mixaliskriti1992 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 ποιο απο τα δυο θα μου προτεινες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Προσωπικά προτιμώ του 360, επειδή θεωρώ πως έχει καλύτερα triggers. Επίσης είναι αρκετά φθηνότερο (τουλάχιστον η ενσύρματη έκδοση). Από την άλλη το χειριστήριο του Χ1 έχει καλύτερο d-pad, σε περίπτωση που σκέφτεσαι να το χρησιμοποιήσεις για movement (προφανώς όχι στο 2k15). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixaliskriti1992 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 για 2κ15 θα χρησιμοποιηθει κυριως για να παιζουμε παρεα απο τηλεοραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ε, αφού σας ενδιαφέρει να αγοράσετε πάνω από ένα, νομίζω πως του 360, ως φθηνότερο, είναι προτιμότερη περίπτωση. Μη νομίζεις ότι έχουν σημαντικές διαφορές πάντως. Η Microsoft απλώς πήρε ένα ήδη επιτυχημένο προϊόν και το βελτίωσε ελαφρώς. Ορίστε και ένα video σύγκρισης, φαντάζομαι υπάρχουν αρκετά στο youtube: Προφανώς τα μειονεκτήματα περί battery pack για το 360 δεν ισχύουν στην ενσύρματη έκδοση, την οποία και προτιμώ. Καλό το ασύρματο, αλλά αν είναι οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες να κρατάνε ένα με ενάμιση χρόνο, το καλώδιο φόρτισης να κοστίζει ο κούκος αηδόνι, ο δέκτης για το PC να έχει άλλα 15 ευρώ κλπ, τότε καλύτερο το καλώδιο. Αν θέλετε όμως οπωσδήποτε ασύρματα χειριστήρια, να επιλέξετε αυτά του Χ1. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sot_276 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 hello , για το lag δοκιμαστε και αυτο, εμενα με gtx 660 2gb παει καλα τωρα , καντε edit το file : VideoSettings.cfg βρισκεται στο φακελο C:\Users\το username σας\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K15 εκει εχει και ενα VideoSettingsHelp.txt που εξηγει τις ρυθμισεις. κυριως βγαλτε τα εφε off, τα texture στο medium και στο αρχειο αλλαξτε το FAST_TEXTURE_FORMAT_CONVERSION = 0 σε 1 αμα δεν ουτε με αυτο αλλαξτε το BUFFERCOUNT = 3 σε 2 οι δικες μου ρυθμισεις ειναι : WIDTH = 1920HEIGHT = 1080REFRESHRATE = 60.0BUFFERCOUNT = 3VSYNC = 1DYNAMIC_VSYNC = 0LETTERBOX = 0CURSOR_IDLE_TIME = 3WINDOWMODE = 0WINDOW_X = -2147483648WINDOW_Y = -2147483648MSAA = 2MSAAQUALITY = 0SUPERSAMPLE = 0REFLECTIONS = 0MONITOR = 0MAXANISOTROPY = 4TEXTURELOD = 1PLAYERLOD = 0CROWDLOD = 2SHADERLOD = 0HAIRLOD = 1EFFECTLOD = 1COLOR_CORRECTION = 1DEPTH_OF_FIELD = 1SSAO = 0BLOOM = 0VOLUMETRIC_EFFECTS = 0VIBRATION = 1.0ABOVE_NORMAL_PRIORITY = 1D3D_INTERNAL_THREADING_OPTIMIZATIONS = 1FAST_TEXTURE_FORMAT_CONVERSION = 1DYNAMIC_ENVIRONMENT_MAP = 1JIT_SHADER_CREATE = 0ADAPTER = 0ADAPTER_DESCRIPTION = NVIDIA GeForce GTX 660 ADAPTER_DEDICATED_VIDEO_MEMORY = 2,086,469,632ADAPTER_SHARED_SYSTEM_MEMORY = 2,147,807,232ADAPTER_VENDOR_ID = 0x10deADAPTER_DEVICE_ID = 0x11c0ADAPTER_SUBSYSTEM_ID = 0x354e1458ADAPTER_REVISION = 0xa1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Την αλλαγή με το FAST_TEXTURE_FORMAT_CONVERSION την έχω κάνει εδώ και μήνες (πριν το τελευταίο μεγάλο patch) και δυστυχώς δεν μου βελτίωσε τίποτα (ή ίσως κάτι ελάχιστο, αλλά μάλλον είναι ιδέα μου). Τα εφέ δεν τα έχω πειράξει, τα έχω όλα στο τέρμα εκτός από το antialiasing που είναι στην μικρότερη δυνατή ρύθμιση. Ανάλυση 2560x1440 σε κάρτα R290/4GB. Θεωρητικά το μηχάνημά μου θα έπρεπε να τα σηκώνει όλα αυτά και να παίζει σταθερά στα 60fps, αλλά φαίνεται ότι το PC optimization είναι χαμηλή προτεραιότητα για την 2k sports. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sot_276 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 ναι το optimize ειναι ψιλοχαλια, βλεπω οτι δεν χρησιμοποιει το 100% της καρτας με τιποτα , δεν ζεστενεται τοσο πολυ οσο με αλλα games, μονο τα fps πεφτουν... δοκιμασες να αλλαξεις το BUFFERCOUNT σε 2? αν και ναι με τετοια καρτα δεν θα ειχες προβλημα με τιποτα αν ηταν optimized Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Αυτό όχι, το έχω στο 3. Αλλά θα το βάλω εκεί που προτείνεις και θα το δοκιμάσω, thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savevski Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδιά, έχω ξεκινήσει (σε pc) ένα "my league" και παίζω με τους Bucks.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Υπάρχει τρόπος να κάνω edit τα roster των άλλων ομάδων ενώ είναι σε εξέλιξη το πρωτάθλημα; Μπορώ για παράδειγμα ενώ χειρίζομαι τους Bucks, να πειράξω το roster των Knicks και να στείλω στους free agents τον Dalembert?Βλέπω πως μου δίνει δυνατότητα μόνο της δικής μου ομάδας παίχτες, να στέλνω στους free agents.Επίσης, δεν έχει βγει κανένας roster editor όπως γινόταν σε παλιότερα NBA??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Online 2k δε παιζει κανεις? Ολα τα παρκα αδεια και καταφερα να παιξω online match μια φορα απο χτες (που το πηρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gauromania7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΕΛΙΚΑ AΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ UPDATE ΓΙΑ EUROLEAGUE TEAMS ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΗ.ΣΩΣΤΑ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέχρι πριν καμια βδομάδα που είχα κοιτάξει, όχι. Δεν είχε βγει τίποτα. Μάλλον μας κοροϊδεύει η 2k sports, αφού είχαν τάξει ότι φέτος θα βγάλουν update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Αν ψηνεται κανεις για κανα ματσάκι online add nrkmaiden Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixaliskriti1992 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα παιζω το παιχνιδι καμια βδομαδα και παρατηρησα το εξης στα τριποντα επαιξα ενα quick game και εβαλα το shot feedback στο on...προσπαθουσα το σουτ οταν φορτωνει να πηγαινει κοντα στη μεσαια γραμμη αλλα με τον durant οσο κοντα και αν πηγαινε στη γραμμη επερνα απο C+ μεχρι C-....ειναι καποιο bug? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 πρεπει να βρεις και τα αγαπημενα του σημεια ομως. δεν σουταρει απο παντου με την ιδια ευκολια/συχνοτητα. εχει sweet/hot spots. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα