Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με την επισημοποίηση να είναι το μόνο που έλειπε, οι Microsoft και 343 Industries ανακοίνωσαν σήμερα την 5η συνέχεια του Halo το οποίο θα κυκλοφορήσει στο Xbox One το Φθινόπωρο του 2015.Το Halo 5: Guardians όπως είναι ο επίσημος τίτλος του παιχνιδιού αποτελεί σύμφωνα με τον επικεφαλή του στούντιο 343 Industries, Bonnie Ross, «ένα τεράστιο και συνερπαστικό project, το οποίο θα είναι αρκετά μεγαλύτερο σε όλα τα επίπεδα, από αυτό του Halo 4».

Για την ώρα δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το σενάριο του παιχνιδιού, τα όπλα ή τους χαρακτήρες που θα εμφανιστούν σ' αυτό πέρα από την παρακάτω εικόνα που δημοσίευσε η Microsoft. Θεωρείται πάντως σίγουρο ότι η εταιρεία θα δώσει περισσότερες πληροφορίες για το Halo 5: Guardians στις 9 Ιουνίου, στα πλαίσια της παρουσίασης της κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης έκθεσης βιντεοπαιχνιδιών, της E3.

Posted Image

Στην περσινή E3, η Microsoft είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα πρώτο

για την παρουσία του Halo στο Xbox One αναφέροντας ότι «το ταξίδι ξεκινά το 2014». Για το ταξίδι αυτό θα μάθουμε περισσότερα στις 9 Ιουνίου, με τις φήμες να αναφέρουν την κυκλοφορία μιας εορταστικής έκδοση του Halo 2 αργότερα μέσα στη χρονιά.

Link.png Site: Xbox News

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη ντε και αμαν πρεπει να παρω το One για να παιξω το halo? :'(

Τουλαχιστον ρε Microsoft ασε μας να παιζουμε τιτλους και απο πιο παλιες κονσολες να κρατησουμε ολη την σειρα ζωντανη!

Δημοσ.

Α, τότε θα πάρω XBOne λοιπόν. Έχω καιρό ακόμη.

Ελπίζω να προσφέρουν συναρπαστικό single player campain γιατί τελευταία η προσοχή δίνεται σε multiplayer.

• Like 2
Δημοσ.

Έπρεπε να το βγάλουν και exclusive για Windows 8.1 μπας και τα σπρωξουν λίγο στο θέμα gaming....

• Like 8
Δημοσ.

Δηλαδη ντε και αμαν πρεπει να παρω το One για να παιξω το halo? :'(

Τουλαχιστον ρε Microsoft ασε μας να παιζουμε τιτλους και απο πιο παλιες κονσολες να κρατησουμε ολη την σειρα ζωντανη!

Εγώ πάλι θα έλεγα να το έβγαζε και στο πρώτο Xbox... και στο android κινητό μου μη σου πω. Ποιος να τρέχει να αγοράζει καινούργιες κονσόλες τώρα. Πρέπει να κρατηθεί ζωντανή αυτή η σειρα κρίμα είναι...

• Like 3
Δημοσ.

Κάθε φορά που έπαιρνα κονσόλα xbox ήταν εξαιτίας του halo!!!!

Όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω, έχουμε ακόμα καιρό για την αλλαγή του xbox360 !!!!

Δημοσ.

Και στο Dreamcast το θέλω.

Μην ξεχνάμε τη συνεργασία για το λειτουργικό! 

μην το κοροϊδευεις καθολου μιας και το dreamcast βγαζει ακομα τιτλους (ειναι η κονσολα με την μεγαλυτερη υποστηριξη σε homebrew μαζι με το psp), το πιθανοτερο ειναι πως ολο και καποιο unofficial halo θα (ξανα)βγει.

upcoming titles for dreamcast:

http://www.dreamcast-scene.com/game/type/upcoming/

και οχι μονο homebrew (αυτος πχ βγηκε τον φέτος τον Ιανουάριο: http://tinyurl.com/dcreduxdarkmat)

• Like 1
Δημοσ.

Η Microsoft το έχει ξεφτιλίσει λίγο το θέμα τώρα τελευταία!

Πάει να κάνει τα games της Call of Duty και να τα βγάζει κάθε χρόνο!

Θυμάμαι παλιά που ήταν μεγάλο γεγονός όταν έβγαινε ένα Halo, τώρα πλέων λες κλαιν θα περιμένω του χρόνου για το 6

Το ίδιο και με τα Forza Motorsport. Δεν γίνεται να μου συγκρίνουν GT με Forza όταν το GT βγαίνει κάθε 4-6 χρόνια και βάζει κόπο και χρόνο στον τίτλο της ενώ το Forza κάθε Νοέμβριο μετά από λίγους μήνες προετοιμασίας!

Το κακό με την όλοι υπόθεση είναι ότι οι Devs παρατάνε τα games 5-6 μήνες μετά την κυκλοφορία τους όταν τα games βγαίνουν κάθε χρόνο και δεν φτιάχνουν τα bugs μετά.

Δημοσ.

Η Microsoft το έχει ξεφτιλίσει λίγο το θέμα τώρα τελευταία!

Πάει να κάνει τα games της Call of Duty και να τα βγάζει κάθε χρόνο!

Θυμάμαι παλιά που ήταν μεγάλο γεγονός όταν έβγαινε ένα Halo, τώρα πλέων λες κλαιν θα περιμένω του χρόνου για το 6

Το ίδιο και με τα Forza Motorsport. Δεν γίνεται να μου συγκρίνουν GT με Forza όταν το GT βγαίνει κάθε 4-6 χρόνια και βάζει κόπο και χρόνο στον τίτλο της ενώ το Forza κάθε Νοέμβριο μετά από λίγους μήνες προετοιμασίας!

Το κακό με την όλοι υπόθεση είναι ότι οι Devs παρατάνε τα games 5-6 μήνες μετά την κυκλοφορία τους όταν τα games βγαίνουν κάθε χρόνο και δεν φτιάχνουν τα bugs μετά.

Μα τη λες ?  το to forza 4 βγηκε το 2011 και το 5 το  2014 ( το horizon  ειναι άλλη σειρα δεν βγενη καν απο την ιδια εταιρια)

την ίδια περίπου περίοδο ηταν και το halo το 4 το 2011 και το 5 μαλλον το 2015

​που το είδες εσύ ότι βγαίνουν κάθε χρόνο ? 

για το GT  δεν θα το σχολιάσω καν που κορόιδευαν τον κόσμο 3 χρονιά ότι θα βγει και θα βγει και οταν βγηκε δεν είχε τιποτα παραπάνω να προσφέρει 

• Like 7
Δημοσ.

Κάθε φορά που έπαιρνα κονσόλα xbox ήταν εξαιτίας του halo!!!!

Όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω, έχουμε ακόμα καιρό για την αλλαγή του xbox360 !!!!

αυτή η λογική με συναρπάζει,,," υπάρχει λόγος να δώσω 500 ευρω για να παιξω την 5η συνέχεια ενος παιχνιδιου τραβιγμένο από τ α μαλλιά  των 50 ευρώ..." 

πραγματικά μακάρι να μπορούσα να την ακολουθήσω

Δημοσ.

γεια σας ειμαι καινουργιος εδω.

αν και τα halo τα λατρευω ειμαι της αποψης οτι η σειρα επρεπε να σταματησει στο reach,ειχε ολοκληρωθει η ιστορια και ειχαν κλεισει ολες οι τρυπες σεναριακα.πιστευω οτι μετα το 4 το πραγμα αρχισε να κρεμαει.δεν αμφιβαλω παντως οτι αυτο που θα δουμε στο one θα μας ριξει τα σαγονια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...