Προς το περιεχόμενο

πως σας φαινονται οι θερμοκρασιες?

smoke0man2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αν είναι εντός παιχνιδιού είσαι καλά, καθώς χρησιμοποιούνται και τα γραφικά. Για δες όταν τελειώσεις το παιχνίδι σου.

Πάντως σίγουρα το σπέκι δε πάει καλά, αν δείχνει 60+ σε Idle ενώ το HWMonitor 53-61 ingame. Όταν έχεις χρόνο, δες και τι λέει το BIOS σε θερμοκρασίες, λογικά θα είσαι 30-35 άρα θα είσαι οκ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μείνε οπως εισαι οι θερμοκρασίες φαίνονται φυσιολογικές απλα να τις παρακολουθείς ειδικά το καλοκαίρο και κράτα το κουτί σου καθαρό απο σκόνες

μηπως φταει ετσι οπως μου εχουν βαλει τους ανεμιστηρες ?

http://www.e-shop.gr/coolermaster-rc-k350-kwn2-en-k350-midi-tower-p-PER.807677

1. μπροστα φυσαει προς τα μεσα

ο2. ο κατω προς τα πανω...

3. ο πλαινος προς τα μεσα

4.απο πισω προς τα εξω

Μια χαρά ειναι η θέση των ανεμιστήρων και εγω ετσι τους εχω , δεν εχω ομως στα πλάγια αλλα εχω 3 να βγάζουν αέρα απο την πανω μεριά

δεν μπορω τοτε να καταλαβω τι παει λαθος και αναιβαινει ετσι απλα η θερμοκρασια... τωρα σε idle Μορφη εχει 65..

να ρωτησω για την θερμοκρασια θα κοιταω το υπογραμισμενο γ το κυκλωμενο?

post-259423-0-15334900-1400312612_thumb.png

την πρωτη στηλη κοιτας(value) . η ψυκτρα ειναι η μαμισια ε?εχεις βεβαιωθει οτι εχεις βαλει σωστα την παστα?αν εχεις βαλει πολυ τοτε εχεις τα ιδια ασχημα αποτελεσματα με το να εχεις βαλει πολυ λιγο . θελει συγκεκριμενη ποσοτητα . επισης βεβαιωσου οτι παταει καλα η ψυκτρα

η τελευταια προς τα δεξια στηλη ειναι η max που ειναι 60. Για εκεινη την ωρα κοιτας την current που ειναι 49. Για αστο να κρυωσει και να μη κανει τπτ για κανα δεκαλεπτο και δες την current, επειδη 49 ειναι λιγο ψηλη.

επειδη και οταν  το αφησα να ηρεμησει ειχε λιγες ανεβασμενες θερμοκρασιες... θα κοιταξω να ανοιξω το κουτι και οταν βρω χρονο θα επανελθω (σε αυτο το θεμα ) για να σας πω τελικα εαν επιλυθηκε το προβλημα

AMD εχεις λογικό ειναι να ζεστένεται ο επεξεργαστης σου εγώ πιστεύω οτι είναι μιά χαρά.

Μπορείς αν θές να το μειώσεις για να έχεις το κεφαλι σου να ρίξεις τα volt του επεξεργαστη θα δείς τεράστια διαφορά το έκανε φίλος πρόσφατα.χρισιμοποιεί επιπλέων volt μονο οταν τα χρειάζετε και έτσι δέν έχει κανένα πρόβλημα στήε επιδώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...