giannisag17 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Παιδια εχετε προβληματα με freezαρισματα στο παιχνιδι?Με εχει πεθανει σημερα!Για offline μιλαω!Και στο forum γινονται πολλα παραπονα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέσα στο ΣΚ δεν υπήρχαν τεχνικά προβλήματα (εκτός φυσικά από τις συνηθισμένες γελοιότητες της ΑΙ), μάλλον είναι κάτι προσωρινό και έχει να κάνει με το δίκτυο της 2k sports. Άλλωστε το παιχνίδι δεν έχει 100% offline mode, αφού ακόμα και ανάμεσα σε single player αγώνες προσπαθεί να συνδεθεί με τους 2k servers για να τραβήξει πληροφορίες για τα coins, τα νέα του ΝΒΑ κλπ. Αφού το επιβεβαιώνουν και στο επίσημο forum μάλλον δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, κάποια στιγμή θα διορθωθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ddiid Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Γιατί κρασάρι το nba2k15 οταν παω να το ανοίξω? Ποιά άλλα προγράμματα χρειάζονται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Τι διάολο. Δεν φτάνει που δεν φαίνεται να δουλεύουν οι servers της 2k και δεν μπορώ να παίξω κανα MyCareer μετά από βδομάδες, είχε πέσει και το insomnia και δεν μπορούσα να μπω να γκρινιάξω. edit: άκυρο, είναι πρόβλημα ασυμβατότητας του παιχνιδιού με τα Windows 10 για το οποίο δεν υπάρχει λύση. Όπως λύση δεν υπάρχει και για την απύθμενη μ@λ@κία και ανικανότητα που θα δέρνει πάντα την 2k sports. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2015 από nzeppos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Αλληλούια, 82.9 ΜΒ patch για το 2k15 που διόρθωσε το online πρόβλημα με τα Windows 10. Και πάνω που είχα πάψει να ελπίζω (καθώς το issue υπήρχε εδώ και αρκετούς μήνες σε όλα τα Win10 previes). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ρε παιδιά 2 ερωτήσεις: 1. Στο 2Κ15 μπορώ να κάνω simulate έναν αγώνα στο season mode και σε κάποια στιγμή να κάνω intervene όπως πχ έκανα στο NBA Live στο PS2 (έχω PS3) 2. Γιατί δεν μπορώ ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να κάνω buzzer beater? Υπάρχει κάποιος τρόπος να το πετύχω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ρε παιδιά 2 ερωτήσεις: 1. Στο 2Κ15 μπορώ να κάνω simulate έναν αγώνα στο season mode και σε κάποια στιγμή να κάνω intervene όπως πχ έκανα στο NBA Live στο PS2 (έχω PS3) 2. Γιατί δεν μπορώ ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να κάνω buzzer beater? Υπάρχει κάποιος τρόπος να το πετύχω; 2.Αυτό πιθανότατα συμβαίνει,γιατί πέφτει πολύ πίεση ή/και double team στον παίκτη που πρόκειται να πάρει το σουτ,στη τελευταία επίθεση,με αποτέλεσμα το σουτ που γίνεται να είναι υπό κακές συνθήκες και προφανώς μπαίνει μέσα 1 στις 100 προσπάθειες.Το κλειδί σε αυτές τις φάσεις (ειδικά όταν σου κάνουν double-team) είναι να βρίσκεις ελεύθερο συμπαίκτη και ας είναι χειρότερος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Τα buzzer beater δεν είναι εγγενές πρόβλημα του παιχνιδιού. Προσωπικά έχω βάλει κάμποσα. Η συγκεκριμένη προσπάθεια όμως έχει κάποιες ιδιαιτερότητες σε σχέση με ένα απλό σουτ στη μέση του αγώνα: κατά πρώτον παίζει ρόλο η κούραση και κατά δεύτερον η δυνατότητα του κάθε παίκτη να βάλει ένα τέτοιο κρίσιμο σουτ (πχ. το closer badge που έχουν οι clutch players). Με λίγα λόγια, όπως λέει κι ο AlienTechGR, θα πρέπει να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν κατάλληλες συνθήκες πριν πάρουμε ένα τέτοιο σουτ. Timeout πριν την τελευταία επίθεση, σκριν ή isolation στον καλύτερο παίκτη μας, έξτρα πάσα αν δεν βγαίνει ελεύθερη προσπάθεια κλπ. Ό,τι θα κάναμε και σε ένα πραγματικό αγώνα μπάσκετ δηλαδή. Για το πρώτο που ρωτάς, δεν νομίζω να γίνεται. Δεν έχω παίξει season mode φέτος, αλλά γενικά στο NBA 2k αν πατήσει simulate ένα αγώνα, παίρνεις αυτόματα το αποτέλεσμά του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 2.Αυτό πιθανότατα συμβαίνει,γιατί πέφτει πολύ πίεση ή/και double team στον παίκτη που πρόκειται να πάρει το σουτ,στη τελευταία επίθεση,με αποτέλεσμα το σουτ που γίνεται να είναι υπό κακές συνθήκες και προφανώς μπαίνει μέσα 1 στις 100 προσπάθειες.Το κλειδί σε αυτές τις φάσεις (ειδικά όταν σου κάνουν double-team) είναι να βρίσκεις ελεύθερο συμπαίκτη και ας είναι χειρότερος. Τα buzzer beater δεν είναι εγγενές πρόβλημα του παιχνιδιού. Προσωπικά έχω βάλει κάμποσα. Η συγκεκριμένη προσπάθεια όμως έχει κάποιες ιδιαιτερότητες σε σχέση με ένα απλό σουτ στη μέση του αγώνα: κατά πρώτον παίζει ρόλο η κούραση και κατά δεύτερον η δυνατότητα του κάθε παίκτη να βάλει ένα τέτοιο κρίσιμο σουτ (πχ. το closer badge που έχουν οι clutch players). Με λίγα λόγια, όπως λέει κι ο AlienTechGR, θα πρέπει να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν κατάλληλες συνθήκες πριν πάρουμε ένα τέτοιο σουτ. Timeout πριν την τελευταία επίθεση, σκριν ή isolation στον καλύτερο παίκτη μας, έξτρα πάσα αν δεν βγαίνει ελεύθερη προσπάθεια κλπ. Ό,τι θα κάναμε και σε ένα πραγματικό αγώνα μπάσκετ δηλαδή. Για το πρώτο που ρωτάς, δεν νομίζω να γίνεται. Δεν έχω παίξει season mode φέτος, αλλά γενικά στο NBA 2k αν πατήσει simulate ένα αγώνα, παίρνεις αυτόματα το αποτέλεσμά του. Το πρόβλημά μου είναι ότι στο PS3 τουλάχιστον, δεν μπορείς εύκολα να βγάλεις σύστημα επίθεσης απευθείας απο το χειριστήριο με αποτέλεσμα αυτό που κάνω είναι είτε να βγάζω Pick n Roll που βγάινει εύκολα με τον Ο ή να παίρνω ατομικές προσπάθειες, είτε να πετάω την μπάλα έξω, απλά είναι πολύ ενοχλητικό πχ με τον Durant να κάνεις διείσδυση μέχρι το καλάθι και να χάνεις το lay up 5-6 φορές. Γενικά θα πρέπει να μάθω λίγο τα συστήματα απο το χειριστήριο αλλά δεν βρίσκω κανά καλό tutorial. Πολύ μπέρδεμα πάντως αυτά τα παιχνίδια με τις τόσες διαφορετικές κινήσεις απο τον παίκτη, ενώ παράλληλα να πρέπει να μαθαινεις και συστήματα κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ειδικά το 2k15 είναι ακόμα δυσκολότερο, αφού είναι το πρώτο που δεν έχει practice mode που να σου μαθαίνει τις κινήσεις μία-μια (όπως είχαν όλα τα προηγούμενα). Απλώς έχουν βάλει κάτι βιντεάκια που ο Durant εξηγεί λίγο τα κουμπιά και τις κινήσεις, αλλά δεν αρκούν σε καμία περίπτωση. Δεν έχω μπει καν στον κόπο να τα δω, με αποτέλεσμα να έχω ξεχάσει πάααρα πολλές κινήσεις σε σχέση με το 2k14, ειδικά αυτές των ψηλών. Ελπίζω στο 2k16 να φιλοτιμηθούν και να επαναφέρουν το mode αυτό. Αν και η κάθε ομάδα έχει πάμπολλα συστήματα, φαντάζομαι στο τέλος του αγώνα αρκεί να ξέρεις 2-3 από αυτά που να στέλνουν την μπάλα στους καλύτερους παίκτες. Εναλλακτικά μπορείς να ενεργοποιήσεις την επιλογή για αυτόματα συστήματα, μαζί με τα βελάκια πάνω στο παρκέ που σου δείχνουν τι πρέπει να κάνεις (αλλά φαντάζομαι αυτά τα γνωρίζεις ήδη). Το προφανές μειονέκτημα ίσως είναι πως άλλο να θέλεις να κάνεις και άλλο να σου βγει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 είναι πολύ ενοχλητικό πχ με τον Durant να κάνεις διείσδυση μέχρι το καλάθι και να χάνεις το lay up 5-6 φορές. Κάνε μία προσποίηση όταν φτάνεις κοντά στο καλάθι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 ...ή δυσκόλεψε τους αμυντικούς κάνοντας euro step ή hop step ή layup με ριβέρς (πατώντας δύο φορές το σουτ κλπ) ή άλλες... εξωτικές κινήσεις. Γενικά οτιδήποτε θα τους αναγκάσει να σου κάνουν ευκολότερα το φάουλ. Περισσότερα εδώ: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Το προφανές μειονέκτημα ίσως είναι πως άλλο να θέλεις να κάνεις και άλλο να σου βγει. Ακριβώς αυτό! Πάντως γνώμη μου είναι ότι αυτά τα παιχνίδια, όπως και τα ποδοσφαιράκια, όσο πάει και τα κάνουν πιο δυσλειτουργικά, πιο μπερδεμένα στον χειρισμό τους με την δικαιολογία του "total control". Αυτό γίνεται γιατί πολύ απλά θέλουν με κάποιο τρόπο να δείξουν ότι και καλά κάτι νέο υπάρχει στον κάθε φετινό τίτλο πέρα απο την ανανέωση του ρόστερ. Πραγματικά χάνω όλη την ουσία αν πρέπει να κάνω πχ προσποίηση κάνοντας tap προς το μέρος της μπάλας το δεξί μοχλό και μετά να σουτάρω στο κατάλληλο timing για να μπει ένα σουτ. Ή αν πρέπει να πατήσω 2-3 διαφορετικά πλήκτρα σε 3 δευτερόλεπτα που μου απομένουν στην επίθεση για να βγάλω το σύστημα που θέλω. Μου έχει λείψει πραγματικά το ΝΒΑ Live 2006 (με τον Wade στο εξώφυλλο), όπου η EA είχε καταφέρει να συνδιάσει το δεξί πλήκτρο στον χειρισμό της μπάλας με τα υπόλοιπα πλήκτρα σε πάσες κλπ. Μέχρι που το 2008 άρχισε τα DNA, τα total control κλπ κλπ και εξαφανίστηκε... Το ίδιο έχει αρχισει να κάνει και η 2Κ τα τελευταία χρόνια. Keep it simple παίδες. Αφήστε με να παίξω μπασκετάκι, να κάνω alley oops ελεύθερα, να κάνω buzzer beater άνετα, να το χαρώ το παιχνίδι και αν θέλετε παραπάνω κέρδη και πωλήσεις, βγάλτε νέα modes. Βάλτε όλη την Euroleague, βάλτε ολοκληρα παλιά πρωταθλήματα (πχ του 1996, του 1998, του 2002). Άλλωστε η 2Κ το 2010 έκανε το μπαμ, επειδή πολύ απλά έβαλε ομάδες θρύλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Ακριβώς αυτό! Πάντως γνώμη μου είναι ότι αυτά τα παιχνίδια, όπως και τα ποδοσφαιράκια, όσο πάει και τα κάνουν πιο δυσλειτουργικά, πιο μπερδεμένα στον χειρισμό τους με την δικαιολογία του "total control". Αυτό γίνεται γιατί πολύ απλά θέλουν με κάποιο τρόπο να δείξουν ότι και καλά κάτι νέο υπάρχει στον κάθε φετινό τίτλο πέρα απο την ανανέωση του ρόστερ. Πραγματικά χάνω όλη την ουσία αν πρέπει να κάνω πχ προσποίηση κάνοντας tap προς το μέρος της μπάλας το δεξί μοχλό και μετά να σουτάρω στο κατάλληλο timing για να μπει ένα σουτ. Ή αν πρέπει να πατήσω 2-3 διαφορετικά πλήκτρα σε 3 δευτερόλεπτα που μου απομένουν στην επίθεση για να βγάλω το σύστημα που θέλω. Μου έχει λείψει πραγματικά το ΝΒΑ Live 2006 (με τον Wade στο εξώφυλλο), όπου η EA είχε καταφέρει να συνδιάσει το δεξί πλήκτρο στον χειρισμό της μπάλας με τα υπόλοιπα πλήκτρα σε πάσες κλπ. Μέχρι που το 2008 άρχισε τα DNA, τα total control κλπ κλπ και εξαφανίστηκε... Το ίδιο έχει αρχισει να κάνει και η 2Κ τα τελευταία χρόνια. Keep it simple παίδες. Αφήστε με να παίξω μπασκετάκι, να κάνω alley oops ελεύθερα, να κάνω buzzer beater άνετα, να το χαρώ το παιχνίδι και αν θέλετε παραπάνω κέρδη και πωλήσεις, βγάλτε νέα modes. Βάλτε όλη την Euroleague, βάλτε ολοκληρα παλιά πρωταθλήματα (πχ του 1996, του 1998, του 2002). Άλλωστε η 2Κ το 2010 έκανε το μπαμ, επειδή πολύ απλά έβαλε ομάδες θρύλους. Συμφωνώ 1000% στο bold... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arwindan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ενδιαφέρεται κανείς να κάνει το Lucky 7s steam achievement; Χρειάζονται 4 άτομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα