Grim Ripper Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε ναι σαφεστατα καλυτερο (το βοηθαει οτι ειναι καινουργια η σειρα), αλλα το βλεπεις οτι κ αυτο θα καταλλήξει στο Xena in DC style του CW. Τις εχω δει ολες τις σειρες τους, ηταν guilty pleasure αλλα πλέον νομιζω οτι το εχουν παραξηλώσει. Κ παιζει πολυ σεναριακη σαβουρα μεσα στα καλα episodes αλλα κ πλέον οι σειρες τους δειχνουν πολυ παλιές απέναντι στο νέο τηλεοπτικό κύμα. Doom Patrol, Titans και το αδικοχαμένο Swamp Thing ειναι πολυ καλυτερα δειγματα για το που πρεπει να παει η DC, απλα με λιγο ακομα budget. Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά θεωρώ ότι στο S & L δεν θα γίνει, τουλάχιστον όχι τόσο γρήγορα ή τόσο πολύ. Πίσω από την σειρά πρέπει να υπάρχει το HBOmax και σίγουρα μεγαλύτερο budget από τα κλασσικά του CW, γι'αυτό φαίνεται και σκηνοθετικά/χρωματικά/κτλ καλύτερο από τα υπόλοιπα. Ακόμη και το Stargirl είναι καλύτερο από τα υπόλοιπα του CW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 μακαρι γιατι γενικα η ποιότητα στο CW ηταν που ηταν χαμηλη, την τελευταια 5ετια την εχει πιασει μεγαλη κατρακυλα. Αντε να δουμε. Για την ωρα, με χαρα εβγαλα το Supergirl απο το watchlist μου κ δε θελω να το ξανακουσω, τοσο σαβουρα ηταν στο τελος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάντως η όγδοη σεζόν τα πάει καλά, τώρα την ξεκίνησα Edit:το έχουν παρατραβήξει με τον ιομπαρντ θον για κακό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να συμμετέχει σε κάθε σεζόν. Οκ είναι βασικός ήρωας της σειράς, αλλά πόσες φορές πρέπει να χάσει Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2022 από tempes 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Μέγιστο σκουπίδι η σειρά πλέον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Επέστρεψε ο ιομπαρντ, αναστήθηκε από τις στάχτες του. Σε λίγο θα αναστηθεί και η φροστ. Έχουμε ξεφύγει από τα όρια της φαντασίας. Παρόλα τα δεν ξέρω τι με κρατεί και συνεχίζω να το παρακολουθώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Ολα λύνονται με συζήτηση με μια αγκαλιά και τη δύναμη της αγαπης Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Στις 30/6/2022 στις 7:21 ΜΜ, tempes είπε Παρόλα τα δεν ξέρω τι με κρατεί και συνεχίζω να το παρακολουθώ Κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι. Μάλλον δεν θέλω να χάσω το μέτρημα για το πόσες φορές θα χάσει ο Θον 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Ακομα αντεχετε και την βλεπετε? Τριτη τεταρτη σεζον νομιζω την εστειλα ειχα καταντησει ανεκδοτο. Γενικα οι περισσοτερες σειρες απο CW ειναι σκουπιδια μονο το The 100 καταφερα να τελειωσω απο αυτους και αυτο γιατι καθε σεζον ειχε και κατι καινουργιο και για καποιο λογο δεθηκα με τους χαρακτηρες. Στο flash ολοι ειναι παρτον ενα και χτυπα τον αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 20 ώρες πριν, Arkin είπε Ακομα αντεχετε και την βλεπετε? Τριτη τεταρτη σεζον νομιζω την εστειλα ειχα καταντησει ανεκδοτο. Γενικα οι περισσοτερες σειρες απο CW ειναι σκουπιδια μονο το The 100 καταφερα να τελειωσω απο αυτους και αυτο γιατι καθε σεζον ειχε και κατι καινουργιο και για καποιο λογο δεθηκα με τους χαρακτηρες. Στο flash ολοι ειναι παρτον ενα και χτυπα τον αλλο. Ναι αλλά κάθε φορά βρίσκουν κι έναν διαφορετικό τρόπο να χάνει ο Θον! Εγώ τους το δίνω αυτο 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Ως δια μαγείας , έρχεται επιφοίτηση και βρίσκουν μια μαγική ιδέα που συνδυάζεται με τους πιο παράλογους νόμους της φυσικής και της επιστήμης και τελικά κερδίζει ο φλας . Αφού έχει ταξιδέψει στο χρόνο και στα σύμπαντα , και πάντα γνωρίζοντας το τρόπο όλοι οι σπιντστερ να φτάνουν εκεί που θέλουν με χρονική ακρίβεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δεν ξέρω καν γιατί συνεχίζω και το βλέπω γαμώ την δύναμη της αγάπης τους μη τους βάλω το αλεξικέραυνο τους εκεί που ξέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Η Αιρις συνεχιζει ακομα την κλαψα? Θυμαμαι ηταν ενα απο τα πραγματα που δεν αντεχονταν απο τα πρωτα επεισοδια τι κλαμα ηταν αυτο. Εχω σταματησει να συνεχιζω να βλεπω σειρες που εχουν πεσει αρκετα κατω του μετριου δεν ειναι ταινια που λες σε 2 ωρες τελειωνει μιλαμε για πολλες ωρες και αν δεν αξιζει ειναι τσαμπα χρονος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 21 ώρες πριν, Arkin είπε Η Αιρις συνεχιζει ακομα την κλαψα? Σταματάει ποτέ; Είναι η σωστή ερώτηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δεν σταματά ποτέ η κλαψομούνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Εγω την παρατησα μετα την τυπισσα στον καθρεπτη. Οκ, ολους τους villains τους κερδιζαν εν τελει με φιλια και xoxo και αγκαλιτσες. Ειχε καταντησει κουραστικο που o flash τελικα δεν εκανε τιποτα παραπανω απο εναν απλο πολιτη. Εμετος. On 05/07/2022 at 18:31, Arkin said: Η Αιρις συνεχιζει ακομα την κλαψα? Spoiler Δεν πεθανε 1-2 επεισοδια πριν? Αναστηθηκε? Να δουμε εκεινη την σκηνη μονο μηπως? Ελα παρτε ποπ κορν, πιτσες, μπυρες, σφυριχτρες, πυροτεχνηματα Edit: Εν τω μεταξυ ειναι ιδεα μου ή το Budget της σειρας εχει πεσει? Πραγματικα, κατι τετοια εφε θα μπορουσα να ειχα κανει πριν λιγα χρονια στο Premiere για καμια εργασια ξερωγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα