Προς το περιεχόμενο

NBA 2k15

wazzaa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μεχρι στιγμης μονο αυτο γιαννακο

NBA 2K15 – Audio/Graphic Stuttering

It is very known issue that NBA 2K15 players facing even on High-end machines. There is no any permanent fix but here are some suggestion to decrease its level. Try to change the graphic settings, turn-on V-Sync, launch game in Windowed/ Full Screen modes, if problem persists, roll back to the older version of graphic card drivers.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 501
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φιλε μου να σε ρωτησω επειδη εχω και γω τον ιδιο επεξεργαστη και σκεφτομαι ναπαρω καμια καλη καρτα γραφικων για να παιζει καλα.

Στο παιχνιδι με το συστημα σου ο επεξεργαστης αντεχει η δουλευει 100%?

Φιλε μου δουλευει υπεροριες κανονικα .

Ομως τα εχω ολα στο medium εκτος απο το antializing που ειναι στο full και εχω 55 frames περιπου 

με μερικα σπασιματακια τα οποια ομως πιστευω ειναι απο την ram εχω 3GB και δεν ειναι ενοχλητηκα γιατι το κανει μονο λιγο

@

giannakos94

Απορω με τετοιο συστημα πως σου κανει σπασιματακια....

giannakos94

Απορω με τετοιο συστημα πως σου κανει σπασιματακια....

Oχι απλα σπασιματακια.. σπασιματαρες  ειδικα οταν κινειται η μπαλα ή οι παιχτες γρηγορα  .

Tωρα δοκιμασα ολα  καρα full σε αναλυση 1360x768 και πηγαινε κοντα στα 90 fps αλλα τα σπασιματα , σπασιματα και lag

Με window ισως πηγαινε ελαχιστα καλυτερα. 

Και μια ερωτηση : το οτι το παει με τοσα fps σημαινει οτι δεν εχει προβλημα το pc στα specs ?αλλα οπως λεει και ο φιλος υπαρχει καποιο προβλημα στο gAME γενικα?

καποιο πρόγραμμα δουλευει απο πίσω και σου τρώει resources..

δοκίμασε να κανεις disable to Antivirus , Antispam για αρχή

δεν εχω ουτε antivirus ουτε antispam ... To κοιταξα window το game kai o επεξεργατης ηταν κοντα στο 40% και η ram κοντα στα 7 gb απο τα 8

7GB ??? το game πόσα σου τρώει?? λογικα τα κολλήματα οφείλονται απ το γραψε/σβησε στο virtual memory (disk I/O)

Aν εννοεις αυτο , στην επιφανεια εργασιας εχω σε χρηση 2.5 και οταν ανοιγω το game 6.20 gb ram

Αμα το περασω στον ssd παιζει να βελτιωθει?

ρε παιδια 37,4 gb???Απο τον θειο θα κανει 100 ωρες και βρηκα ενα cd key store http://www.allkeyshop.com/blog/review/gk4-coupon-facebook-steam-download/

30 ευρω παιρνει και paysafe λετε να ειναι εμπιστο κ αν δν ειναι εχετε καποιο εμπιστο???Τι ακριβως παιζει με αυτα και πως θα ενεγοποιησω το παιχνιδι αμα το παρω και που?

Θα σου στείλουν το cd key και θα το χρησιμοποιήσεις (βλ. redeem) στο Steam για να ενεργοποιήσεις και να κατεβάσεις το παιχνίδι. Βλέπω ότι είναι γνωστό site αν και κάποιοι γκρινιάζουν ότι πολλές φορές αργούν να στείλουν το κλειδί.

Ούτως ή άλλως αυτή τη στιγμή είναι out of stock :)

Υπάρχει κάποιος.τρόπος να μην το κατεβάσω???λετε να.παω σε.ενα μαγαζί π.δινει σπασμένα να μην υο κατεβάσω και καποια στιγμή να το αγορασω αυθεντικό

:-P :-P

Λοιπον 

-intel i7 4770

- gtx 660 2 gb 

-8 gb ram sta 1600

και το παιχνιδι ακομα και στο low εχει lag και σπασιματα κ το κανει  να μην παιζεται με τπτ.

Τι παιζει ρε παιδια ? Δεν πιστευω να ειναι τοσο πολυ ta specs μου .....

Ιδιο επεξεργαστη εχω και την r9 290 και μου εχανε στανταρ frame (δεν τα μετρησα) και κολληματακια σε επαναφορες κτλ. Οσο και αν "επαιξα" με ΑΑ και qualities επαιζε το ιδιο ακριβως (μυστηριο αυτο λες και δεν αλλαζα τιποτα). Εκανα update τον driver στη τελευταια beta και εστρωσε εντελως και σε fps και στα κολληματακια στις επαναφορες. Ειμαι με ολα high και AA στο 4 και vsync φυσικα. Θα σου προτεινα να κανεις το ιδιο μπας και..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...