adams24 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 καλησπέρα παιδιά μόλις πέρασα amd athlon II x3 455 πως μπορώ να τσεκάρω αν βλέπω και τους 3 πυρήνες ??? επίσης αυτός που τον πέρασε λέει ότι χτυπούσε το buzzer και το αφαίρεσε το pc όμως δουλεύει κανονικά το pc γιατί να χτυπάει και τι είναι αυτό? gigabyte m68m-s2pamd athlon II x3nvidia geforce 8400gs4gb ram
panoskatos Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δεξι κλικ στην task bar και κλικ start task manager
adams24 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δεξι κλικ στην task bar και κλικ start task manager tm.PNG μέχρι εδώ οκ από δω και πέρα πως θα το καταλάβω τη πρέπει να δω?? η μάλλον τη θα μου λέει στο cpu-z λέει cores 3 και Threads 3
TheELF Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 στο cpu-z λέει cores 3 και Threads 3Αυτό. Από το task manager βλέπεις ότι υπάρχει «κίνηση» μόνο σε τρεις πυρήνες ή όσους έχεις.
adams24 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αυτό. Από το task manager βλέπεις ότι υπάρχει «κίνηση» μόνο σε τρεις πυρήνες ή όσους έχεις. στο task manager βλεπω αυτο
TheELF Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ε τρεις πυρήνες φαίνονται,το κάθε «κουτάκι» αντιπροσωπεύει από ένα νήμα δηλαδή σαν πρόγραμμα σκέψου που τρέχει ανά πάσα στιγμή.
adams24 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ε τρεις πυρήνες φαίνονται,το κάθε «κουτάκι» αντιπροσωπεύει από ένα νήμα δηλαδή σαν πρόγραμμα σκέψου που τρέχει ανά πάσα στιγμή. αα κατάλαβα σε ευχαριστώ για την απάντηση και που μου έδωσες να καταλάβω γιαυτό που γράφω για το buzzer τη γνώμη έχεις? έβαλα και μια ψήκτρα thermaltake contac 21 26 βαθμούς μου δείχνει στους πόσους περίπου πρέπει να κυμαίνεται
TheELF Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δεν μπορώ να πω σίγουρα,εμένα μου έχει τύχει το buzzer να ενισχύει,και μάλιστα πολύ,και να παίζει τον ήχο του σκληρού κάτι που ήταν εξαιρετικά ενοχλητικό αφού ακουγόταν πολύ έντονα,μπορεί να είναι κάτι τέτοιο.
adams24 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 τέλος πάντων εγώ δεν είχα καταλάβει κάτι το κουτί το έχω κάτω χαμηλά και ίσως να μην το άκουγα σημασία έχει να μην με κάνει κανένα τρελό ο υπολογιστής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα