nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Εμένα έκανε κάποια ανεπαίσθητα frame drops, σαν να μην μπορούσε να κρατήσει σταθερά 60fps. Αλλά έβαλα τους τελευταίους AMD beta και μου φαίνεται ότι έφτιαξε. Εκτός κι αν είναι ιδέα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Eμενα ισχυει αυτο που ειπε ο butcher13. Στην αρχη το εβαλα και εκανε αρκετο stutter, ενοχλητικο. Λεω οκ μην τρελαινεσαι σε 4κ με ολο το eye candy on, θα ψιλοκολωνει το συστημα, κατεβα λιγο αναλυση. Πριν το κανω, λογω εμπειριας κυριως παταω alt+tab για να βγω το βαζω σε windowed mode και ξαναμπαινω. Εστρωσε μαγικα. Απο τοτε δεν μου τα ξαναεκανε για ενα περιεργο λογο και ας ξεκιναει σε fullscreen. Weird.. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LogokrisiaGR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 με 4570k stock 8gb και την 5870 κανένα απολύτως πρόβλημα στα 1920*1080 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Έχει κανείς το πρόβλημα ότι ενώ παίζω κανονικά ή είμαι στο μενού ξαφνικά μαυρίζει η οθόνη και ελαχιστοποιείται το παιχνίδι και μετά μόλις ξαναανοίγω το παράθυρο συνεχίζει κανονικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω πως μου το έκανε χθες μια φορά αλλά δεν το είχα ξαναδεί. Δεν μαύρισε η οθόνη όμως, απλώς με πέταξε στα windows. Ίσως έχει να κάνει με το dual screen που χρησιμοποιώ (και πάτησα κατά λάθος κανα ποντίκι στην άλλη επιφάνεια εργασίας). Δεν είμαι σίγουρος, πάντως μόνο μια φορά το έχω δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μήπως φταίει το χειριστήριο ή κανένας συνδυασμός κουμπιών? Είναι πολύ σπαστικό και το κάνει συχνά και δεν μπορώ να παίξω σοβαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 οποιος ενδιαφερεται μπορει να βαλει το συγκεκριμενο sweetfx preset!βελτιωνει πολυ το contrast,χρωματα κ τον φωτισμο!! https://mega.co.nz/#!FVEihAKI!3nQ4SxlOZLjLGiRmY8vvytQp1qMG0MSV0G-8TEz1LH4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netrebelos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 1. οποιος ενδιαφερεται μπορει να βαλει το συγκεκριμενο sweetfx preset!βελτιωνει πολυ το contrast,χρωματα κ τον φωτισμο!! https://mega.co.nz/#!FVEihAKI!3nQ4SxlOZLjLGiRmY8vvytQp1qMG0MSV0G-8TEz1LH4 Νου βγάζει σφάλμα το Directx με το sweetfx στα windows 7 64bit SP1. Χωρίς αυτό παίζει το παιχνίδι. Επίσης: Είναι απενεργοποιημένο σε εμένα το AA quality. Έχω την gtx970 GPU.... Τι να πω... Το χει άλλος κανείς αυτό το πρόβλημα; Σας παραθέτω και την απάντηση που μου έδωσε ένας προγραμματιστής του 2k15 http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-pc-forum/767163-antialising-quality-bug.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tristeza Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον -intel i7 4770 - gtx 660 2 gb -8 gb ram sta 1600 και το παιχνιδι ακομα και στο low εχει lag και σπασιματα κ το κανει να μην παιζεται με τπτ. Τι παιζει ρε παιδια ? Δεν πιστευω να ειναι τοσο πολυ ta specs μου ..... Δυστυχώς το έχουμε πολλοί το συγκεκριμένο πρόβλημα. Στα διάφορα forum (operation sports, nlsc) έχουν προταθεί αρκετά μπαλώματα. Από όλα αυτά, το μόνο το οποίο πραγματικά έκανε διαφορά σε εμένα ήταν το να απενεργοποιήσω τον audio driver. Τα fps δεν ξαναέπεσαν κάτω από τα 50 και γενικώς το παιχνίδι ρολάρει πολύ καλά ακόμη και για τη δική μου κάρτα γραφικών (όλα στα low). Φυσικά χωρίς ήχο η ατμόσφαιρα χάνεται, αλλά τουλάχιστον το παιχνίδι παίζεται χωρίς να σου σπάει τα νεύρα. Όλα αυτά σαν προσωρινή λύση μέχρι να βρεθεί κάποιο patch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παίδες. Αρκετά καλό μπορώ να πω το NBA 2k15 μετά από 5 φιλικά που έπαιξα με τον κολλητό μου.Έχω μερικές απορίες (παρατηρήσεις)1) Στις βολές τώρα δεν φωτίζει πότε πρέπει να αφήσεις το κουμπί και δεν έχει γράμματα αλλά το feedback που έχει στα περισσότερα σουτ. Αυτό δεν αλλάζει κάπως έεε?2) Το Excellent Α+ άμα το πετύχεις(κάτι πολύ δύσκολο) μπαίνει σίγουρα (εε?), όχι όπως πχ πέρσυ που μπορούσες να το χάσεις πολύ άνετα. Είναι και εσάς δύσκολο να πετύχαιτε A+ ??3) Τα Signature skills είναι υπερβολικά σε σχέση με πέρσυ και χωρίς περιορισμούς (κάτι που με χάλασε). Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα βλέπω κατά την διάρκεια του παιχνιδιού?4) Τα τρίποντα μπαίνουνε πιο δύσκολα απότι άλλες χρονιές όπως επίσης είναι και πιο αισθητά τα μαρκαρίσματα στην απόδοση του σουτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Εχουμε κανα roster update,η ειναι νωρις ακομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παίδες. Αρκετά καλό μπορώ να πω το NBA 2k15 μετά από 5 φιλικά που έπαιξα με τον κολλητό μου. Έχω μερικές απορίες (παρατηρήσεις) 1) Στις βολές τώρα δεν φωτίζει πότε πρέπει να αφήσεις το κουμπί και δεν έχει γράμματα αλλά το feedback που έχει στα περισσότερα σουτ. Αυτό δεν αλλάζει κάπως έεε? 2) Το Excellent Α+ άμα το πετύχεις(κάτι πολύ δύσκολο) μπαίνει σίγουρα (εε?), όχι όπως πχ πέρσυ που μπορούσες να το χάσεις πολύ άνετα. Είναι και εσάς δύσκολο να πετύχαιτε A+ ?? 3) Τα Signature skills είναι υπερβολικά σε σχέση με πέρσυ και χωρίς περιορισμούς (κάτι που με χάλασε). Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα βλέπω κατά την διάρκεια του παιχνιδιού? 4) Τα τρίποντα μπαίνουνε πιο δύσκολα απότι άλλες χρονιές όπως επίσης είναι και πιο αισθητά τα μαρκαρίσματα στην απόδοση του σουτ. 1) Προσωπικά ενεργοποιώ τη ρύθμιση Real Shooting FT%, αφού τις χειροκίνητες βολές είναι πολύ εύκολο να τις βάλεις σχεδόν όλες. Εκτός αν ανεβάσεις τη δυσκολία από το 50 στο 75 (τουλάχιστον). Αυτό που λες πάντως δεν νομίζω να υπάρχει. Μπορείς όμως να απενεργοποιήσεις το feedback των βολών. 2) Αν δεν κάνω λάθος ο βαθμός έχει να κάνει να κάνει κυρίως με τη μηχανική του σουτ. Αλλά παίζουν ρόλο και η θέση του παίκτη, πόσο καλός είναι από αυτή, η κούρασή του κλπ. Δεν ξέρω τι γίνεται φέτος (το έχω κλείσει το feedback, μου αρκεί αυτό που έχουν στα πόδια τους), αλλά πέρσι μπορούσε να χαθεί ακόμα και το Α+. Όχι συχνά βέβαια, ειδικά αν είχες καλό παίκτη. 3) Δεν κατάλαβα... 4) Εμένα περίπου τα ίδια μου φάνηκαν τα τρίποντα, αλλά δεν έχω παίξει πολύ. Οτιδήποτε δεν σου αρέσει πάντως μπορείς να το αλλάξεις μέσω των sliders, βάλε πχ. τα τρίποντα 1-2 κλικ παραπάνω. Εχουμε κανα roster update,η ειναι νωρις ακομα? Το μόνο που έχω υπόψιν μου είναι αυτό: http://www.nba2k.org/2014/10/nba-2k15-first-roster-update-info.html Υποτίθεται είναι για σήμερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 1) Προσωπικά ενεργοποιώ τη ρύθμιση Real Shooting FT%, αφού τις χειροκίνητες βολές είναι πολύ εύκολο να τις βάλεις σχεδόν όλες. Εκτός αν ανεβάσεις τη δυσκολία από το 50 στο 75 (τουλάχιστον). Αυτό που λες πάντως δεν νομίζω να υπάρχει. Μπορείς όμως να απενεργοποιήσεις το feedback των βολών. 2) Αν δεν κάνω λάθος ο βαθμός έχει να κάνει να κάνει κυρίως με τη μηχανική του σουτ. Αλλά παίζουν ρόλο και η θέση του παίκτη, πόσο καλός είναι από αυτή, η κούρασή του κλπ. Δεν ξέρω τι γίνεται φέτος (το έχω κλείσει το feedback, μου αρκεί αυτό που έχουν στα πόδια τους), αλλά πέρσι μπορούσε να χαθεί ακόμα και το Α+. Όχι συχνά βέβαια, ειδικά αν είχες καλό παίκτη. 3) Δεν κατάλαβα... 4) Εμένα περίπου τα ίδια μου φάνηκαν τα τρίποντα, αλλά δεν έχω παίξει πολύ. Οτιδήποτε δεν σου αρέσει πάντως μπορείς να το αλλάξεις μέσω των sliders, βάλε πχ. τα τρίποντα 1-2 κλικ παραπάνω. Το μόνο που έχω υπόψιν μου είναι αυτό: http://www.nba2k.org/2014/10/nba-2k15-first-roster-update-info.html Υποτίθεται είναι για σήμερα. Καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. 1) Κατάλαβα. Δεν μου αρέσει το Real FT γιατί στις βολές προτιμώ άμα μπορώ να πετύχω Excellent με την "μαγκιά" μου, να μπαίνει. Παρά να τα βάζει ο υπολογιστής άμα θέλει. 2) Εννοείται πως έχει να κάνει με αυτό όπως ήτανε και πέρσυ. Αλλά τα Α+ πέρσυ χανόντουσαν και τα πετύχαινες πιο εύκολα απότι φέτος που αν κατάλαβα καλά, δεν γίνεται να το πετύχεις εύκολα αλλά άν το πετύχεις μπαίνει. Αν ανοίξεις το Sout Feedback θα το καταλάβεις αυτό που αναφέρνω. 3) Τα Signatures skills ανοίγανε πέρσυ με πάνω το μοχλό ή σταυρό (αντίθετο από αυτό που κουνούσες τον παίκτη) και σου έδειχνε τα Maximum 5 skills που έχει ο κάθε παίκτης. Μερικά από αυτά (Pick pocket, Posterizer, Floor General, Catch and shout, Shout Creator) φέτος απότι είδα δεν έχει μόνο 5 και είναι ποιο ανακατεμένα. (Αν πας στα roster από το quick Game και το ψάξεις θα τα βρείς. Τα λέει κάπως αλλιώς που δεν θυμάμαι τώρα ) 4) Σίγουρα μπορεί να αλλαχτεί αλλά δεν με πειράζει να μπαίνουνε πιο σπάνια. Αλλά αν ανοίξεις το Shout Feedback και το είχες ανοιχτό και πέρσυ, θα καταλάβεις τις διαφορές. Πχ ένα καλό μαρκάρισμα πέρσυ με slight early ή Late αν ο άλλος ήτανε τριποντερ μπορεί να σου έβγαζε το χειρότερο C+ . Τώρα είδα μέχρι και D- Ευχαριστώ και χάρηκα για την ανταλλαγή απόψεων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Με το online τι γίνεται ? είναι οκ ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 OXI 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα