xoxlasae Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα. Σε φρεσκοφορμαρισμενο pc εχω κανει προσθηκη 3ων καινουργιων δισκων TOSHIBA DT01ACA300 3TB 7200RPM / 64MB CACHE. το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι στην αναγνωριση. Ο ενας δουλευει κανονικα και το HDSENTINEL μου δειχνει οτι ο σκληρος ειναι αυτο το μοντελο και δουλευει με 7200rpm/64cache... Οι αλλοι δυο δουλευαν και αυτοι κανονικα αλλα μετα απο μια επανεκκινηση πλεον δεν αναγνωριζονται πληρως... το sentinel μου δειχνει 5700rpm/32cache... εκανα μια δοκιμη και οντως υπολειτουργουν... στο crystal disk mark εδειχναν read/write 200/180mb ενω τωρα δουλευει read/write 35/32mb. εψαξα για οδηγους αλλα δεν καταφερα να βρω κατι... το εχει αντιμετωπισει κανεις αυτο ?
TheELF Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Πες μοντέλο μητρικής,αν τους έχεις σε κάποια pci κάρτα πες το μοντέλο από αυτήν. Πέρασες σίγουρα σωστά τους driver τους;;; Μπες και μια στο Bios,συμβαίνει καμιά φορά να αλλάζουν από μόνες τους οι ρυθμίσεις.
xoxlasae Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 μαλλον ηταν αυτο με το bios. εχω την asus p6t deluxe rev 0.1 (x58) με τους δυο controller. πηγα ενεργοποιησα/απενεργοποιησα τον controller , εκανα επανεκκινησεις και τους χωνεψε . δουλευουν μια χαρα ξανα γρηγορα, το HD sentinel διαβαζει σωστα το cache/rpm αλλα τους βλεπει σαν 786GB αντι 3ΤΒ και μου βγαζει ειδοποιηση. στον Υπολογιστη απο την αλλη φαινονται κανονικα 3ΤΒ. και ενα screenshot απο την 2η ανωμαλια μετα την 1η
TheELF Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Σιγουρέψου ότι έχεις τους σωστούς αλλά κυρίως τους ποιο νέους drivers και ότι οι δίσκοι είναι σε μορφή gpt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα