kokos198 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 παρα πολυ βαρυ παιχνιδι ρε παιδια σε σχεση με το 2κ14.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Second Patch Released for NBA 2K15 PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 παρα πολυ βαρυ παιχνιδι ρε παιδια σε σχεση με το 2κ14.... Ε λογικό. Και μόνο τα textures να δεις αρκεί. Θα μπορούσαν βέβαια να είχαν κάνει καλύτερο optimization. Άιντε να δούμε τι θα φτιάξει το 2ο patch. +1 για τον Leftos! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannakos94 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 παιδια το 2ο patch για pc ξερουμε τι θα βελτιωνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Φτιαχνει κρασαρισμα ηχου-προβλημα με καποια μαλλια παιχτων-δονηση χειριστηριου-και αλλες μικροαλλαγες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Γύρισα από τη δουλειά και βάζω να λιώσω τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Περιττό να πω ότι με vibration είναι άλλο παιχνίδι. Επίσης το MyPark φόρτωσε υπερβολικά γρήγορα. Το μόνο κακό είναι πως δεν υπάρχει ψυχή στο πάρκο. Μόνος ένας παλαβός που τρέχει γύρω-γύρω τα γήπεδα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Άκυρη ερώτηση αλλά για εμένα σημαντική.Δεν μπορείς στο 15 να διαλέξεις μετά από πόσα foul ο κάθε παίκτης θα βγαίνει έξω?Στο 14 (και στα προηγούμενα) μπορούσες να βάλεις από 1 έως 6 foul(το κανονικό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά νομίζω πως αυτό που λες είχε ήδη καταργηθεί από το 2k14. Δεν είμαι 100% βέβαιος όμως. Όπως και να έχει υπάρχει μόνο ένα σημείο που μπορείς να ελέγξεις αν υπάρχει αυτή η ρύθμιση, εκεί που πειράζεις τους κανονισμούς του αγώνα (πχ. αν θα υπάρχει μπρος-πίσω κλπ). Αν δεν μπορείς να το βρεις, τότε μάλλον δεν υπάρχει. Δυστυχώς δεν έχω πρόχειρο το παιχνίδι για να τσεκάρω τώρα. Μεγάλη βλακεία της 2k sports αν όντως ισχύει, γιατί πολλοί από εμάς παίζουμε περιόδους λίγων λεπτών και θα θέλαμε η αποβολή να γίνεται στα 3-4 φάουλ. Άσχετο αλλά μόλις διάβασα ότι το 2k15 έχει αντιαθλητικά φάουλ και ejections. Δεν έχει τύχει να το δω μέχρι στιγμής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Yeah baby vibration!!! Θενκς φορ λιστενιν φορ ουανς 2k.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Πρωτοφανές για 2k sports να βγάλει updates τόσο σύντομα, ειδικά για το PC. Συνήθως έπρεπε να περιμένουμε μέχρι Φλεβάρη (και αν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Και μολις ειδα και το πρωτο video review σε καλαθι μου στην ληξη του πρωτου ημιχρονου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Άσε γιατί εγώ έτσι έχασα χθες αγώνα από την Κάχα Λαμποράλ. Drive των αντιπάλων στην τελευταία επίθεση και καλάθι κυριολεκτικά στο μηδέν, οπότε ο διαιτητής έτρεξε αμέσως στη γραμματεία να δει το replay. Φάνηκε ότι ο παίκτης άφησε την μπάλα στα 0.3" και προφανώς μέτρησε. Μου άρεσε όμως ότι έδειξε τουλάχιστον 3-4 replay από διαφορετικές γωνίες και όχι μόνο ένα όπως (νομίζω) έκανε μέχρι πέρσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Φοβερο ηταν δεν μου ειχε ξανατυχει, ωραιο.. Επιτελους πλεον και με το vibration και τις τοσο δυναμικες επαφες νιωθεις οτι παιζεις μπασκετ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Επιτελους πλεον και με το vibration και τις τοσο δυναμικες επαφες νιωθεις οτι παιζεις μπασκετ.. αν κ ο συνωστισμός γύρω απ'τη ρακέτα παραμένει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα