yanc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ερωτηση: αν αγορασω απο Steam καποιο NBA 2Kxx, οπως το ΝΒΑ2Κ15 που μου αρεσει ιδιαιτερα, αναβαθμιζονται τα roster online απο την εταιρεια ή αναβαθμίζει μονο roster της τελευταιας εκδοσης σε κυκλοφορια; Δηλαδη για να έχω το πιο up to date roster της Euroleague, πρεπει να αγορασω το ΝΒΑ2K16 αναγκαστικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Κατά 99.9% νομίζω πως ναι (εδώ κάνουμε αμάν να γίνει update μέσα στην ίδια χρονιά, πόσο μάλλον σε επόμενες). Δεν νομίζω ότι υπάρχει αθλητικό παιχνίδι που να κυκλοφορεί σε ετήσια βάση και να υποστηρίζεται πέραν του ενός έτους από τη μαμά εταιρεία. Μπορείς όμως να εγκαταστήσεις custom rosters τρίτων, τα οποία συχνά είναι ακριβέστερα από τα επίσημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιώργος A Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 κολλάει ο υπολογιστής αφού βάλω να παίξω το nba2k15 μου κολλάει πλέον μέσα στο παιχνίδι. Λέω πλέον γιατί δεν μου έκανε απο την αρχή...μπορεί να μου πει κάποιος τι μπορεί να φταίει?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 στο STEAM φιλε? κάντο ρε- install το ίδιο είχα με νβα16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιώργος A Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 το έχω κάνει πολλές φορές re-install και πάλι το ίδιο θέμα έχω. Χθές το βράδυ έπαιζε μια χαρά, σήμερα μου κολλάει το παιχνίδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 STEAM? το έχω κάνει πολλές φορές re-install και πάλι το ίδιο θέμα έχω. Χθές το βράδυ έπαιζε μια χαρά, σήμερα μου κολλάει το παιχνίδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιώργος A Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 και το steam και το game και το steam και το game STEAM? και το steam και το game έχω κάνει re-install αλλά συνεχίζει το πρόβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα