jerry banana Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, najinblue3 είπε Φοιτητής την είχα δει και εγώ και αργά το βράδυ και το κάψιμο ήταν τρελό, ειναι και 4ωρη Οσο για το όνομα μου έμεινε απ όταν έπαιζα wow το najin και το blue μου το κόλλησε φίλος και είπα να τα κολλήσω 😎 Ok παντως ωραιο username και η rem καλο waifu ❤️ 1
TeoTheGreek13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δείτε αυτο https://www.imdb.com/title/tt0386064/ κ ευχαριστείστε με μετά... 2
jerry banana Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 59 λεπτά πριν, TeoTheGreek13 είπε Δείτε αυτο https://www.imdb.com/title/tt0386064/ κ ευχαριστείστε με μετά... Φιλε περιμενω να τη δω με τον πατερα μου αλλα παιζει να τη δω και σημερα το βραδυ γιατι την εχω αναβαλει ηδη πολυ.Με το που πατησει καποιος best korean movies στο google την εχει και μαλιστα στις πρωτες .Οποτε ευχαριστω πολυ για την υποδειξη
TeoTheGreek13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, jerry banana είπε Φιλε περιμενω να τη δω με τον πατερα μου αλλα παιζει να τη δω και σημερα το βραδυ γιατι την εχω αναβαλει ηδη πολυ.Με το που πατησει καποιος best korean movies στο google την εχει και μαλιστα στις πρωτες .Οποτε ευχαριστω πολυ για την υποδειξη Πάρε χαρτομάντηλα... όσο σκληρός και αν νομίζεις πως είσαι!
jerry banana Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, TeoTheGreek13 είπε Πάρε χαρτομάντηλα... όσο σκληρός και αν νομίζεις πως είσαι! βρηκες εμενα για σκληρο που παιζει εαν υπαρχει γκομενα στην παρεα και δω κατσαριδα να πω σε αυτην να την <<πολεμησει>> Ειπαμε αντρας ειμαι αλλα σκληρος nope .
jerry banana Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Στις 24/7/2018 στις 6:06 ΜΜ, TeoTheGreek13 είπε Δείτε αυτο https://www.imdb.com/title/tt0386064/ κ ευχαριστείστε με μετά... Την ειδα @@@@ και δερνει δεν περιμενα να κλαψω στο τελος και γενικα σε αρκετες φασεις της ταινιας. 1
Archilleo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) The Wailing (2016) - To ειδα προσφατα (τρομου - θριλερ), η οποια ειναι ανατριχιαστικη. Εχει να κανει με τελετουργιες, κακα πνευματα και εξορκισμους. Ατσάλινη Βροή [Steel Rain] (2017) - Το ειδα και αυτο προσφατα στο Νετφλιξ και μου αρεσε. Εχει να κανει με την διαμαχη/πολεμο μεταξυ των δυο χωρων, Νοτια και Βορεια Κορεα. Και στις 2 θα εβαζα ενα 7.5 με 8 βαθμολογια. Μεχρι στιγμης ολες οι κορεατικες ταινιες που εχω δει, κρατανε πανω απο 2 ωρες. Γι' αυτο πρεπει να ειναι καλες. αλλιως θα σε παρει ο υπνος....😂 Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2018 από Archilleo
jerry banana Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, Archilleo είπε The Wailing - To ειδα προσφατα (τρομου - θριλερ), η οποια ειναι ανατριχιαστικη. Εχει να κανει με τελετουργιες, κακα πνευματα και γενικα σατανικα στοιχεια. Ατσάλινη Βροή (Steel Rain) - Το ειδα και αυτο προσφατα στο Νετφλιξ και μου αρεσε. Εχει να κανει με την διαμαχη/πολεμο μεταξυ των δυο χωρων, Νοτια και Βορεια Κορεα. Και στις 2 θα εβαζα ενα 7.5 με 8 βαθμολογια. Μεχρι στιγμης ολες οι κορεατικες ταινιες που εχω δει, κρατανε πανω απο 2 ωρες. Γι' αυτο πρεπει να ειναι καλες. αλλιως θα σε παρει ο υπνος....😂 Ισχυει αυτο το εχω παρατηρησει και εγω ειναι μεγαλες σε διαρκεια.Το the wailing δεν θα ελεγα πως ηταν τοσο τρομακτικο πηγαινε προς αυτη την οδο αλλα προσωπικα δεν με τραβηξε αλλα σαν ολοκληρωτικη ταινια ενα 9/10 της εβαζα μου αρεσε πολυ.Εαν σου αρεσουν οι κορεατικες δες οπωσδηποτε αυτες Oldboy,The Man from Nowhere,Memories of Murder,Train to Busan,Tae Guk Gi: The Brotherhood of War (2004. 1
Archilleo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, jerry banana είπε Το the wailing δεν θα ελεγα πως ηταν τοσο τρομακτικο πηγαινε προς αυτη την οδο αλλα προσωπικα δεν με τραβηξε αλλα σαν ολοκληρωτικη ταινια ενα 9/10 της εβαζα μου αρεσε πολυ. Κοιτα, στην αρχη δεν τη βρηκα ενδιαφερουσα. Επειδη πλασαρετε ως ταινια τρομου, ειπα και εγω πως θα ειναι δυνατη...και απο το τρειλερ μου αρεσε. Προς το τελος, ομως, ανατριχιασα λιγακι, μπορω να πω. Ολες αυτες με εξορκισμους, τις φοβαμαι. Δεν ξερω αν ειμαι ο μονος, αλλα ο φοβος που νιωθω απο τις ταινιες τρομοου, μου αρεσει, δεν ξερω, αλλα ειναι ωραιος φοβος, σαν να γουσταρω που τρομαζω... γιαυτο και επιλεγω σαν κυριο ειδος ταινιας "τρομου". Με νιωθεις; 18 λεπτά πριν, jerry banana είπε .Εαν σου αρεσουν οι κορεατικες δες οπωσδηποτε αυτες Oldboy,The Man from Nowhere,Memories of Murder,Train to Busan,Tae Guk Gi: The Brotherhood of War (2004. Αυτες ειναι παλιες ταινες. Εγω προτιμω τις μετα το 2010 ταινιες. Να ειναι σχετικα νεες. Ασχετο, ερχεται δυνατη ταινια τωρα --> "THE NUN" trailer. Περιμενω με ανυπομονησια να τη δω! 😁
jerry banana Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Archilleo είπε Κοιτα, στην αρχη δεν τη βρηκα ενδιαφερουσα. Επειδη πλασαρετε ως ταινια τρομου, ειπα και εγω πως θα ειναι δυνατη...και απο το τρειλερ μου αρεσε. Προς το τελος, ομως, ανατριχιασα λιγακι, μπορω να πω. Ολες αυτες με εξορκισμους, τις φοβαμαι. Δεν ξερω αν ειμαι ο μονος, αλλα ο φοβος που νιωθω απο τις ταινιες τρομοου, μου αρεσει, δεν ξερω, αλλα ειναι ωραιος φοβος, σαν να γουσταρω που τρομαζω... γιαυτο και επιλεγω σαν κυριο ειδος ταινιας "τρομου". Με νιωθεις; Αυτες ειναι παλιες ταινες. Εγω προτιμω τις μετα το 2010 ταινιες. Να ειναι σχετικα νεες. Ασχετο, ερχεται δυνατη ταινια τωρα --> "THE NUN" trailer. Περιμενω με ανυπομονησια να τη δω! 😁 Kανε τη χαρη στον εαυτο σου και δες αυτες που σου ειπα ειναι must και μην νομιζεις οτι επειδη ειναι πριν το 2010 θα εχουν τιποτα κακα γραφικα ή δεν ξερω και εγω ειναι τοπ .Επισης μιας και ειπες μετα το 2010 να μια καλη επισης ηη οποια ομως δεν ειναι τρομου Midnight Runners .Tο nun το περιμενω πως και πως αλλα θα το δω με καποιον αλλον μονος δεν το βλεπω. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2018 από jerry banana
najinblue3 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Train to Busan 2 Announced source Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2018 από najinblue3
jerry banana Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Train to Busan 2 Announced source Φίλε δεν ξέρω έχεις δει την animated ταινια αλλα υπάρχει prequel στην ιστορια του train to busan που ονομαζεται seoul station .Στο προτεινω.Επισης ευχαριστω για την ανακοινωση πολυ με εφτιαξες Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2018 από jerry banana 1 1
Archilleo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Καλα, σιγουρα! Πρεπει να εχεις σκληρα νευρα και καρδια για να τη δεις μονος... Για τις ταινιες που ανεφερες, θα τσεκαρω.
jerry banana Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Archilleo είπε Καλα, σιγουρα! Πρεπει να εχεις σκληρα νευρα και καρδια για να τη δεις μονος... Για τις ταινιες που ανεφερες, θα τσεκαρω. Εγινε καλη συνεχεια φιλε ,τωρα για τα νευρα εγγω δεν τα εχω ειμαι λιγο φοβιτσιαρης (ας πουμε το τhe nun δεν το βλεπω μονοςς με τη καμια) ,να πω βεβαια την αμαρτια μου,τις ταινιες τρομου(τα παιχνιδια τρομου) τις βλεπω μεσημερι ή πρωι ισως γιαυτο δεν με τρομαξε τοσο το the wailing. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από jerry banana
jerry banana Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Ρε παιδιά σήμερα είδα το Taxi driver και έκλαψα πάλι ,τι γίνεται με αυτές τις κορεάτικες ταινίες όλο με κάνουν και κλαίω,ενώ με αμερικάνικες ή ευρωπαικές δεν το παθαίνω.Τη προτείνω σε όλους βασίζεται σε αληθινή ιστορία και πάρτε χαρτομάντηλα μαζί σας.Προσωπικά της βάζω 10/10.To trailer το παραθέτω για όσους ενδιαφερθούν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα