smoke0man2 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 για δεσ αλλα αυτο ειναι με παιζοντας παιχνιδι στο λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αν είναι εντός παιχνιδιού είσαι καλά, καθώς χρησιμοποιούνται και τα γραφικά. Για δες όταν τελειώσεις το παιχνίδι σου.Πάντως σίγουρα το σπέκι δε πάει καλά, αν δείχνει 60+ σε Idle ενώ το HWMonitor 53-61 ingame. Όταν έχεις χρόνο, δες και τι λέει το BIOS σε θερμοκρασίες, λογικά θα είσαι 30-35 άρα θα είσαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μια χαρά φαίνονται οι θερμοκρασίες σου.Τσέκαρε και με κάποιο άλλο prog. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 εγω αυτό χρησιμοποιώ HwiNFO απ' ότι έχω δεί/διαβάσει σε apu είναι το ποιό "πιστό" πρόγραμμα ελένχου θερμοκρασίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 οποτε εν κατακλειδει τι μου προτεινετε να κανω ...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μείνε οπως εισαι οι θερμοκρασίες φαίνονται φυσιολογικές απλα να τις παρακολουθείς ειδικά το καλοκαίρο και κράτα το κουτί σου καθαρό απο σκόνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 μηπως φταει ετσι οπως μου εχουν βαλει τους ανεμιστηρες ? http://www.e-shop.gr/coolermaster-rc-k350-kwn2-en-k350-midi-tower-p-PER.807677 1. μπροστα φυσαει προς τα μεσα ο2. ο κατω προς τα πανω... 3. ο πλαινος προς τα μεσα 4.απο πισω προς τα εξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μια χαρά ειναι η θέση των ανεμιστήρων και εγω ετσι τους εχω , δεν εχω ομως στα πλάγια αλλα εχω 3 να βγάζουν αέρα απο την πανω μεριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 δεν μπορω τοτε να καταλαβω τι παει λαθος και αναιβαινει ετσι απλα η θερμοκρασια... τωρα σε idle Μορφη εχει 65.. να ρωτησω για την θερμοκρασια θα κοιταω το υπογραμισμενο γ το κυκλωμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trujillo2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 την πρωτη στηλη κοιτας(value) . η ψυκτρα ειναι η μαμισια ε?εχεις βεβαιωθει οτι εχεις βαλει σωστα την παστα?αν εχεις βαλει πολυ τοτε εχεις τα ιδια ασχημα αποτελεσματα με το να εχεις βαλει πολυ λιγο . θελει συγκεκριμενη ποσοτητα . επισης βεβαιωσου οτι παταει καλα η ψυκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 η τελευταια προς τα δεξια στηλη ειναι η max που ειναι 60. Για εκεινη την ωρα κοιτας την current που ειναι 49. Για αστο να κρυωσει και να μη κανει τπτ για κανα δεκαλεπτο και δες την current, επειδη 49 ειναι λιγο ψηλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 επειδη και οταν το αφησα να ηρεμησει ειχε λιγες ανεβασμενες θερμοκρασιες... θα κοιταξω να ανοιξω το κουτι και οταν βρω χρονο θα επανελθω (σε αυτο το θεμα ) για να σας πω τελικα εαν επιλυθηκε το προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 AMD εχεις λογικό ειναι να ζεστένεται ο επεξεργαστης σου εγώ πιστεύω οτι είναι μιά χαρά. Μπορείς αν θές να το μειώσεις για να έχεις το κεφαλι σου να ρίξεις τα volt του επεξεργαστη θα δείς τεράστια διαφορά το έκανε φίλος πρόσφατα.χρισιμοποιεί επιπλέων volt μονο οταν τα χρειάζετε και έτσι δέν έχει κανένα πρόβλημα στήε επιδώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 ειναι συσκολο να το κανω αυτο υπαρχει κανενα βιντεακι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Σε idle πόσο δείχνει το HWmonitor; Και όταν παίζεις πόσο λέει max; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα