Omigis Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Χαίρεται πρόσφατα απέκτησα το Lenovo S6000 αλλα έχω ένα πρόβλημα, το PC δεν το αναγνωρίζει όταν το συνδέω ενώ ακούγεται και ο χαρακτηριστικός Ήχος αλλα και το Tablet Φορτίζει καμια ιδέα τι μπορεί να είναι? νας φίλος μου πρότεινε να πάω στο site τις Lenovo και να κατεβάσω τους Drivers αλλα όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι δεν το κατέχω και πολύ. Οποιος μπορεί ας βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ
mphxths Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 που να μην υπηρχε και το γοογλε... κατσε να πιασω το κουταλακι και να σε ταισω ετοιμη τροφη... http://forums.lenovo.com/t5/Idea-Android-based-Tablets/S6000-not-accessible-by-PC-via-USB/ta-p/1376171 2
Omigis Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση αν και ο τρόπος σου δεν μου άρεσε. Όπως και να έχεις δεν ήμουν και τόσο ανίκανος για να μην ψάξω στο google απλώς ότι βρήκα δεν βοηθησε και τo πρόβλημα συνεχίζεται (Το είχα δοκιμάσει ήδη αυτό που προτείνει το post) Καμια άλλη ιδέα κάποιος?
logitech Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) sorry άκυρο Επεξ/σία 18 Μαΐου 2014 από logitech
Omigis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Αν και μετά από καιρό και ερωτήσεων ακόμα δεν έχω βρει λύση στο πρόβλημα. Πάντως το δοκίμασα σε άλλο PC και το αναγνώριζε αυτό τι μπορεί να σημαίνει?
evmenis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Στο PC που το αναγνωρισε χρησιμοποιησες το ιδιο καλωδιο συνδεσης που ειχες και σε αυτο που δεν στο αναγνωριζε?
Omigis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Στο PC που το αναγνωρισε χρησιμοποιησες το ιδιο καλωδιο συνδεσης που ειχες και σε αυτο που δεν στο αναγνωριζε? Nai!!!
StigmaX Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Λογικά κάτι θα παίζει με το USB σου. Δοκίμασε να το βάλεις και σε άλλες θύρες. Αν πάλι δεν, κατέβασε το Airdroid στο tablet σου και κάνεις τα πάντα μέσω wifi.
evmenis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δοκιμασε σε θυρα USB στο πισω μερος του PC και σιγουρεψου οτι δεν εισαι σε USB 3.0.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα