nzeppos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Πρωτοφανές για 2k sports, όχι μόνο να βγάλει PC patch πριν το... Πάσχα αλλά να είναι και τόσο μεγάλο και να διορθώνει τόσα πολλά πράγματα. Καιρός να γυρίσω στα default sliders. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 βαλανε native 21:9 ,ετσι και δεν εχει μπει 16:10 θα τους παρει και θα τους σηκωσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 μπορεις να το σωσεις με αλλο ονομα κ να παςνα κανεις edit τους τραυματιες κ να βγαλεις τους τραυματισμους Πως βγάζεις τους τραυματισμούς φιλε μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Έχοντας παίξει δεκάδες offline exhibition αγώνες μετά το τελευταίο 4GB patch, μπορώ να πω ότι το παιχνίδι φυσάει ακόμα και με default sim sliders. Κυρίως δοκιμάζω αγώνες Ολυμπιακός vs Lakers (ναι, ξέρω, ασχολίαστο) και τώρα τελευταία Bucks vs Lakers. Παίζεται εξαιρετικό και ρεαλιστικότατο μπάσκετ, αν και το μεγαλύτερο πρόβλημα παραμένει η δυσκολία στο να παίξει κάποιος καλή άμυνα μέσα στη ρακέτα και να κλείσει τους διαδρόμους. Με λίγη προσπάθεια και συγκέντρωση όμως, το καταφέρνω κι αυτό. Νομίζω πως ήγγικεν η ώρα να ξεκινήσω δειλά-δειλά association (χωρίς να έχω αποφασίσει ακόμα ποια ομάδα θα πάρω), 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 bucks η timberwolves ΙΜΟ ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ξεκίνησα my league με Detroit Pistons. Έκανα ανταλλαγή Caron Butler και Gigi Datome για τον Mirotic απο Chicago. Είμαι στο 3-3(W-L) και στην αναζήτηση σουτινγκ γκαρντ που να παίζει καλή άμυνα. Το βραδάκι θα το κάψω λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 bucks η timberwolves ΙΜΟ ^^ Timberwolves δεν θέλω πια αφού τους έχω σιχαθεί μετά την οδύσσεια που πέρασα με δαύτους στο 2k13. Από την άλλη οι Bucks με εμπνέουν μόνο και μόνο λόγω του "Αντεμπούτο" (είπαμε, έτσι τον λέει η μάνα μου, έτσι θα τον λέω κι εγώ), η υπόλοιπη ομάδα όμως είναι μια δυστυχία. Δεν θέλω να πάρω τίποτα σάπιους (βλ. 76ers), ούτε και ομάδα με παίκτη σούπερ σταρ που τραβάει όλη την επίθεση (βλ. Lakers, Knicks), ούτε και υπερομάδα (βλ. Spurs, Warriors). Γι' αυτό έχω μπερδευτεί. Ίσως καταλήξω σε κανα Denver ή Phoenix. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 μολις εκανα εγκατασταση το παιχνιδι και μολις μπαινω στο online μου βγαζει error code 930a1bef...Τι μπορω να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Σε κονσόλα παίζεις; Υπάρχουν αρκετές αναφορές γι' αυτό το error code εδώ: https://www.google.com/search?q=930a1bef&ie=utf-8&oe=utf-8#q=930a1bef+nba2k15+site:forums.2k.com ...αλλά απ' ότι κατάλαβα μάλλον είναι θέμα των servers της 2k sports. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Σε κονσόλα παίζεις; Υπάρχουν αρκετές αναφορές γι' αυτό το error code εδώ: https://www.google.com/search?q=930a1bef&ie=utf-8&oe=utf-8#q=930a1bef+nba2k15+site:forums.2k.com ...αλλά απ' ότι κατάλαβα μάλλον είναι θέμα των servers της 2k sports. Οχι σε pc...Βρισκω ευκολα αντιπαλο αλλα μετα απο κανενα διλεπτο με πεταει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tak_loyk Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Timberwolves δεν θέλω πια αφού τους έχω σιχαθεί μετά την οδύσσεια που πέρασα με δαύτους στο 2k13. Από την άλλη οι Bucks με εμπνέουν μόνο και μόνο λόγω του "Αντεμπούτο" (είπαμε, έτσι τον λέει η μάνα μου, έτσι θα τον λέω κι εγώ), η υπόλοιπη ομάδα όμως είναι μια δυστυχία. Δεν θέλω να πάρω τίποτα σάπιους (βλ. 76ers), ούτε και ομάδα με παίκτη σούπερ σταρ που τραβάει όλη την επίθεση (βλ. Lakers, Knicks), ούτε και υπερομάδα (βλ. Spurs, Warriors). Γι' αυτό έχω μπερδευτεί. Ίσως καταλήξω σε κανα Denver ή Phoenix. Toronto? Θα σου έλεγα Phoenix αλλά δεν μπορώ τους δίδυμους ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Toronto είχα σκεφτεί κι εγώ, αλλά τους έχω μεγάλο άχτι από την εποχή του My Player, που έπαιζαν στην ομάδα Μπαρνιάνης και Μπαρμπόζα και μου έβαζαν 20+ πόντους έκαστος στο κεφάλι. Προφανώς η τωρινή ομάδα δεν έχει σχέση με την παλιά, αλλά το απωθημένο μού έχει μείνει. Τεσπά, ίσως πάω Τορόντο τελικά, δεν βαριέσαι. Έχει πολλά από τα πράγματα που θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 το πήρα...μέχρι τώρα μέτρια συναισθήματα κατευθυνόμενα προς τα αρνητικά.. τα rosters των ευρωπαϊκών ομάδων είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξουν σωστά ή έστω να βγάλουν updates; Και όσοι έχουν βγάλει roster updates είναι για τα κλάματα..Εδώ έχει 2 έλληνες που έχουν βγάλει και έχουν λάθος ακόμα και τις 2 ελληνικές ομάδες,πιο τραγικοί πεθαίνεις.. Οπότε αποφάσισα να κάτσω να ασχοληθώ να φτιάξω δικά μου official rosters μέσα από την euroleague..αφού είναι τόσο δύσκολο να κοιτάξει τις ομάδες εκεί..! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petritis31 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 το πήρα...μέχρι τώρα μέτρια συναισθήματα κατευθυνόμενα προς τα αρνητικά.. τα rosters των ευρωπαϊκών ομάδων είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξουν σωστά ή έστω να βγάλουν updates; Και όσοι έχουν βγάλει roster updates είναι για τα κλάματα..Εδώ έχει 2 έλληνες που έχουν βγάλει και έχουν λάθος ακόμα και τις 2 ελληνικές ομάδες,πιο τραγικοί πεθαίνεις.. Οπότε αποφάσισα να κάτσω να ασχοληθώ να φτιάξω δικά μου official rosters μέσα από την euroleague..αφού είναι τόσο δύσκολο να κοιτάξει τις ομάδες εκεί..! το κακο ειναι οτι στις ευρωπαικες ομαδες μπορεις ως 12 εκτος εαν το κανεις στις ομαδες nba k εχεις φουλ ροστερ(απλος λαθος ονοματα) εαν το κανεις για pc to πατσ στειλτο για ανεβασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 το κακο ειναι οτι στις ευρωπαικες ομαδες μπορεις ως 12 εκτος εαν το κανεις στις ομαδες nba k εχεις φουλ ροστερ(απλος λαθος ονοματα) εαν το κανεις για pc to πατσ στειλτο για ανεβασμα όχι δεν θα πειράξω άλλες ομάδες.Για να πετύχουμε ένα σκοπό,δν θα καταστρέψουμε κάτι άλλο. Εμένα μου αρκεί να υπάρχουν τα σωστά rosters έστω και με 12άδες.. Όταν θα ασχοληθώ στο πως φτιάχνουν rosters θα πιάσω να το κάνω,και λογικά θα το δείτε ingame live όταν θα το δώσω.Αλλά ποιός είπε για patch; για roster update μίλησα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα