Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΣΟΚ στην σελιδα μου υπαρχουν διαφημησεις χωρις την επιλογη μου !!

ξαφνικα παρατηρησα οτι οταν ανοιγω την σελιδα μου με google crome h firefox δεξια - αριστερα η πανω και κατω, εμφανιζονται διαφημησεις χωρις να ειναι επιλογη μου.

εχεις κανει ιδεα γιατι συμβαινει αυτο ???

to image shark δεν δουλευει πια ? αμα προτεινεται καποιο site θα μπορουσα να ανεβασω εικονα.

• Like 1
Δημοσ.

για ευνοητους λογους δεν θα ηθελα να διμοσιευσω το site. καταλαβαινω οτι βεβαια αυτο ειναι το καλυτερο για να γινει καποιος ελεγχος αλλα θα πρεπει ν εχω την αδεια αλλων προσωπων. το συγουρο ειναι οτι στο κωδικα και γενικοτερα στο server μεσα δεν εχω περασει τιποτα. παντως στο κατω μερος των banners βλεπω αυτο.    Ads by OnlineBrowserAdvertising

Δημοσ.

ανεβασε λινκ αν θες σε κανενα photobucket, flicker κλπ

αλλα απο μονο τους δεν θα κανει κατι.

με αλλους browsers δλδ δεν το κανει;

Δημοσ.

ΣΟΚ! Δείτε τι φορούσε η τάδε στην παραλία! Like to see!

@gioanou

Αφου δεν μπορείς να κοινοποιήσεις link, ζητα απο κάποιον (ή κάνε το ο ιδιος) να δει τη σελίδα σου από ΑΛΛΟ υπολογιστή. Ετσι θα καταλάβεις αν ειναι θέμα σελίδας ή αν απλά εχεις κολλήσει ΕΣΥ κάποιο malware/io που σου δειχνει διαφημίσεις.

Λόγω του «OnlineBrowserAdvertising» πιστεύω 98% το δευτερο.

• Like 1
Δημοσ.

οι διαφημησεις εμφανίζονται για καποιο λογο μονο σε chrome και forefox. στο explorer για καποιο λογο οχι.

λοιπον αμα ανοιξετε στο παραπανω λινκ που εδωσε ο kiler76 για να ανεβασω εικονα, ειναι ακριβως τα ιδια που βγαζει εκει δεξια και αριστερα.

imagevenue.com

Δημοσ.

http://malwaretips.com/blogs/ads-by-online-browser-advertising-virus/

Συντομα θα βλεπεις διαφημισεις και στο insomnia, στο google και γενικα οπουδηποτε υπαρχει κενος χωρος στον browser σου.

ψαξε να δεις αμα αυτος ο ιος μπηκε απο κανενα plugin που εβαλες εν αγνοια σου. Τελευταια φορα που κολησα τετοιου ειδους malware ηταν οταν εκανα καταλαθος express install μια παλια εκδοση του μTorrent ;)

Δημοσ.

Μάλλον το pc σου φταίει όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, ο τίτλος του θέματος πολύ πιασάρικος πάντως! :-D

Δημοσ.

ειναι ετσι οπως τα ειπατε παιδια και σας ευχαριστω. μολις ειδα τις ιδιες διαφημησεις και σε αλλες σελιδες καταλαβα οτι δεν εχει να κανει με το δικο μου site. ηδη σας γραφω απο την νεα εγκατασταση του λειτουργικου...

:-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ιδιο προβλημα ειχε παλια και το laptop μου. Με το revo uninstaller βρηκα ποια προγραμματακια ειχαν εγκατασταθει χωρις την θεληση μου και με advanced removal αφαιρεθηκαν. Επειτα ενα καλο ψαξιμο για ιους και ολα καλα.

Τα adware ειναι πολυ ενοχλητικα αλλα δεν ειναι ολα trojan. Βεβαια με το format δεν χρειαζεται πλεον να ανησυχεις..

Επεξ/σία από antzen

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...