killer76 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Καλησπερα. Έχω στήσει ενα wp site και οτι αλλαγη κανω στο αρχειο css μεσω του cpanel, στον browser φαινεται μετα απο 3-4 ώρες. Ακομα και στην επιθεώρηση στοιχείου να πάω, δεν φαίνεται γρήγορα η αλλαγή που έκανα στο css. Υπάρχει τρόπος να γίνεται η δουλειά πιο γρήγορα. * Δεν χρησιμοποιώ κάποιο cache plugin ** Εννοείτε οτι καθαρίζω και τον browser. (αλλά η καθυστέρηση αυτή φαίνεται ακόμα και από άλλα μηχανήματα που μπαίνουν πρώτη φορά στο site)
SpirosLouis Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Άκυρο τώρα είδα την υποσημίωση σου! Γιατί δεν εποικοινωνείς με την εταιρία που σου κάνει το hosting?
killer76 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Τώρα επικοινωνησα μαζί τους και μου ειπαν οτι ειναι περιεργο. Επισης ειναι ενεργοποιημενο ενα tool που απο οτι καταλαβα καθαριζει την cache (δεν ξερω και καλα αγγλικα αλλα μαλλον καλο ειναι να ειναι ενεργοποιημενο). Όπως και να εχει πατησα και χειροκινητα flush αλλα σκατα. Είναι δυνατόν να ειναι isp θεμα?
SpirosLouis Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δεν νομίζω.(για να μην σου πω ότι είμαι 100% σίγουρος) Απενεργοποίησετο αυτό εντελώς.
killer76 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Το εχω δοκιμασει και το εχω απενεργοποιήσει. Τίποτα. το ίδιο. Π.χ. εκανα κατι αλλαγες πηγα για καφε και τις ειδα τωρα. δεν μπορω να κανω δουλεια έτσι όμως
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δοκίμασε ξανά με απενεργοποίηση του varnish και δες μήπως τρέχεις κάποιο plugin για caching στο wordpress.
killer76 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε ξανά με απενεργοποίηση του varnish και δες μήπως τρέχεις κάποιο plugin για caching στο wordpress. Σημερα ξανα ασχοληθηκα μετα απο καιρο με το site. Τελικα οντως με την απενεργοποιηση του varnish λυθηκε το προβλημα. Απλα ηθελε λιγο χρονο. Σας ευχαριστω!
weborious Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Λογικό να ήταν κάτι τέτοιο.Πάντως το cache βοηθάει να φορτώνουν πιο γρήγορα οι σελίδες σου. εάν το ρυθμίσεις πχ ανά πόσο χρονικό διάστημα να ενημερώνει την cache και χρησιμοποιείσεις πχ ένα plugin για το varnish στο wp, για ενημέρωση αλλαγών, νέων post και τις κατηγορίες τους καθώς και μη κασάρισμα όταν είσαι συνδεδεμένος ώστε να βλέπεις άμεσα τις αλλαγες που κάνεις εσύ θα φαίνεται πιο γρήγορο τουλάχιστον στους απλούς επισκέπτες η ιστοσελίδα σου, καθώς έχεις ήδη τηνδυνατότητα να το ενεργοποιήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα