johnnyman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 μαλλον το next gen nba 2k15 ερχεται κ στο pc!! "In an interview with Polish site benchmark.pl, 2K executive producer Iain Willows confirmed that "The PC version of NBA 2K15 is now identical to the game on console." The interviewer confirmed that Willows was specifically relating to the PS4 and Xbox One version which means the PC edition will not be a port of the PS3 and Xbox 360 version of the game. http://www.gameranx.com/updates/id/23397/article/nba-2k15-were-the-game-s-animations-copied-straight-from-nba-2k14/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 μαλλον το next gen nba 2k15 ερχεται κ στο pc!! "In an interview with Polish site benchmark.pl, 2K executive producer Iain Willows confirmed that "The PC version of NBA 2K15 is now identical to the game on console." The interviewer confirmed that Willows was specifically relating to the PS4 and Xbox One version which means the PC edition will not be a port of the PS3 and Xbox 360 version of the game. http://www.gameranx.com/updates/id/23397/article/nba-2k15-were-the-game-s-animations-copied-straight-from-nba-2k14/ Πολυ καλο νεο αυτο(το μονο που μενει να μαθουμε τωρα ειναι και τι απαιτησεις θα εχει.) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Kevin Durant teaser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) τελικα ειναι official οτι το nba 2k15 θα ειναι next gen στο pc!!!ευχαριστουμε 2K!!!! φανταστειτε τι εχει να γινει με το modding!!! http://www.nba-live.com/nba-2k15-pc-next-gen-confirmed/ Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2014 από johnnyman 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 τελικα ειναι official οτι το nba 2k15 θα ειναι next gen στο pc!!!ευχαριστουμε 2K!!!! φανταστειτε τι εχει να γινει με το modding!!! http://www.nba-live.com/nba-2k15-pc-next-gen-confirmed/ Θα γινει της ποπης φετος(ελπιζω να διορθωσουν τα πολλα μπαγκ της προηγουμενης εκδοσης)σε αυτον τον τιτλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 για οσους δεν το ειδαν χθες και θελουν να το δουν http://www.twitch.tv/2k/b/557491047 εδω μιλανε για τα παντα. επισης οχι απλα θα ειναι next gen graphs αλλα θα εχει και ολα τα extra sweet stuff που εχει στην κονσολα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αυτά είναι πολύ καλά νέα... Εγώ βέβαια χάρηκα περισσότερο για αυτό εδώ....GO Shaq!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Τέλεια νεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 χαίρεστε για nextgen...!;;SUPPORT θα έχει το παιχνίδι;μη πετάτε την σκούφια σας με το ότι λάμπει είναι χρυσός.Γιατί με το 2κ14 με 0 patches,ε συγνώμη αλλά δεν συνεισφέρω στους devs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 εχουμε και gameplay απο gamescom 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickts1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Οκ τα γραφικά τα σπάνε άσχημα! Ελπίζω τα requirements για το PC να είναι σε λογικα επίπεδα (δεν είμαι για να αλλάζω κάρτα γραφικών...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erevus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μετά τις τιτανοτεράστιες ανοησίες (για να μην γράψω κάτι πιο βαρύ) που βρήκα μπροστά μου στο NBA2k14, με σημαντικότερο όλων, το συστηματικό cheat της ΑΙ εναντίον μου, ή να βλέπω τους αντιπάλους να τρέχουν πρώτοι στον αιφνιδιασμό και πρώτοι στην άμυνα ενώ οι δικοί μου έβοσκαν αμέριμνοι στα μετόπισθεν, αυτή τη φορά δεν πρόκειται να κάνω το ίδιο λάθος. Όχι 2Κ, άλλα λεφτά δεν παίρνεις από μένα. Προτιμώ να αγοράσω μια μπαλίτσα μπάσκετ και να βγαίνω να παίζω μόνος μου έξω παρά να μου σπάσουν ξανά τα νεύρα κάτι τυχαίοι παίκτες με rating Β- που έρχονται από τον πάγκο και μου κοπανάνε 3 σερί τρίποντα. Ουστ ρε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 βγηκαν οι απαιτησεις του παιχνιδιου!! http://store.steampowered.com/app/282350/ Minimum: OS: Windows 7 64 bit or higher Processor: Intel Core2 Duo or better Memory: 2 or more GB RAM Graphics: DirectX 10.1 compatible (512 MB) or better DirectX: Version 11 Hard Drive: 50 or more GB available space Sound Card: 9.0c compatible Additional Notes: Keyboard or dual-analog gamepad Recommended: OS: Windows 7 64 bit or higher Processor: Intel Core i7 or better Memory: 4 or more GB RAM Graphics: DirectX 11.0 compatible (2 GB) or better DirectX: Version 11 Hard Drive: 50 or more GB available space Sound Card: DirectX 9.0c compatible Additional Notes: Dual-analog gamepad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Graphics: DirectX 11.0 compatible (2 GB) or better ναααααααααααααααα το το next gen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 i7 or better. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα