johnnyman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 αμα αξιζει το online θα το παρω κ εγω!!οποτε αναμενουμε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 62%, ποτέεεε το ρημάδι. Προβλέπω να ξυπνάω αύριο μες το άγριο χάραμα για να προλάβω να δω λίγο πριν πάω στη δουλειά. Οι πρώτες απόψεις για το online είναι μάλλον μία από τα ίδια. Παραθέτω: The Achilles heel of the 2K series has always been its shaky online infrastructure, and it remains to be seen whether or not that aspect of the game has truly improved from last year. In the online matches I played, there was noticeable lag that affected my timing on shots and movements on defense (trying to stay in front of a guard like Russell Westbrook is almost impossible). The game wasn’t unplayable by any stretch, but compared to the buttery-smooth gameplay against the AI, it’s a frustrating experience. http://ftw.usatoday.com/2014/10/nba-2k15-review-ps4-xbox-one Και τα παραπάνω τα λένε για κονσόλες, ούτε καν για PC (παραδοσιακά οι πρώτες είχαν πάντα πιο ανθρώπινο online). Επίσης http://www.pastapadre.com/2014/10/06/online-leagues-in-nba-2k15-still-lacking-some-critical-options Επίσης: Bryan Wiedey @pastapadre · 2h 2 hours agoIn addition to the online league disappointment w/ NBA 2K15, early online reports complain of cripping lag...and hardly anyone is on yet! http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?p=133177127 Duh... Ίσως είναι πολύ νωρίς για εντυπώσεις, αλλά επειδή η 2k Sports μας έχει κάψει πάμπολλες φορές με το χυλό, φυσάμε και τη γιαούρτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά που να δικαιολογεί το πενταπλάσιο μέγεθος σε GB που έχει φέτος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Φαντάζομαι θα είναι θέμα textures; Ξέρω γω; Στις old gen κονσόλες πάντως δεν είναι ούτε 9GB. Εδώ πάντως δεν έχουν απαντήσει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μόλις το έφερε ο θείος and installing......... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Κρίμα...Κρίμα.Αντι να δω γραφικά σαν το NBA2K14 του PS4,βλέπω γραφικά λίγο αναβαθμισμένα του ΝΒΑ 2K14 παλιάς γενεας γραφικών PC. Δεν μπαίνω καν στο κόπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 τι λες ? καλυτερα απο τα "next gen" του ps4 ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Playstation 4 NBA 2K14 http://youtu.be/yshKB6I1GeU?t=1m45s Vs NBA 2K15 http://youtu.be/8JEj87gh6dA?t=7m50s Που είναι η γυαλάδα του παρκέ και των παίκτων ? Δεν υπάρχει πια στο 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Εντός ολίγων λεπτών θα το δω κι εγώ (ναι, σηκώθηκα από το άγριο χάραμα για την πάρτη του). edit μια ώρα αργότερα: Δεν ξέρω για το 2k14 στο PS4, πάντως εμένα κομπλέ μου φάνηκαν τα nextgen γραφικά του 15. Ωραίοι φωτισμοί, το παρκέ γυαλίζει μια χαρά, τα textures είναι αρκετά καλά, τα πρόσωπα πιστά, στα 1440p/high με 2xAA δεν κολλάει καθόλου κλπ Πρόλαβα να παίξω μόνο ένα ημίχρονο και μπορώ να πω ότι δεν απογοητεύτηκα, έγινε πολύ ωραίος αγώνας. Φυσικά ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς για οποιαδήποτε κριτική. Το πιο εντυπωσιακό πάντως είναι τα animations, τα οποία έχουν βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Εννοείται τα ρόστερ της Ευρωλίγκα δεν είναι ενημερωμένα, πχ. Περπέρογλου στον Ολυμπιακό κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Κοντα στα 50 giga ηταν και 2Κ14 στο ps4! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Συμφωνω με Zeppo πολυ καλα γραφικα στο PC και απο απαιτησεις μια απο τα ιδια με τα περισυνα περιπου. Σαν gameplay και ειδικα στον χειρισμο μου φανηκε λιγο πιο "εκλεπτυσμενο" απο το περισυνο, χωρις βεβαια να εχω παιξει πανω απο δυο ματς και να εχω προλαβει να δω ολες τις ρυθμισεις, οι οποιες παρεπιπτοντως απο μια πρωτη αποψη ειναι πιο ευκολες αλλα και εμβαθυνουν πιο πολυ στον καθε παικτη στα plays. Μου αρεσει το icon για το shoot κατω απο τον παικτη, βεβαια κατα ποσο θα ειναι χρησιμο μεσα στον αγωνα δεν ξερω αλλα θα δειξει ειναι πολυ νωρις ακομη. Θα κανω τo training ενδελεχως,θα παιξω καμια ντουζινα και θα επανελθω. Online δεν εχω παιξει ακομη οποτε δεν εχω αποψη, αλλα σχεδον ποτε δεν επαιζα οποτε.. Πρωτες εντυπωσεις παντως πολυ καλες και νομιζω οτι το πηγαν ενα βημα μπροστα σε σχεση με το 14. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Όχι άλλα μηνύματα για "θείους", παρακαλώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Αν δεν έχετε ξυπνήσει ακόμα: NBA 2K15's Face Technology Fails Miserably, Creates Monsters 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Οσοι παιζουν σε PC ψηθείτε να κανουμε καμια λιγκα... Προτεινω sim βεβαιως βεβαιως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LogokrisiaGR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δεν κατεβαίνει με τίποτα.... ξέχαστηκα και το βράδυ μπήκε σε sleep το pc.... τσάμπα ένα 8ωρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα