Προς το περιεχόμενο

The Flash (TV series)

Bermudakias33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

ναι σαφεστατα καλυτερο (το βοηθαει οτι ειναι καινουργια η σειρα), αλλα το βλεπεις οτι κ αυτο θα καταλλήξει στο Xena in DC style του CW. Τις εχω δει ολες τις σειρες τους, ηταν guilty pleasure αλλα πλέον νομιζω οτι το εχουν παραξηλώσει. Κ παιζει πολυ σεναριακη σαβουρα μεσα στα καλα episodes αλλα κ πλέον οι σειρες τους δειχνουν πολυ παλιές απέναντι στο νέο τηλεοπτικό κύμα. Doom Patrol, Titans και το αδικοχαμένο Swamp Thing ειναι πολυ καλυτερα δειγματα για το που πρεπει να παει η DC, απλα με λιγο ακομα budget.

Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά θεωρώ ότι στο S &  L δεν θα γίνει, τουλάχιστον όχι τόσο γρήγορα ή τόσο πολύ. Πίσω από την σειρά πρέπει να υπάρχει το HBOmax και σίγουρα μεγαλύτερο budget από τα κλασσικά του CW, γι'αυτό φαίνεται και σκηνοθετικά/χρωματικά/κτλ καλύτερο από τα υπόλοιπα.

Ακόμη και το Stargirl είναι καλύτερο από τα υπόλοιπα του CW.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μακαρι γιατι γενικα η ποιότητα στο CW ηταν που ηταν χαμηλη, την τελευταια 5ετια την εχει πιασει μεγαλη κατρακυλα. Αντε να δουμε. Για την ωρα, με χαρα εβγαλα το Supergirl απο το watchlist μου κ δε θελω να το ξανακουσω, τοσο σαβουρα ηταν στο τελος :P 

• Like 1

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως η όγδοη σεζόν τα πάει καλά, τώρα την ξεκίνησα

Edit:το έχουν παρατραβήξει με τον ιομπαρντ θον για κακό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να συμμετέχει σε κάθε σεζόν. Οκ είναι βασικός ήρωας της σειράς, αλλά πόσες φορές πρέπει να χάσει

Επεξ/σία από tempes
  • Thanks 1

• 5 μήνες μετά...

Επέστρεψε ο ιομπαρντ, αναστήθηκε από τις στάχτες του. Σε λίγο θα αναστηθεί και η φροστ. Έχουμε ξεφύγει από τα όρια της φαντασίας.

Παρόλα τα δεν ξέρω τι με κρατεί και συνεχίζω να το παρακολουθώ

Στις 30/6/2022 στις 7:21 ΜΜ, tempes είπε

Παρόλα τα δεν ξέρω τι με κρατεί και συνεχίζω να το παρακολουθώ

Κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι.  Μάλλον δεν θέλω να χάσω το μέτρημα για το πόσες φορές θα χάσει ο Θον 😂

Ακομα αντεχετε και την βλεπετε? Τριτη τεταρτη σεζον νομιζω την εστειλα ειχα καταντησει ανεκδοτο. Γενικα οι περισσοτερες σειρες απο CW ειναι σκουπιδια μονο το The 100 καταφερα να τελειωσω απο αυτους και αυτο γιατι καθε σεζον ειχε και κατι καινουργιο και για καποιο λογο δεθηκα με τους χαρακτηρες. Στο flash ολοι ειναι παρτον ενα και χτυπα τον αλλο.

• Thanks 1

20 ώρες πριν, Arkin είπε

Ακομα αντεχετε και την βλεπετε? Τριτη τεταρτη σεζον νομιζω την εστειλα ειχα καταντησει ανεκδοτο. Γενικα οι περισσοτερες σειρες απο CW ειναι σκουπιδια μονο το The 100 καταφερα να τελειωσω απο αυτους και αυτο γιατι καθε σεζον ειχε και κατι καινουργιο και για καποιο λογο δεθηκα με τους χαρακτηρες. Στο flash ολοι ειναι παρτον ενα και χτυπα τον αλλο.

Ναι αλλά κάθε φορά βρίσκουν κι έναν διαφορετικό τρόπο να χάνει ο Θον! Εγώ τους το δίνω αυτο 😂😂

Ως δια μαγείας , έρχεται επιφοίτηση και βρίσκουν μια μαγική ιδέα που συνδυάζεται με τους πιο παράλογους νόμους της φυσικής και της επιστήμης και τελικά κερδίζει ο φλας . Αφού έχει ταξιδέψει στο χρόνο και στα σύμπαντα , και πάντα γνωρίζοντας το τρόπο όλοι οι σπιντστερ να φτάνουν εκεί που θέλουν με χρονική  ακρίβεια

Δεν ξέρω καν γιατί συνεχίζω και το βλέπω γαμώ την δύναμη της αγάπης τους μη τους βάλω το αλεξικέραυνο τους εκεί που ξέρουν. 

Η Αιρις συνεχιζει ακομα την κλαψα? Θυμαμαι ηταν ενα απο τα πραγματα που δεν αντεχονταν απο τα πρωτα επεισοδια τι κλαμα ηταν αυτο. Εχω σταματησει να συνεχιζω να βλεπω σειρες που εχουν πεσει αρκετα κατω του μετριου δεν ειναι ταινια που λες σε 2 ωρες τελειωνει μιλαμε για πολλες ωρες και αν δεν αξιζει ειναι τσαμπα χρονος. 

Εγω την παρατησα μετα την τυπισσα στον καθρεπτη. Οκ, ολους τους villains τους κερδιζαν εν τελει με φιλια και xoxo και αγκαλιτσες. Ειχε καταντησει κουραστικο που o flash τελικα δεν εκανε τιποτα παραπανω απο εναν απλο πολιτη.

Εμετος.

On 05/07/2022 at 18:31, Arkin said:

Η Αιρις συνεχιζει ακομα την κλαψα?

Spoiler

Δεν πεθανε 1-2 επεισοδια πριν? Αναστηθηκε? Να δουμε εκεινη την σκηνη μονο μηπως?

Ελα παρτε ποπ κορν, πιτσες, μπυρες, σφυριχτρες, πυροτεχνηματα

Edit: Εν τω μεταξυ ειναι ιδεα μου ή το Budget της σειρας εχει πεσει? Πραγματικα, κατι τετοια εφε θα μπορουσα να ειχα κανει πριν λιγα χρονια στο Premiere για καμια εργασια ξερωγω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...