geioannou Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 ΣΟΚ στην σελιδα μου υπαρχουν διαφημησεις χωρις την επιλογη μου !! ξαφνικα παρατηρησα οτι οταν ανοιγω την σελιδα μου με google crome h firefox δεξια - αριστερα η πανω και κατω, εμφανιζονται διαφημησεις χωρις να ειναι επιλογη μου. εχεις κανει ιδεα γιατι συμβαινει αυτο ??? to image shark δεν δουλευει πια ? αμα προτεινεται καποιο site θα μπορουσα να ανεβασω εικονα. 1
parsifal Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αντί για screenshot, δεν είναι καλύτερα να δώσεις URL του site σου για να τσεκάρουμε και το HTML source...;
Zein Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 μονο στην σελιδα σου βγαινουν αυτες οι διαφημισεις? δωσε url
geioannou Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 για ευνοητους λογους δεν θα ηθελα να διμοσιευσω το site. καταλαβαινω οτι βεβαια αυτο ειναι το καλυτερο για να γινει καποιος ελεγχος αλλα θα πρεπει ν εχω την αδεια αλλων προσωπων. το συγουρο ειναι οτι στο κωδικα και γενικοτερα στο server μεσα δεν εχω περασει τιποτα. παντως στο κατω μερος των banners βλεπω αυτο. Ads by OnlineBrowserAdvertising
basilis5 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 ανεβασε λινκ αν θες σε κανενα photobucket, flicker κλπ αλλα απο μονο τους δεν θα κανει κατι. με αλλους browsers δλδ δεν το κανει;
arc Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 ΣΟΚ! Δείτε τι φορούσε η τάδε στην παραλία! Like to see! @gioanou Αφου δεν μπορείς να κοινοποιήσεις link, ζητα απο κάποιον (ή κάνε το ο ιδιος) να δει τη σελίδα σου από ΑΛΛΟ υπολογιστή. Ετσι θα καταλάβεις αν ειναι θέμα σελίδας ή αν απλά εχεις κολλήσει ΕΣΥ κάποιο malware/io που σου δειχνει διαφημίσεις. Λόγω του «OnlineBrowserAdvertising» πιστεύω 98% το δευτερο. 1
geioannou Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 οι διαφημησεις εμφανίζονται για καποιο λογο μονο σε chrome και forefox. στο explorer για καποιο λογο οχι. λοιπον αμα ανοιξετε στο παραπανω λινκ που εδωσε ο kiler76 για να ανεβασω εικονα, ειναι ακριβως τα ιδια που βγαζει εκει δεξια και αριστερα. imagevenue.com
arc Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 ΕΧεις κολλήσει malware/io Δεν εχουν πρόβλημα οι σελίδες
Zein Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 http://malwaretips.com/blogs/ads-by-online-browser-advertising-virus/ Συντομα θα βλεπεις διαφημισεις και στο insomnia, στο google και γενικα οπουδηποτε υπαρχει κενος χωρος στον browser σου. ψαξε να δεις αμα αυτος ο ιος μπηκε απο κανενα plugin που εβαλες εν αγνοια σου. Τελευταια φορα που κολησα τετοιου ειδους malware ηταν οταν εκανα καταλαθος express install μια παλια εκδοση του μTorrent
zio10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μάλλον το pc σου φταίει όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, ο τίτλος του θέματος πολύ πιασάρικος πάντως!
vacilis Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Exει εγκατασταθει καπιο προσθετο στους browser σου και τις εμφανιζει μονο σε εσενα
geioannou Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 ειναι ετσι οπως τα ειπατε παιδια και σας ευχαριστω. μολις ειδα τις ιδιες διαφημησεις και σε αλλες σελιδες καταλαβα οτι δεν εχει να κανει με το δικο μου site. ηδη σας γραφω απο την νεα εγκατασταση του λειτουργικου...
shodan Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Έκανες format λόγω των διαφημίσεων; Χαρά στο κουράγιο σου.
antzen Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Το ιδιο προβλημα ειχε παλια και το laptop μου. Με το revo uninstaller βρηκα ποια προγραμματακια ειχαν εγκατασταθει χωρις την θεληση μου και με advanced removal αφαιρεθηκαν. Επειτα ενα καλο ψαξιμο για ιους και ολα καλα. Τα adware ειναι πολυ ενοχλητικα αλλα δεν ειναι ολα trojan. Βεβαια με το format δεν χρειαζεται πλεον να ανησυχεις.. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2014 από antzen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα