smoke0man2 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 μολις συναρμολογησα το pc μου .. και μου φαινονται πολυ οι βαθμοι για τον επεξεργαστη σε κατασταση idle... τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Πάρα πολύ είναι. Δοκίμασες άλλα προγράμματα καλού-κακού;Είσαι σίγουρος ότι έκανες καλή εφαρμογή της ψύκτρας-πάστας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 κοιτα επειδη ηταν ελλατωματικη η mobo την πηγα απο εκει που τον πηρα (εσποπ) και μου προτειναν να μου την αλλαξουν αυτοι... οποτε δεν εκανα κατι ...πιο αλλο προγραμμα λες να το κοιταξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Hwmonitor για παράδειγμα. Τι ψήκτρα έχεις,τη στοκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 http://www.e-shop.gr/coolermaster-rr-tx3e-22pk-r1-hyper-tx3-evo-p-PER.806761 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Εγκατεστησε και τρεξε Hwmonitor οπως σου ειπε ηδη ο φιλος selianx και ανεβασε ενα screenshot αφου δωσεις στο συστημα τουλαχιστον 10λεπτα αδρανειας αφου μπεις στα windows και χωρις να τρεχει κατι στο background. Edit: Μπορεις να το βρεις εδω. http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html Πανω δεξια το zip αρχειο και τρεχεις την 64-bit εκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 ωραια λοιπον τον κλεινω και επανερχομαι με στιγμαια ληψη των θερμοκρασιων μου...η ψυκτρα δεςν ειναι καλη? εχω ακουσει οτι η amd χει πιο ζεστες cpu ισχυει ? επισης διαπιστωσα οτι οι μνημες ειναι πολυ υποσυχρονισμενες (http://www.skroutz.gr/s/2604155/Kingston-HyperX-Beast-8GB-DDR3-1600MHz-Dual-Kit-XMP.html) *δειτε φωτο απο το speecy που εχω παραθεσει πιο πανω... ειναι δυσκολο να ανεβασω τα mhz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δεν θα τις ελεγα πιο ζεστες απαραιτητα, ειναι λιγο σχετικη και απροσδιοριστη ερωτηση και θα παρει εξισου απροσδιοριστη απαντηση αν απαντησει κανεις χωρις διευκρινισεις. Δεν ειναι της ουσιας παντως. Η ψυκτρα ειναι μια χαρα ειδικα απεναντι στην εργοστασιακη και εφοσον μιλαμε για εργοστασιακους χρονισμους στο chip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 οποτε το προβλημα ειναι στην τοποθετηση που μου εκανε ο τεχνικοσ στο εσποπ ? πως πρεπει να τοποθετουμε σωστα την θερμωαγωγιμη παστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μια σταγονα στο μεγεθος μπιζελιου στο κεντρο, εφαρμογη και βιδωμα. Ξε-βιδωμα και παρατηρεις επιτοπου αν απλωθηκε σωστα. Αν εχει καλυψει ενα λεπτο στρωμα την επιφανεια του επεξεργαστη, επαναλαμβανεις και βιδωνεις οριστικα. Αν δεν εχει γινει σωστα το απλωμα βελτιωνεις την μεθοδο (προσθετεις παστα αν δεν εχει καλυφθει αρκετα ή αφαιρεις στην περιπτωση που εξειχε απο τις ακρες μιας και ειναι κατι που θα πρεπει να αποφυγεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 σε βιντεακι δεν υπαρχει στο youtube ετσι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μια χαρά είναι οι μνήμες, το σπεκι δείχνει τις πραγματικές ταχύτητες και όχι αυτές που λαμβάνει ο χρήστης ως αποτέλεσμα, με λιγα λόγια τις μισές (ddr = double data rate. 800x2=1600) Πρόσεχε πως θα βγάλεις τη ψήκτρα, μη στραβωσεις πινάκια στο cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 οποτε λετε να το ανοιξω και να ξαναβαλω παστα? ελτε να μην την εβαλε σωστα ο τεψνικοσς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δοκίμασες άλλο πρόγραμμα καλού-κακού; Γιατί στο σπέκι βλέπω και χαμηλές θερμοκρασίες στο GPU που μάλλον δεν ισχύουν, εκτός αν έχεις 10 βαθμούς στο δωμάτιο σου.Στο BIOS τι θερμοκρασίες βγάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα