Προς το περιεχόμενο

NBA 2k15

wazzaa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

όχι δεν θα πειράξω άλλες ομάδες.Για να πετύχουμε ένα σκοπό,δν θα καταστρέψουμε κάτι άλλο.

Εμένα μου αρκεί να υπάρχουν τα σωστά rosters έστω και με 12άδες..

Όταν θα ασχοληθώ στο πως φτιάχνουν rosters θα πιάσω να το κάνω,και λογικά θα το δείτε ingame live όταν θα το δώσω.Αλλά ποιός είπε για patch; :P για roster update μίλησα..

roster update ηθελα να πω σορρυ δυναμη της συνηθειας . δεν ειναι τιποτα δυσκολο(ειναι βεβαια χρονοβορο σε 25 ομαδες να κανεις update)το καλο ειναι οτι μπορεις να αλαξεις κ ονοματα παιχτων περαν της  δημιουργιας νεων κ τον μεταγραφων

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 501
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ το παράτησα γιατί από τη στιγμή που πολύς κόσμος άρχισε να πληρώνει για να φτιάξει παίκτες με rating 99 σε λιγότερο από βδομάδα και να παίζουν όλοι σαν τον Τζόρνταν, κάπου χάθηκε το μέτρο και το νόημα. Άσε που για να ανεβάσεις παίκτη χωρίς να τα σκάσεις, πρέπει να λιώσεις στο MyCareer. Mode που πλέον έχω σιχαθεί. Βρίσκω πιο ενδιαφέρον να ασχολούμαι με κανονικό 5vs5, ακόμα καλύτερα με association. Από online θα με ενδιέφερε μόνο κανα 5 εναντίον 5 (δηλ. 10 άνθρωποι) με κανονικούς παίκτες, αλλά δεν θυμάμαι καν αν υπάρχει τέτοιο mode πλέον.

Σωστός. Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο mode. Βέβαια ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά βλέπω πως ούτε αυτό έχει "κανονικούς" παίκτες, ενώ ούτε αυτό το... πράγμα είναι μπάσκετ :P

• Like 1

Εγώ πάλι ξεκίνησα (επιτέλους) MyGM (πάλαι ποτέ Association). Άφθονες αλλαγές σε σχέση με παλιά, ειδικά στο οργανωτικό κομμάτι. Είχα μείνει στο 2k13, όπου πρακτικά είχα βάλει τα πάντα στο αυτόματο και έπαιζα απλώς τους αγώνες. Στο φετινό όμως οι τύποι έχουν ξεφύγει:

- με τον GM (δηλ. εμάς) να έχει XP, levels και buffs (τα οποία μπορούν να απενεργοποιηθούν)

- υποσχέσεις προς το πρόεδρο για υλοποίηση συγκεκριμένων στόχων μέσα στη χρονιά

- ξανασχεδιασμένη προπόνηση (ομαδική και ατομική)

- αρκετές δυνατότητες στις συνομιλίες με παίκτες, staff και τον πρόεδρο

- δυνατότητα αγοράς της ομάδας! Νόμιζα μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά...

- εκτεταμένο financial management, ορισμός ακόμα και των τιμών των εισιτηρίων και του πάρκινγκ κλπ

Το κακό είναι πως ελάχιστα από όλα αυτά μπορούν να αυτοματοποιηθούν. Νομίζω μόνο το squad/injury rotation και το scouting. Όλα τα υπόλοιπα πρέπει αναγκαστικά να τα κουβαλάμε στην καμπούρα μας. Επίσης δεν υπάρχει η δυνατότητα να παίξουμε σεζόν με λιγότερους από 82 αγώνες. Προσωπικά θα προτιμούσα ένα 29άρι για να προλάβω να δω αρκετές χρονιές. Ενώ τώρα υποχρεωτικά θα πρέπει να κάνω simulate κάμποσα παιχνίδια.

Μου άρεσε ο νέος (?) τρόπος trading, όπου το game σού βρίσκει αυτόματα προτεινόμενες ανταλλαγές και δεν χρειάζεται να ψάχνεις στην τύχη.

Μ' αυτά και μ' αυτά, επέλεξα τελικά να πάω στους Bucks (ένεκα Αντεμπούτο), οι οποίοι έχουν τον πλέον υπομονετικό ιδιοκτήτη του ΝΒΑ. Ο τύπος θέλει μόνο κέρδη και ελάχιστα τον ενδιαφέρουν οι διακρίσεις (απλώς μου ζήτησε να κάνω τουλάχιστον 17 εντός έδρας νίκες). Η ομάδα δεν είναι πολύ άσχημη, αλλά μέχρι να μάθω τα κουσούρια των καμαριών μου ξεκίνησα με 1-2 (σε τετράλεπτα) και ξεφορτώθηκα ήδη τον Bayless για το Young των Lakers. Ελπίζω να κάνει μεγάλο δίδυμο με τον Mayo και να καταφέρουμε έστω να χτυπήσουμε playoff. Αν δω ότι έχω χρόνο και ότι τσουλάει το πράμα, θα αποπειραθώ να γράψω μερικές ακόμα ιστορίες, ειδεμή θα το γυρίσω στο Football Manager.

• Like 1

Μόλις ξεκίνησα το παιχνίδι :) αλλά ενώ παίζει σε φυσιολογικά frames κάνει frame skipping ή stutter.Πως μπορώ να το μετριάσω αυτό γιατί μου χαλάει την αίσθηση?

Κι εμένα μου το κάνει αυτό και δεν έχω βρει λύση ακόμα. Η αίσθηση στο Xbox One είναι πολύ καλύτερη. καθώς παίζει σταθερά στα 60fps και δεν χάνει ούτε καρέ. Αντιθέτως στο PC (με κάρτα γραφικών που κάνει πιο πολύ απ' το το Xbox One) το stuttering δίνει ρέστα. Ακόμα και μετά το τελευταίο patch, δεν βελτιώθηκε η κατάσταση.

Σχετικά με το stuttering, εμένα μου το κάνει όταν κατεβάζω μπάλα και αλλάζει μισό στο γήπεδο και έχω την αίσθηση πως γίνεται επειδή διαβάζει από το δίσκο.

Δεν το κάνει πάντα. Κάποιες φορές μπορεί να παίζει σούπερ και κάποιες το κάνει σχεδόν σε κάθε επίθεση.

Ναι κι εμένα μόνο τότε μου το κάνει. Δοκίμασα ένα τραγικό workaround που διάβασα μόλις τώρα, να απενεργοποιήσω εντελώς την κάρτα ήχου (κάτι που υποτίθεται λύνει το πρόβλημα). Ίσως να είχε λίιιγο καλύτερη συμπεριφορά, αλλά δεν νομίζω να εξαλείφθηκε εντελώς το stuttering. Όχι ότι είναι σοβαρή λύση.

Καινουργια roster εδω http://www.nba2k.org/2015/01/10-nba-2k15-roster-update-changelog.html

Η version 2 περιεχει ανανεωμενα στατιστικα και injury-free-roster το οποιο εψαχνα καιρο https://www.tusfiles.net/go/rw1gewihv7o1/

Τι να λέμε. Στο Χ1 παίζω 2k15 με το δικό του χειριστήριο και στο PC με αυτό του 360. Τα καλύτερα gamepads όλων των εποχών (μετά από αυτόν το θρύλο εννοείται).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...