Syrianos Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σε όλους... Πρώτη φορά γράφω, χρόνια διαβάζω.... Στο θέμα μας.. Οτι λέει ο τίτλος... Ψάχνω ενα router ή ενα access point στο οποίο ο χρήστης όταν συνδέεται και παει να μπει στο Ίντερνετ, να τον πηγαίνει αυτόματα σε μια σελίδα που, είτε θα δίνει κωδικό, είτε θα πατάει απλά ενα ΟΚ και θα συνδέεται... Όπως πχ γίνεται στο αεροδρόμιο (εκεί παίζει radius server και δεν θελω να μπλέξω), ή οπως στα πλοία... Καμία ιδέα? Ευχαριστώ,
arc Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αυτό που θες γίνεται με την συνύπαρξη router και radius server. Δεν κατάλαβα τι εννοείς με το «δεν θέλεις να μπλέξεις»
Syrianos Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αυτό που θες γίνεται με την συνύπαρξη router και radius server. Δεν κατάλαβα τι εννοείς με το «δεν θέλεις να μπλέξεις» Δεν θελω να στήσω radius server..
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 στην ουσια θελει ενα ρουτερ που να εχει radius server ετοιμο μεσα που απλα θα βαζει μια login page.δεν θελει στο router να διαλεγει radius server και μετα να εχει στημενο σε καποιο Pc ξεχωριστα τον radius.θελει κατι που να ειναι ολο fixed μεσα στο ρουτερ.εγω παντως δεν εχω δει.να ζηταει κωδικο εχω δει σε hp msm products αλλα βγαινει ενα default page που δεν ξερω αν μπορεις να το αλλαξεις.και βεβαια οι τιμες ειναι τριψηφια νουμερα οποτε δεν νομιζω οτι αξιζει.κατι αλλο δεν εχω δει. http://www.serverwatch.com/server-reviews/the-9-best-low-cost-radius-servers.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα