Millennium Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Να κοιτάς με άλλο πρόγραμμα.Το hwmonitor σε κάποιες εκδόσεις δεν μας τα λέει καλά.Αν οι ενδείξεις σου κυμαίνονται σε τέτοια επίπεδα σε load είσαι αρκετά κάτω από τα προτεινόμενα όρια (73-74C). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ποστάρω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα. Σκέφτομαι να πάω το pc για service (καθάρισμα και αλλαγή της θερμαγώγιμης πάστας cpu). Ένας φίλος μου είπε να βάλω το HWmonitor για να δώ τι παίζει με τις θερμοκρασίες που λογικά αν είναι αυξημένες θα είναι από την σκόνη. Στην 1η εικόνα έχω τις θερμοκρασίες 10 λεπτά αφού άνοιξα τον υπολογιστή σε idle. Στην 2η εικόνα είναι 1.5 ώρα περίπου αφού άνοιξα το pc και κατά την διάρκεια ενος μέτριου game χωρίς απαιτήσεις για γραφικά και πολύ cpu το οποίο έπαιζα 20 λεπτά. 1 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες,δεν χρειαζεται να αλλαξεις παστες ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ποστάρω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα. Σκέφτομαι να πάω το pc για service (καθάρισμα και αλλαγή της θερμαγώγιμης πάστας cpu). Ένας φίλος μου είπε να βάλω το HWmonitor για να δώ τι παίζει με τις θερμοκρασίες που λογικά αν είναι αυξημένες θα είναι από την σκόνη. Στην 1η εικόνα έχω τις θερμοκρασίες 10 λεπτά αφού άνοιξα τον υπολογιστή σε idle. Στην 2η εικόνα είναι 1.5 ώρα περίπου αφού άνοιξα το pc και κατά την διάρκεια ενος μέτριου game χωρίς απαιτήσεις για γραφικά και πολύ cpu το οποίο έπαιζα 20 λεπτά. 1 2. Επειδή βλέπω πολλές στροφές σε idle και Load, τι ψύκτρα έχεις, τη stock; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg2310 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 οι apu δεν συνεργαζονται καλα με προγραματα μετρησης θερμοκρασιων ..δες το bios τη θερμοκρασια σου δειχνει...και αν εχεις καποιο προγραμα μαζι με τη μητρικη..σε gigabyte εχω το easytune 6.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 σε asus mobo δεν υπαρχει κατι ? παρομοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg2310 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 δεν γνωριζω ..παντως και σε μενα με το συστημα της υπογραφης διαφορα προγραματα μου εδειχναν περιεργες τιμες ..με το easytune ειδα τιμες κοντα στο Bios που τις θεωρω πιο αντικειμενικες ..στο bios αν εισαι κοντα στους 42-46 εισαι καλα νομιζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 εγω που εχω ασυς μπορω να βαλω το easy tune ? ρε παιδια για θερμοκρασιες το (κυκλωμενο ) δεν κοιταω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Επειδή βλέπω πολλές στροφές σε idle και Load, τι ψύκτρα έχεις, τη stock; Το έχω δεί και εγώ, μάλλον θα είναι ανεμιστηράκι μεταβλητής ισχύος αναλόγως την θερμοκρασία που έχει η cpu. Μπορεί όλα τα ανεμιστηράκια να είναι και έτσι. Τώρα για το τι ψύκτρα έχω... δεν ξέρω από που να το βρώ. Έχω μητρική την Asustek P5KPL-CM με chipset Intel ID 29C0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Το έχω δεί και εγώ, μάλλον θα είναι ανεμιστηράκι μεταβλητής ισχύος αναλόγως την θερμοκρασία που έχει η cpu. Μπορεί όλα τα ανεμιστηράκια να είναι και έτσι. Τώρα για το τι ψύκτρα έχω... δεν ξέρω από που να το βρώ. Έχω μητρική την Asustek P5KPL-CM με chipset Intel ID 29C0 Ε όλα τα ανεμιστηράκια αλλάζουν, από τη μητρική εξαρτάται, είτε με PWM είτε με volt. Δεν είναι αφύσικο που αλλάζουν, το θέμα είναι ότι είναι πολλές στροφές. Αν δεν έχεις αγοράσει ξεχωριστή, τότε είναι η στοκ. Αν αλλάξεις θα δεις μεγάλη διαφορά σε θερμοκρασίες, ειδικά σε load. Να μη μιλήσω για τη διαφορά σε θόρυβο.... Εγώ προτείνω να πάρεις μια, υπάρχουν καλές λύσεις για όλα τα μπάτζετ, τώρα που έρχεται και καλοκαίρι καλό θα ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 εγω που εχω ασυς μπορω να βαλω το easy tune ? ρε παιδια για θερμοκρασιες το (κυκλωμενο ) δεν κοιταω ? παιδια εναν μπορειτε εξηγηστε μου λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg2310 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 δοκιμασε το hwinfo.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα