Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 μήνες μετά...
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oldboy οποιος δεν την εχει δει χανει παρα πολυ. Eπειδη ειμαι αργος σχετικα με τα korean films εχω δει μονο i saw the devil,train to bussan,oldboy εαν μπορει καποιος να προτεινει καμια καλυτερη (που δεν νομιζω να υπαρχει γιατι αυτες οι 3 θεωρουντε τοπ των τοπ να μου πει παρακαλω.

Επεξ/σία από jerry banana
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 7/8/2014 στις 4:46 ΜΜ, Stavrakas13 είπε

http://www.imdb.com/title/tt1527788/ - The man from Nowhere

Δεν με χάλασε

ΤΑΙΝΙΑΡΑ....ίσως απο τις καλύτερες σε πολεμικές τέχνες - action

Απορώ επίσης πως δεν αναφέρθηκε...Train to Busan (7.5)...μια διαφορετική ματιά στα Zombie και σίγουρα διαφορετική γραφή απο TWD

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/6/2018 στις 1:07 ΠΜ, jerry banana είπε

Oldboy οποιος δεν την εχει δει χανει παρα πολυ. Eπειδη ειμαι αργος σχετικα με τα korean films εχω δει μονο i saw the devil,train to bussan,oldboy εαν μπορει καποιος να προτεινει καμια καλυτερη (που δεν νομιζω να υπαρχει γιατι αυτες οι 3 θεωρουντε τοπ των τοπ να μου πει παρακαλω.

Chaser επισης μοναδικο

• Like 1
Δημοσ.

Chaser, Oldboy και Mother(Madeo) για μενα ισαξια στην κορυφη, αν και ομολογω το BitterSweet Life πρωτη φορα το ακουω. 

Επισης, εκεινο στο οποιο βασιστηκε ο "πληροφοριοδοτης" ειναι συμπαθητικο και με ιδιαιτερο σεναριο, σαν βιογραφικο, καθως και το Tale of Two Sisters πολυ δυνατο για το genre του.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Miracle in Cell No. 7, δραμα του κερατα

τα βασικα σχετικα με τον κορεατικο κινηματογραφο τα εχετε αναφερει , υπαρχουν αρκετες ταινιες εκει εξω απο την συγκεκριμενη χωρα αλλα δεν ξερουμε πολλα πριν την εποχη του oldboy, δυστυχως η μη υπαρξη υποτιτλων με εχει αναγκασει να δω ταινιες που δεν καταλαβα τιποτα! οχι οτι δεν περασα καλα , αλλα πραγματικα αν υπηρχαν υποτιτλοι μερικες ειναι στα ορια του γιαπωνεζικου καλτ! τζιρς!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω αν εχεις δει καποιος το love exposure link τρελο καψιμο πραγματικα σχεδον 4ωρες ταινια, εχει αρκετο καιρο που την ειδα και μου αφησε καλη εντυπωση απο τη μεση και μετα. Ειναι γιαπωνεζικη αλλα ακολουθει τα χναρια απο τις κορεατικες στο περιπου. Θα την προτεινα σε καποιον να την δει κυριως με αρκετο αλκοολ 😂

Επεξ/σία από najinblue3
Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Δεν ξερω αν εχεις δει καποιος το love exposure link τρελο καψιμο πραγματικα σχεδον 4ωρες ταινια, εχει αρκετο καιρο που την ειδα και μου αφησε καλη εντυπωση απο τη μεση και μετα. Ειναι γιαπωνεζικη αλλα ακολουθει τα χναρια απο τις κορεατικες στο περιπου. Θα την προτεινα σε καποιον να την δει κυριως με αρκετο αλκοολ 😂

Ο ΣΙΟΝ ΣΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!

Επισκέπτης
Δημοσ.

η πρωτη που ειχα δει δικη του , ηταν το guilty of romance, ειναι απο τους δημιουργους που πραγματικα δεν μπορω να βγαλω καλυτερη/χειροτερη, καθε του ταινια ειναι σχεδον πειραμα τι θα ζησεις , αλλα εδω μιλαμε για κορεατικο και θα ηταν κριμα να παμε σε χαπωνεζικο! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...