antreas_mg Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω πως μπορω να τσεκατω αν μια καρτα γραφικων ειναι καλη!!βασικα θελω να παρω μια μεταχειρισμενη καρτα και θελω να την δοκιμασω!!!υπαρχει καποιο προγραμμα???
michaelrgol Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 καλή στις επιδώσεις η καλή στην μεταχείριση?για τις επιδόσεις έχει πολλά site και κριτικές στο internet, googlare το μοντέλο της κάρτας και θα σου βγάλει ότι θες. αν θες ένα benchmark να ξέρεις την κατάσταση της δες το Furmarkγια την μεταχείριση μόνο να την δεις από κοντά
antreas_mg Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 το furmark σου δειχνει αν η κατασταση της καρτα ειναι καλη???δλδ να βγαζει ολοι την δυναμη της και τα fps???
noobowarrior Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 ακριβως αυτο.εχει και benchmarks παιχνιδιων αν σε ενδιαφερει καποιο συγγεκριμμενο game!!!δες guru 3d,tech power up για κριτικες και δυνατοτητες
michaelrgol Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Την φτάνει στο 99% και σου λέει Fps θερμοκρασία και αλλά στοιχεία
noobowarrior Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 και επειδη θα ζωριστει θα σου βγαλει και artifacts αν ειναι χτυπημενη
antreas_mg Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 επειδή τωρα αρχιζω και ασχολουμε με pc δεν ξερω και πολλα πραγματα!!η gtx660 ποσα fps βγαζει???εχω στίσει ενα pc και μου λειπει η καρατα γραφικων!!!και εχω βρει μια απο εδω και θελω να παω να την τσεκαρω πρωτα αν ειναι καλή!!!λεω να την τσεκαρω με το furmark!!sto τελος το furmark δεν σου βγαζει ενα σκορ της καρτας???εγω πως θα καταλαβω αν το σκορ που εβγαλε η καρτα ειναι καλο???υπαρχει κανενας πινακας σε κανενα site ποθ να γραφει οτι π.χ απο 100-500 χαλια απο 500-1000 καλη και απο 1000-1500 τελεια!!1υπαρχει κατι τέτοιο??
michaelrgol Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 ανάλογα το game βγάζουν αυτές άλλα γενικά είναι μια μεσαία κάρτα που θα μπορεί να τρέχει σε mid-high σε ανάλυση 1080p ένα απαιτητικό παιχνίδι.θα βάλεις το furmark θα το τρέξεις στις ρυθμίσεις που θες και αυτό θα τεστάρει τη κάρτα όσο χρόνο του βάλεις νομίζω έχω καιρό να το τρέξω Μόλις τελειώσει θα σου βγάλει έναν πίνακα με το score που έκανε η κάρτα περισσότερα - λιγότερα fps κτλπ. κάτω κάτω θα έχει ένα link όπου θα σου λέει πια κάρτα συγκέντρωσε τα περισσότερα - λιγότερα και θα συγκρίνει την δικιά σου με τις άλλες να πάρεις μια ιδέα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα