Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέγεται ότι θα βγουν μέσα στο '15, λέγαν για αρχές, αλλά βλέποντας ότι καθυστερούν τα ξεκλείδωτα Haswell Refresh models (~Σεπτέμβριος 2014) πιστεύω ότι δε θα το δούμε πριν τα μισά του '15. Δε νομίζω να βγάλουν τα haswell refresh, και άμεσα τα broadwell, καθώς θα μείνει πολύ στοκ σε 4th generation CPUs. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις αν είναι να περιμένεις, είναι για DDR4.

Δημοσ.

Εγώ αυτόν πήρα γιατί με βιάζει το σύστημα, αλλά αν είχα το χρόνο, θα περίμενα για τις νέες μνήμες και όχι για Broadwell.

Δημοσ.

Αυτό που έκανα εγώ είναι να προχωρήσω στην αγορά των τωρινών μοντέλων, μόνον και μόνον επειδή χρειάζομαι άμεσα το σύστημα.

Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσεις είναι, μπορείς να αντέξεις ~1 χρόνο με αυτά που έχεις, ή βιάζεσαι για αναβάθμιση;

Τώρα το αν θα αξίζει από θέμα επιδόσεων δε το ξέρω, σίγουρα θα είναι δυνατότερα μηχανάκια αυτά που έρχονται, αλλά το θέμα είναι αξίζει την αναμονή; Αυτό δε μπορεί κανείς να το απαντήσει ακόμη. Επίσης, κανείς δε μπορεί να απαντήσει στο τι τιμές θα έχουν τα νέα προιόντα. Βέβαια σκέψου ότι κάθε χρόνο, λίγο πριν βγει το κάθε τι στον τεχνολογικό τομέα, έχουμε την ανακοίνωση του απογόνου του... οπότε μπαίνεις σε μια κατάσταση χωρίς τελειωμό. Επειδή όμως για τις μνήμες δε βλέπουμε άμεσα "απογόνους" καλό είναι να περιμένεις να πάρεις τις νέες μνήμες αν είναι δυνατόν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...