ikari Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Σκεφτομαι να αλλαξω επιτελους απο android και να το γυρισω σε BB. Το θεμα ειναι οτι εχω βαρεθει το android κ τα lag του. Ψαχνω για ενα κινητο που να εχει γρηγορο ιντερνετ κ browser κ να ειναι γενικα γρηγορο για αυτο κ η επιλογη σε BB. Αυτη την στιγμη εχω ενα xperia sp κ σκεφτομαι να το αλλαξω για το Q5 η το Ζ10. Απλα το Q5 εχει καπως αργο επεξεργαστη (1,2) θα ειναι προβλημα?Αξιζει? Οι εφαρμογες που θελω υπαρχουν στο μαρκετ της ΒΒ αλλα απο οτι ειδα μπορω να βαλω κ απο το android τωρα πια.To κινητο το θελω κυριως για εμαιλ επικοινωνια μηνυματα facebook κ να εχει γρηγορο internet. Τι αλλο θα πρεπει να προσεξω πριν αλλαξω σε συσκευη ΒΒ? προτασεις αναμεσα σε Q5-Ζ10? Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων.
kataramenos32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Πηγαινε για το Ζ10 με τα χιλια φιλε μου.Για τη χρηση που το θελεις ειναι οτι καλυτερο 1
ikari Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ζ10 ε? και μενα αυτο μ αρεσε κ ελεγα να παρω απλα λεω για τον λογο που θελω κ το Q5 θα εκανε κ ας εχει μικρο επεξεργαστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα