Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, georgethebeast είπε

η πρωτη που ειχα δει δικη του , ηταν το guilty of romance, ειναι απο τους δημιουργους που πραγματικα δεν μπορω να βγαλω καλυτερη/χειροτερη, καθε του ταινια ειναι σχεδον πειραμα τι θα ζησεις , αλλα εδω μιλαμε για κορεατικο και θα ηταν κριμα να παμε σε χαπωνεζικο! 

ναι απλα την προτεινα γτ ψιλοφερνει σε κορεατικο κινηματογραφο η συγκεκριμενη. Απλα ειναι μεγαλο καψιμο !

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θυμάστε τον τίτλο εκείνης της ταινίας με έναν κορεάτη δημοσιογράφο που θυμίζει πολύ την υπόθεση Ευαγγελάτου και Σορίν Ματέι;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, demessakis είπε

Μήπως λες αυτή, The Terror Live;

Την είχα πρώτο προτείνει εγώ αυτή πριν 2 χρόνια και είχε αρέσει σε όσους την είχαν δει. Εξαιρετική ταινία. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, demessakis είπε

Μήπως λες αυτή, The Terror Live;

Ναι! Ευχαριστώ! Όταν την είχα πρωτοδεί λέω μα από την υπόθεση Ματέι κλέψανε την ιδέα; Ήθελα να τη συστήσω σε ένα φίλο μου.

Επεξ/σία από Vangelis_D9
Δημοσ.

Απο south korea εχω δει μονο τις θεωριτηκα ποιο τουμπανες που εχουν βγει οπως:oldboy,trian to bushan,the wwailing,chaser,the man from nowhere,i saw the devil,memories of murder.

Δημοσ.
Στις 6/7/2018 στις 9:03 ΜΜ, najinblue3 είπε

Δεν ξερω αν εχεις δει καποιος το love exposure link τρελο καψιμο πραγματικα σχεδον 4ωρες ταινια, εχει αρκετο καιρο που την ειδα και μου αφησε καλη εντυπωση απο τη μεση και μετα. Ειναι γιαπωνεζικη αλλα ακολουθει τα χναρια απο τις κορεατικες στο περιπου. Θα την προτεινα σε καποιον να την δει κυριως με αρκετο αλκοολ 😂

Ε Ρ Γ Α Ρ Α    δεκα με τονο

• Like 1
Δημοσ.

Ειδα τις προάλλες το pandora στο netflix. Εντυπωσιάστηκα θετικά (εκτός απο το τέλος που είχε πολύ κλάψα - εστω και με καλή ερμηνεία)

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, μαστερ είπε

Ε Ρ Γ Α Ρ Α    δεκα με τονο

Ρε παιδια μονο φωτογραφιες απο το imbd ειδα και εμεινα @@@@ τι γινετε? Σταυροι κλπ μου φενεται <<τρελη>> ταινια ή οχι?

Δημοσ.

Ενδιαφερον ακουγεται οπως και οι αλλες 2 ταινιες τελικα βεβαια ειναι εκτος θεματος γιατι ειναι japanese αλλα δεν πειραζει.Χαλαλι μου δωσατε ευκαιρια να δω κατι περισσοτερο να διευρυνω τους οριζοντες μου.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Ρε παιδια μονο φωτογραφιες απο το imbd ειδα και εμεινα @@@@ τι γινετε? Σταυροι κλπ μου φενεται <<τρελη>> ταινια ή οχι?

Όπως είπα πολύ αλκοόλ χρειάζεται haha

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Όπως είπα πολύ αλκοόλ χρειάζεται haha

χαχαχαχαχα και το εκοψα ρε γαμωτο κοιτα που οταν νοικιαζα σαν φοιτητης εχασσα αυτες τις ταινιες τοτε αξιζε να τις δω.Απο τοτε εκοψα και το αλκοολ λογω <<προβληματων>> :P οποτε παιζει να τη δω  <<με αλλες>>  μεθοδους 😏 

ΥΓ:Καποιος μου φενεται ειναι θαυμαστης του nightblue (youtuber) ,ακομα και την ιδια waifu λατρευετε,αλλα για εμενα μονο Emillia.

Επεξ/σία από jerry banana
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jerry banana είπε

χαχαχαχαχα και το εκοψα ρε γαμωτο κοιτα που οταν νοικιαζα σαν φοιτητης εχασσα αυτες τις ταινιες τοτε αξιζε να τις δω.Απο τοτε εκοψα και το αλκοολ λογω <<προβληματων>> :P οποτε παιζει να τη δω  <<με αλλες>>  μεθοδους 😏 

ΥΓ:Καποιος μου φενεται ειναι θαυμαστης του nightblue (youtuber) ,ακομα και την ιδια waifu λατρευετε,αλλα για εμενα μονο Emillia.

Φοιτητής την είχα δει και εγώ και αργά το βράδυ και το κάψιμο ήταν τρελό, ειναι και 4ωρη

Οσο για το όνομα μου έμεινε απ όταν έπαιζα wow το najin και το blue μου το κόλλησε φίλος και είπα να τα κολλήσω 😎

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...