Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βάλω να windows 7 σε ένα usb και να κάνω instal από εκεί....τι θα χρειαστώ για να γίνει αυτό;; τα windows δεν είναι αυθεντικά και μέσα έχει όλες τις εκδόσεις....

Δημοσ.

το κατέβασα αλλα πρεπει να είναι σε iso..με πιο πρόγραμμα να το μετατρέψω;;

Δημοσ.

Εσύ δηλαδή σε τι τα έχεις;;;

Χύμα αρχεία;;

Μπορείς να κάνεις αυτά τα βήματα μέχρι το 13. και να κάνεις απλή αντιγραφή των αρχείων.

http://hodgin.ca/2012/10/02/creating-a-uefibios-windows-7-usb-and-installing-to-gpt-partitions/

Αν δεν ξεκινάει έτσι θα πρέπει να το μετατρέψεις σε uefi δηλαδή να κάνεις και τα υπόλοιπα βήματα.

Δημοσ.

μόλις βάλω το cd και μου ανοίξει, μέσα έχει μερικούς φακέλους και το setup.exe..Θα το δοκιμάσω και θα δούμε ....έχω βρει και ένα άλλο το win to flash..

Δημοσ.

Αναφερθήκαμε σε αυτό αλλά δουλεύει μόνο με iso και ο pavloa έχει μόνο dvd.

Windows 7 usb tool

Δημοσ.

Λοιπόν χρησιμοποίησα το ultraiso και τα εκανα σε iso και μετά με αυτό Windows 7 USB DVD Download Tool τα πέρασα στο usb ...ελπίζω να μην μου βγάλει κάποιο πρόβλημα κατά την εγκατάσταση..

Δημοσ.

Δεν θα σου βγάλει, μην φοβάσαι.

Εκτός αν είναι προβληματικό το dvd. Αν το έχεις ξαναχρησιμοποιήσει και είναι εντάξει δεν θα σου βγάλει πρόβλημα.

Δημοσ.

το dvd το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές....θα το δοκιμάσω και θα δούμε τι θα γίνει...η διαδικασία εγκατάστασης η ίδια είναι έτσι;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...