύο, ακόμα μου αρέσουν δεν λέω, το απολαμβάνω να τα βλέπω... Απλά ρε παιδιά τα 'χουν κάνει πολύ ψέμα... είπαμε...
salazar1991 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ ησυχία έπεσε...Ωραίο το καινούριο επεισόδιο!! 1
dNt^ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Αρκετά καλό το Episode 13. Το θέμα είναι αν ο Stein ή ο Ronnie θα έχουν τις ικανότητες του Firestorm και μετά από ό,τι έγινε. Αν και δεν κατάλαβα ακριβώς αν πέτυχε ή όχι......οψόμεθα. In other news, βλέποντας την σελίδα στο facebook, το trailer έδειξε πως το επόμενο επεισόδιο θα είναι καταπληκτικό. Time travel talks incoming.
status Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Flashpoint Paradox Άρχισε το ark? Την έχω κόψει στην σειρά λόγω χρόνου, αλλά εάν αρχίσει το storyline ξαναρχίζω.;ρ
TheELF Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Άρχισε το ark? Την έχω κόψει στην σειρά λόγω χρόνου, αλλά εάν αρχίσει το storyline ξαναρχίζω.;ρ Χλομό,από το πρώτο επεισόδιο άρχισε αυτό το ark και συνεχώς ρίχνουν σπόντες για αυτό και θα ρίχνουν ακόμα για πολλά χρόνια (έστω για πολύ καιρό ακόμα) εδώ ακόμα τον grodd δεν μας δείξανε και ρίξανε δυο φορές teaser για αυτόν.
Kostasspil Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Χλομό,από το πρώτο επεισόδιο άρχισε αυτό το ark και συνεχώς ρίχνουν σπόντες για αυτό και θα ρίχνουν ακόμα για πολλά χρόνια (έστω για πολύ καιρό ακόμα) εδώ ακόμα τον grodd δεν μας δείξανε και ρίξανε δυο φορές teaser για αυτόν. 3 φορές. Γενικά πάντως η σειρά δε μου χει δώσει την εντύπωση ότι εξελίσσεται αργά. Νορμάλ θα χαρακτήριζα τον ρυθμό της. 2
dNt^ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ωπ ωπ! Ένας Reverse Flash.. Α! Και ένας Grodd! Καλά πάμε
Atallos1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Απο το καλο στο καλυτερο αυτη η σειρα χωρις fillers Το επομενο ( 17 Μαρτιου ) προβλεπεται epic Not God , Grodd 2
snik3 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ωπ ωπ! Ένας Reverse Flash.. Α! Και ένας Grodd! Καλά πάμε Ένας απο τους 3 Reverse Flash
dNt^ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ένας απο τους 3 Reverse Flash Όσοι και να είναι. Απλά super epic η σειρά
Monkey D. Luffy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Οκ έχουν βαλθεί εκεί πέρα στη DC να παίξουν όλα τα χάρτια τους στις πρώτες seasons, βλέπε Flash και Gotham.
Lucifer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί το έκανε γαργάρα το σκηνικό ο Stein;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα