Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά μόλις πέρασα amd athlon II x3 455 πως μπορώ να τσεκάρω αν βλέπω και τους 3 πυρήνες ???

επίσης αυτός που τον πέρασε λέει ότι χτυπούσε το buzzer  και το αφαίρεσε το pc  όμως δουλεύει κανονικά  το pc γιατί να χτυπάει και τι είναι αυτό?

gigabyte m68m-s2p
amd athlon II x3
nvidia geforce 8400gs
4gb ram

Δημοσ.

Δεξι κλικ στην task bar και κλικ start task manager

attachicon.giftm.PNG

μέχρι εδώ οκ από δω και πέρα πως θα το καταλάβω τη πρέπει να δω?? η μάλλον τη θα μου λέει

στο cpu-z λέει cores 3 και  Threads 3

Δημοσ.

στο cpu-z λέει cores 3 και  Threads 3

Αυτό.

Από το task manager βλέπεις ότι υπάρχει «κίνηση» μόνο σε τρεις πυρήνες ή όσους έχεις.

Δημοσ.

Αυτό.

Από το task manager βλέπεις ότι υπάρχει «κίνηση» μόνο σε τρεις πυρήνες ή όσους έχεις.

στο task manager βλεπω αυτο

post-214739-0-18678500-1400262724_thumb.png

Δημοσ.

Ε τρεις πυρήνες φαίνονται,το κάθε «κουτάκι» αντιπροσωπεύει από ένα νήμα δηλαδή σαν πρόγραμμα σκέψου που τρέχει ανά πάσα στιγμή.

Δημοσ.

Ε τρεις πυρήνες φαίνονται,το κάθε «κουτάκι» αντιπροσωπεύει από ένα νήμα δηλαδή σαν πρόγραμμα σκέψου που τρέχει ανά πάσα στιγμή.

αα κατάλαβα σε ευχαριστώ για την απάντηση και που μου έδωσες να καταλάβω γιαυτό που γράφω για το buzzer τη γνώμη έχεις?

έβαλα και μια ψήκτρα  thermaltake contac 21      26 βαθμούς μου δείχνει στους πόσους περίπου  πρέπει να κυμαίνεται

Δημοσ.

Δεν μπορώ να πω σίγουρα,εμένα μου έχει τύχει το buzzer να ενισχύει,και μάλιστα πολύ,και να παίζει τον ήχο του σκληρού κάτι που ήταν εξαιρετικά ενοχλητικό αφού ακουγόταν πολύ έντονα,μπορεί να είναι κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

τέλος πάντων εγώ δεν είχα καταλάβει κάτι το κουτί το έχω κάτω χαμηλά και ίσως να μην το άκουγα σημασία έχει να μην με κάνει κανένα τρελό ο υπολογιστής

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...