tekas Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Όλα ξεκίνησαν πρίν από μια εβδομάδα.Ανοίγω το Η/Υ και ενώ μπαίνει κανονικά στα windows και τα ηχεία είναι ανοικτά δεν ακούω ήχο.Πρώτο πράγμα το οποίο κάνω είναι να κάνω απεγκετάσταση των drivers και καινούργια εγκατάσταση αλλά και πάλι τίποτα.Έπειτα κάνω ένα format και καθαρή εγκατάσταση windows, κάνω πάλι εγκατάσταση των drivers πάλι αλλά τίποτα.Πηγαίνω στην Διαχείριση Συσκευών αλλά δεν υπάρχει τριγωνάκι πουθενά.Μετά κάνω ένα τηλέφωνο στο e-shop (δηλαδή από εκεί που έγινε η αγορά) και ζητώντας βοήθεια, οφείλω να ομολωγήσω ότι ο υπάλληλος ήταν αρκετά εξυπηρετικός και μου είπα να κάνω όσα έκανα, αφού δεν βρήκα και πάλι άκρη αποφάσησα να πάω την μητρική στο κατάστημα, όπου έπειτα από 2 ημέρες με πήραν τηλέφωνο από το τεχνικό τμήμα και μου είπαν ότι η μητρική λειτουργεί κανονικά. Τελικά πάλι τίποτα, μήπως ξέρει κανένας που οφείλεται αυτό το πρόβλημα? Η μητρική είναι η Gigabyte 990XA-UD3.Τα ηχεία τα δοκίμασα και σε άλλες συσκευές και δουλεύουν κανονικά.
SPANK Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Σου ειπαν οτι η μητρική λειτουργεί κανονικά δηλαδη έβαλαν ηχεία και παίζουν κανονικα και εσυ οχι ; Πολύ περίεργο μου φαίνεται να εχουν ήχο στο eshop και εσυ αν βάλεις ηχεία ή ακουστικά (δοκίμασε αν εχεις) να μην ακους τιποτα... 1
SouLSLayeR Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μη με παρεξηγήσεις...αλλά το κουμπώνεις στην σωστή τρύπα? (pun intended ) Συνήθως το default είναι stereo και η έξοδος είναι από το πράσινο βύσμα. Από τις ρυθμίσεις του Realtek codec μπορείς να δοκιμάσεις όλες τις εξόδους (σίγουρα θα έχει κάπου κάνα surround test να τσεκάρεις) ώστε αν πράγματι έχει καεί η έξοδος να πάρεις το σήμα από κάποιο διπλανό βύσμα, κάτι που μάλλον θυμάμαι να γίνεται.
tekas Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Spank και σε εμενα περιεργο μου φαινεται.SouLSLayeR το πρωτο πραγμα που κοιταξα αυτο ηταν αλλα τιποτα, θα δοκιμασω και αυτο με τις αλλες θυρες.
tekas Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Τελικα πριν απο λιγο ακουσα ηχο αλλα απο hdmi μεσω τηλεορασης, στη καρτα γραφικων εχω συνδεσει το καλωδιο spdif.Το καλωδιακι κουμπωνει στην καρτα και εχει κουμπωμα για συνδεση πανω στη μητρικη.
keravnos21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Αν εχεις Windows 7 πηγαινε πινακας ελεγχου - υλικο και ηχος - ηχος και βαλε την καρτα ηχου σου σαν default device. Συνδεοντας το hdmi στην τηλεοραση σου περασε σαν default να βγαζει ηχο από την τηλεοραση ( μαλλον ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα