Xplod13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Καλησπερα στην παρεα του φορουμ!! εχω πολυ μεγαλο προβλημα με το λαπτοπ μου. Οπως λεει και ο τιτλος μονο φωτιες δεν βγαζει! Εχω ενα Acer Aspire 5940G. Οταν το πηρα ηταν αρκετα καλο στην αρχη. Με το περασμα του χρονου ομως αρχισε τα προβληματα. Το μεγαλυτερο απο αυτα ηταν η θερμοκρασια. Αυτη τη στιγμη εχω ανοιχτο μονο το Chrome και ο επεξεργαστης απο core temp δειχνει 62 βαθμους. Οταν δε πεις να βαλεις και κατι πιο απαιτητικο φτανει η θερμοκρασια στο θεο. https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/8702_10201520608480948_1198327733_n.jpg το εχω ανοιξει το εχω καθαρισει και εχω αλλαξει και παστα αλλα τιποτα! :/ Μηπως να το βαψω μπλε και να το πεταξω στη θαλασσα;
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Είτε η πάστα δεν μπήκε σωστά, είτε εχει χαλάσει ο ανεμιστήρας. (δε ξέρω επίσης αν θα μπορούσε να κάνει τόση ζημιά αν η πάστα δεν ήταν καλή και ήταν τίποτε του κιλου απο τους κινέζους) Δεν δικαιολογείται να λες ότι το καθάρισες και να μην έχει φτιάξει!
Xplod13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ο ανεμιστήρας λειτουργεί κανονικά. Η πάστα είναι αυτή εδώ http://www.e-shop.gr/xilence-zub-xptpx5-x5-thermal-grease-p-PER.808882 πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει...
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μήπως έβαλες υπερβολικά πολύ ή υπερβολικά λίγη; Πατάει καλά η ψήκτρα; Μήπως σε μερικά σημεία που τυχόν είχε thermal pads και όχι παστα, τα πέξασες και έβαλες πάστα; Δε ξέρω κι εγώ τι άλλο να σκεφτώ
Xplod13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Όχι έβαλα κανονική ποσότητα. Όση πρέπει δηλαδή. Έκανα όλους τους δυνατούς ελέγχους αλλά δεν αλλάζει το αποτέλεσμα. :/ Η επόμενη πιθανότερη αιτία πρέπει να είναι ελαττωματική ψύξη γενικά σε αυτή τη σειρά.
Euclides Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Το Cooling Policy το έχεις Active ή Passive? Γιά δοκίμασε να δεις την συμπεριφορά του laptop βάζοντάς το σε Active.
Xplod13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μόλις το έλεγξα και ήταν προεπιλεγμένο το active!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα