poihths Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Το μάτιασα.... χθες είχα BSOD... windows 7 65bit... επειδή έχεις τα 65bit windows εφαγες Bsod 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Είναι αυτό που λένε πάει μια γριά στο μπακάλη, ο οποίος ήταν πρώην προγραμματιστής, και του ζητάει 500 γραμμάρια φέτα. Και ρωτάει ο μπακάλης "να τα κάνω 512 να είναι στρογγυλό;" ps: Νομίζω ότι αυτό είναι το official roster update. Το ανέβασαν από nba-live.com. Όσο για το φάκελο που πρέπει να το τοποθετήσετε, κοιτάξτε εδώ. pps: τζίφος, τώρα το είδα, απ' ότι λένε εδώ μάλλον δεν δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 NBA 2K15 – PC Performance Analysis Πολύ καλό ''port'' διαβάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον χθες επαιξα επιτελους 2 παιχνιδια online, (ηθελα να εχω μια ιδεα για τα κουμπια μη ξεφτιλιστουμε κιολας) δεν συναντησα κανενα lag ηταν όλα παρα πολυ ομαλα!!! Φανταστικη εμπειρια που σκοπευω να επαναλαβω πολλακις!! 2 παιχνιδια προφανως δεν ειναι σωστο στατιστικό δείγμα αλλά η πρώτη εντυπωση ήταν κατι παραπανω απο θετική!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Το on line στο PS3 πως μπορώ να το παίξω; μπαίνω πχ για quick match στο on line mode και δεν μου βγάζει τίποτα απολύτως, παρά μόνο συνέχεια searching for matches Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Κάθε μέρα και νέο bug. Σήμερα είχε σκαλώσει στο My Park και ενώ είχα πάρει τη θέση μου στο Got Next ο αγώνας δεν μπορούσε να ξεκινήσει με τίποτα, ούτε και να φύγω από το γήπεδο. Για την ακρίβεια δεν με άφηνε να κάνω απολύτως τίποτα (μόνο το R2 δούλευε), οπότε αναγκαστικά βγήκα με alt-f4... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά έχει ακούσει κανείς για κανένα Patch/Update για roster και για διόρθωση για τα frame drops??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Τι ωραία, κατάφερα να κλείσω επιτέλους συμβόλαιο για το υπόλοιπο της χρονιάς. Ο βοηθός μας πήγε στο film room, είπαμε τα δικά μας και μετά το παιχνίδι... κράσαρε. Με πέταξε στα windows έτσι απλά. Τι άλλο θα δούμε ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Τι ωραία, κατάφερα να κλείσω επιτέλους συμβόλαιο για το υπόλοιπο της χρονιάς. Ο βοηθός μας πήγε στο film room, είπαμε τα δικά μας και μετά το παιχνίδι... κράσαρε. Με πέταξε στα windows έτσι απλά. Τι άλλο θα δούμε ακόμα. 2k ftw..Τι να κανουμε που δεν υπαρχει αντιπαλο δεος στον οριζοντα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tak_loyk Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Σε καλή μεριά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reignmanGG Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 εμενα ουτε μου εχει κρασαρει , ουτε μου κολλαει το παιχνιδι ουτε τπτ. και το Online πολυ καλα παει. πολυ λιγο lag. εχω αρρωστησει στο mypark xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Lag ούτε εγώ έχω παρατηρήσει. Χθες όμως είδα την Doris Burke να παίρνει συνέντευξη από... αόρατο παίκτη μετά το τέλος του αγώνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Εγω παλι εχω αρρωστησει με το domination!! Πηγαινε καλα το παιχνιδι μεχρι τους Denver Nuggets που με τρολαραν κανονικα 2 παιχνίδια για να τους κερδισω με buzzer beater στο 3ο ουφ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Lag ούτε εγώ έχω παρατηρήσει. Χθες όμως είδα την Doris Burke να παίρνει συνέντευξη από... αόρατο παίκτη μετά το τέλος του αγώνα. Μετά από τόσα χρόνια η Dorish (μιλάει λίγο σαν τον Connery ), έχει λαλήσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LogokrisiaGR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Lag ούτε εγώ έχω παρατηρήσει. Χθες όμως είδα την Doris Burke να παίρνει συνέντευξη από... αόρατο παίκτη μετά το τέλος του αγώνα. σχεδόν σε κάθε ματς μου το κάνει.... δεν είναι τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα