HERTHAN Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 φίλε σε pc 470 ευρώ και gtx 750i θα βάλεις οθόνη που κάνει 300 ευρώ ? στην ουσία κάνει 469 .είναι overkil τουλάχιστον μια 760.και πάλι... Η οθονη μπορει να εχει 469 ευρω στο eshop αλλα εγω θα δωσω για να την αγορασω 289 ευρω.......μειον καποια πραγματα που ετοιμαζομαι να δωσω συν την οθονη που εχω τωρα μπορει να μου βγει και τσαμπα.Να μην την παρω δηλαδη σχεδον τσαμπα?Δεν υπαρχει κατι καλυτερο για παιχνιδια fps(θα μου πεις παλι με τετοιο συστημα). Αν ηταν να δωσω 469 ευρω φυσικα και δεν θα την επαιρνα αλλα συμφωνα με τους λογους που σου ειπα γιατι οχι να μην προχωρησω στην αγορα της?
Millennium Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Θέλει ανάλογο σύστημα για να αξιοποιηθεί η οθόνη (για αρκετά παιχνίδια τουλάχιστον).Πολύ δυνατότερη κάρτα σίγουρα.Σε αγώνες θα κατεβαίνετε;
HERTHAN Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Το ξερω οτι θελει αναλογο συστημα αλλα ανεφερα τον τροπο που θ'αγοραστει και ποσο θα κοστισει.Οποτε δεν βρισκω το λογο να μην την αγορασω. Ποιο πολυ μ'ενδιαφερει για το συστημα που ανεφερα να μου πειτε αν ειναι ενταξει και αν πρεπει ν'αλλαξω κατι(να προσθεσω η ν'αφαιρεσω). Υ.Γ.Τι εννοεις αν κατεβαινουμε σε αγωνες?
HERTHAN Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Επειδη το σκεφτηκα λιγο καλυτερα για την καρτα και η διαφορα θα ειναι 10 λιρες παραπανω λεω να παρω την sapphire dual-x r9 270x. Πιστευετε πως ειναι καλη επιλογη? Την εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις η αν γνωριζει καποιος απο θεμα θορυβου και θερμοκρασιας πως τα παει? Αυριο λογικα εκτος απροοπτου θα κανω κι εγω την παραγγελια γι'αυτο αν γνωριζει κανεις για την συγκεκριμενη ας μ'ενημερωσει.
AMD Expert Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Επειδη το σκεφτηκα λιγο καλυτερα για την καρτα και η διαφορα θα ειναι 10 λιρες παραπανω λεω να παρω την sapphire dual-x r9 270x. Πιστευετε πως ειναι καλη επιλογη? Την εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις η αν γνωριζει καποιος απο θεμα θορυβου και θερμοκρασιας πως τα παει? Αυριο λογικα εκτος απροοπτου θα κανω κι εγω την παραγγελια γι'αυτο αν γνωριζει κανεις για την συγκεκριμενη ας μ'ενημερωσει. Την έχω εγώ. Την τρέχω πάντα : Fan : 65% Voltage : 1.3V Core Clock : 1187MHz Memory Clock : 1510MHz Εποχές που είναι : τώρα είναι στους 33 oC,με Youtube ανοιχτό και 2 παράθυρα chrome. Αν την στρεσσάρω με το furmark v.1.12 (960x540) για 5 λεπτά : FPS : 91 Max Temp : 83 oC Room Temp : 29 oC Αν την κάνω reset στις εργοστασιακές,δηλαδή : Core Clock : 1070 Memory Clock : 1400 Voltage : 1.2V Fan : 65% τότε Max Temp : 65 oC Να σημειωθεί ότι μετά τα 60% η κάρτα γραφικών γίνεται θορυβώδης. Αν το fan speed το'χω στο auto τότε το fan ανεβαίνει στο 80% και κάνει πολύ θόρυβο (για εμένα). Αν την έχω στο 55% (fan) τότε max temp : 76 oC Οι θερμοκρασίες αυτές ισχύουν στο furmark,δλδ 100% stress της κάρτας. Στα παιχνίδια λογικά δεν θα κάνει έτσι. Σου προτείνω να διαλέξεις μια της ASUS ή της Gigabyte,που είναι πιο αθόρυβες υλοποιήσεις
Millennium Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Σε σχέση με αυτήν που σκεφτόσουνα,μια 270X προφανώς και είναι καλύτερη επιλογή για το σύστημα.Μια χαρά είναι και από θερμοκρασίες-θόρυβο η dual x.
HERTHAN Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Τις ειδα κι αυτες που μου λες αλλα και την msi που απο μερικα review που διαβαδα λενε οτι ειναι η πιο αθορυβη. Ανεβαινουν αρκετα σε τιμη σε σχεση παντα με την sapphire. Κανει τοσο θορυβο ωστε να ειναι ενοχλητικο δηλαδη? <p>Σε σχέση με αυτήν που σκεφτόσουνα,μια 270X προφανώς και είναι καλύτερη επιλογή για το σύστημα.Μια χαρά είναι και από θερμοκρασίες-θόρυβο η dual x.</p> Μακαρι γιατι μερικα review που εριξα μια ματια λενε πολυ καλα λογια αλλα δεν ειδα κατι για θορυβο-θερμοκρασιες.
AMD Expert Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Τις ειδα κι αυτες που μου λες αλλα και την msi που απο μερικα review που διαβαδα λενε οτι ειναι η πιο αθορυβη. Ανεβαινουν αρκετα σε τιμη σε σχεση παντα με την sapphire. Κανει τοσο θορυβο ωστε να ειναι ενοχλητικο δηλαδη? Ναι. Έχω έναν Zalman ZM-F3 LED να τρέχει στο full (2000RPM,35 dB) και όταν τρέχω furmark με το fan στο auto ξεχωρίζω πανεύκολα την κάρτα γραφικών. είναι θορυβώδη. Κοίτα για MSi/ASUS/Gigabyte
HERTHAN Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Πωπωπω.......τι μου κανεις τωρα και ειχα σχεδον αποφασισει.
AMD Expert Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Πωπωπω.......τι μου κανεις τωρα και ειχα σχεδον αποφασισει. Προσπαθώ να σε γλιτώσω Κοίτα,για να'μαστε δίκαιοι,η καρτούλα κάνει πολύ θόρυβο εν ώρα benchmarking. Στα games δεν κάνει έτσι (τώρα,αν αρχίσουν τα 40άρια δεν ξέρω). Προτείνω MSi/ASUS,πολύ καλύτερες ψύκτρες έχουν
Millennium Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Καλά η ευαισθησία του καθενός στον θόρυβο είναι διαφορετική (εκτός και αν μιλάμε για όντως μεγάλα db).Οι τιμές που ανέφερε ο Expert στο σύστημα του είναι με furmark,ούτε τέτοιες θερμοκρασίες έχει κανονικά (που και πάλι είναι καλές και φτάσαμε και σχεδόν καλοκαίρι) ούτε θα ανεβαίνει τόσο το fan υπό κανονικές συνθήκες.Φτιάχνεις ένα fan profile στη τελική.Έχεις και καλό κουτί εσύ από οτι είδα.Τώρα για τις άλλες υλοποιήσεις είναι αναλόγως και πόσο τις βρίσκεις.
HERTHAN Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αν ανεβω σε τιμη τοτε η MSI http://www.amazon.co.uk/MSI-R9-270X-GAMING-2048/dp/B00FSD4XMA/ref=sr_1_3?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=computers&ie=UTF8&qid=1401263132&sr=1-3&keywords=r9+270x ειναι σχεδον στα ιδια χρηματα με την toxic http://www.amazon.co.uk/Sapphire-Toxic-1100MHz-Express-Graphics/dp/B00FOQZZ6Y/ref=sr_1_2?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=computers&ie=UTF8&qid=1401263132&sr=1-2&keywords=r9+270x οποτε ποια απο τις 2 δυο επιλεγω. Βεβαια ανεβαινω αρκετα σε χρηματα απο τις 119 λιρες που κοιτουσα αρχικα για την 750 ti και τις 129 λιρες που εχει η dual-x. Μηπως θα επρεπε να δω και κατι αλλο?
selianx Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ε αμα πας σε τόσο ακριβές υλοποιήσεις, βάζεις αλλες 10-20 λίρες και παίρνεις ρ9 280.. Κ.ο.κ... Για μένα πάρε την dual και με ενα καλό φαν προφιλ όπως είπε και ο μιλένιουμ θα σαι οκ, δε νομιζω σε gaming ν ακούς την κάρτα περισσότερο απο τα ηχεία/ακουστικά.
HERTHAN Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ε αμα πας σε τόσο ακριβές υλοποιήσεις, βάζεις αλλες 10-20 λίρες και παίρνεις ρ9 280.. Κ.ο.κ... Για μένα πάρε την dual και με ενα καλό φαν προφιλ όπως είπε και ο μιλένιουμ θα σαι οκ, δε νομιζω σε gaming ν ακούς την κάρτα περισσότερο απο τα ηχεία/ακουστικά. Ανεβαινουν αρκετα οι 280x και η απλες λιγο λιγοτερο οποτε δεν το σκεφτομαι καθολου να παω προς τα εκει. Σε περιπτωση που θ'ανεβαινα εστω λιγο παραπανω μπορει να κοιτουσα και αυτην http://www.amazon.co.uk/Nvidia-GeForce-DirectCU-GDDR5-Graphics/dp/B00DBPKEOI/ref=sr_1_1?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=computers&ie=UTF8&qid=1401270989&sr=1-1&keywords=GTX+760 αλλα νομιζω πως δεν υπαρχει λογος. Αναμεσα στην r9 270x toxic και στην msi r9 270x gaming που ειναι στα ιδια χρηματα ποια απο τις 2 ειναι καλυτερη σε περιπτωση που δεν κινηθω προς την sapphire dual-x? Υ.Γ. Απο αποφασιστικοτητα σκιζω.......πιο πολυ πεθαινεις.
selianx Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Προτιμώ την toxic,αλλά και η gaming είναι εντάξει. Απο όλες, θα προτιμούσα την dual λόγω τιμής, ειδικα αν δεν σκόπευα να κάνω oc. Πιστεύω μόνο σε oc θα είναι λίγη η ψύξη που προσφέρει χωρίς να είναι θορυβώδης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα