Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πριν από δύο ημέρες έκανα format τον υπολογιστή μου, μετά από δύο ημέρες στα ξαφνικά δεν άνοιγε η οθόνη. Δηλαδή ενώ πατάω το κουμπί και ανοίγει κανονικά ο υπολογιστής, η οθόνη παραμένει μαύρη. Τι δοκίμασα:

1. Να δοκιμάσω με άλλη οθόνη (τίποτα).

2. Να δοκιμάσω την ίδια οθόνη σε άλλον υπολογιστή (δούλεψε)

3. Έβγαλα και τις δύο ram και το άνοιξα (έκανε κανονικά μπιπ-μπιπ-μπιπ κτλ)

4. Δοκίμασα να το ανοίξω πρώτα με τη μια ram μόνο και μετά με την άλλη (τίποτα, μια χαρά είναι και οι δύο)

5. Έβγαλα την κάρτα γραφικών και έβαλα μια άλλη (τίποτα πάλι)

6. Καθάρισα όλο το PC στην περίπτωση που φταίει η σκόνη ή οτιδήποτε άλλο (τίποτα)

7. Έβγαλα τα πάντα από μέσα και τον ξανά συναρμολόγησα μπας και γίνει τίποτα.. (τίποτα)

Όταν το αφήνω περίπου καμιά ωρίτσα εκτός ρεύματος και το ξανά ανάβω, ανοίγει κανονικά η οθόνη, αλλά μετά από λίγο ξανά κλείνει ή αν κάνω restart ή αν το κλείσω και το ξανά ανοίξω. Επίσης όταν γίνεται αυτό και δεν ανοίγει η οθόνη, ο υπολογιστής ούτε κάνει το 'μπιπ" αλλά ούτε βρίσκει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. Τα ανεμιστηράκια δουλεύουν κανονικά, ο υπολογιστής είναι τέρμα καθαρός και δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα καμένο πάνω.

Καμιά ιδέα;  :blink:

Δημοσ.

για τροφοδοτικο μου κανει η καρτα γραφικων   εαν η μητρικη σου εχει onboard gpu  δοκιμασε με την onboard  ενεργοποιησε στο bios την onboard και δοκιμασε

Δημοσ.

Περιπτωση Α : καηκε η μητρικη. Περιπτωση Β: βγαζεις μπαταρια για 1 ωρα, πατας το οn 6, 7  φορες,κοιτας τα τζαπερακια αν ειναι σε σωστες θεσεις.Εμενα σε μητρικη που μου χαρισαν (478) μου εκανε αυτα που περιγραφεις, εκανα το Β και δουλεψε.Καλη τυχη.                                                                                                                                                                     

Δημοσ.

Εκτός από αυτά που είπαν τα παιδιά:
Έχεις τη δυνατότητα να κοιτάξεις τα intergrated graphics αν δουλεύουν (αν υπάρχουν);
Δοκίμασες να βάλεις την κάρτα γραφικών σε άλλη PCI-E θύρα μήπως είναι αυτή προβληματική; (αν υπάρχει)

Υπάρχει δυνατότητα να δοκιμάσεις αλλού το τροφοδοτικό; Είναι ποιοτικό ή κινεζιά; 

Δημοσ.

Δοκιμάζεις αρχικά αλλο τροφοδοτικό και σου κανει τα ίδια μετα κοιτάμε σε motherboard

Ανέφερε λιγο απο τι αποτελείται ολος ο υπολογιστής

Δημοσ.

Παιδιά τα δοκίμασα όλα αλλά δεν έγινε τίποτα, άνοιξε μερικές φορές και μπήκε στα Windows αλλά μετά από restart έκανε ξανά τα ίδια. Άλλαξα θύρα την κάρτα γραφικών και φαίνεται κομπλέ, επίσης έβγαλα την μπαταρία για κανένα 2ωρο και την ξανά έβαλα. Τίποτα όμως από αυτά δεν έκανε δουλειά.

Όσο για το τροφοδοτικό, δοκίμασα δύο διαφορετικά αλλά πάλι τα ίδια. Αυτό που έχω τώρα είναι αρκετά καλό και καινούργιο.

Δημοσ.

Άλλαξα θύρα την κάρτα γραφικών και φαίνεται κομπλέ

Τι εννοείς φαίνεται κομπλέ? Αν εννοείς ότι σε άλλη pci δουλεύει κανονικά το pc,τότε νομίζω πως έχεις βρει το πρόβλημα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...