tempes Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Spoiler Το παρατήρησα αυτό. Πολύ ψεύτικα τα εφέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Πάει κι αυτό https://deadline.com/2022/08/the-flash-end-season-9-the-cw-final-episode-count-rgrant-gustin-1235082436/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Καιρός ήταν. Κούρασε η αρχικλαψομούνα. Σαν σειρά πάντως ήταν φουλ ωραία στις αρχές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 οντως στη Αρχη ηταν καλη , αλλα μαλλον ηταν το πολυ για δυο σεζον . Απο εκει και μετα κουρασε και το ξεχειλωσαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 39 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Πάει κι αυτό https://deadline.com/2022/08/the-flash-end-season-9-the-cw-final-episode-count-rgrant-gustin-1235082436/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 19 minutes ago, tempes said: οντως στη Αρχη ηταν καλη , αλλα μαλλον ηταν το πολυ για δυο σεζον . Απο εκει και μετα κουρασε και το ξεχειλωσαν δεν το ξεχειλωσαν απλως, τα πρεκια του σκισαν, οπως το λες για 1-2 ηταν και κρατησε 9, ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Ο τύπος συνεχίζει να παρανομεί και ακόμα δεν τον έχουν κάνει cancel. Αλλά ποιο cancel ? Για την στενή είναι ….. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Μετα το φιασκο του johnny depp, μαλλον περιμενουν να γινουν τα οποια δικαστηρια (αν υπαρχουν μηνυσεις κιολας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 θα δουμε τη τελευταια σεζον ή παλι θα το μετανιωσουμε . Μπηκα στον πειρασμο μιας και ειναι επιτελους η τελευταια σεζον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, tempes είπε θα δουμε τη τελευταια σεζον ή παλι θα το μετανιωσουμε . Μπηκα στον πειρασμο μιας και ειναι επιτελους η τελευταια σεζον Ποιος λογικός άνθρωπος (λογικός.. τεσπα) που έχει δει 8 σεζον, δεν θα δει την τελευταία, έτσι για το γαμώτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, HateMe είπε Ποιος λογικός άνθρωπος (λογικός.. τεσπα) που έχει δει 8 σεζον, δεν θα δει την τελευταία, έτσι για το γαμώτο; εγω παλι αναρωτιεμαι ποιος λογικος ανθρωπος ειδε και τις 8 σεζον; Βασικα αναρωτιεμαι εγω που τις ειδα τι βιτσιο εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, tempes είπε εγω παλι αναρωτιεμαι ποιος λογικος ανθρωπος ειδε και τις 8 σεζον; Βασικα αναρωτιεμαι εγω που τις ειδα τι βιτσιο εχω Άστα να πάνε. Η πρώτη σεζον μ άρεσε τόσο πολύ που την είχα δει 3 φορές. Τις τελευταίες τις είδα με το ζόρι έτσι για το γαμώτο. Σκέψου ότι είχα στο μυαλό μου πως τελείωσε σαν σειρά μέχρι που είδα χθες το thread εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 The Final Cry From Iris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Προσπαθούν να είναι εκνευριστικοί, ή τους βγαίνει φυσικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 θα προσπαθησω να κρατηθω και να μη δω τη τελευταια σεζον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα