Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Midi-chlorians. Δεν πάει να λέει ο Yoda, "The Force surrounds us, binds us, luminous beings are we, not this crude matter". Νope. Αν δεν έχεις μεγάλο νούμερο (Over 8000), τότε ατύχησες.

To Phantom Menace μάλλον είναι το λιγοτερο καλό σε σύγκριση με τα υπόλοιπα star wars αλλά σαν αυτοτελής ταινία είναι μια χαρά. Αυτό με τα midi-chlorians όμως είναι ξεκαρφωτο. Ο Lucas έχει πει από πού πήρε την ιδέα της Δύναμης και τα λόγια του Yoda κάθε άλλο παρα τυχαία είναι οπότε αυτή η προσθήκη δεν κολλάει.
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ θα πω πως και το Episode 4 ήταν αδύναμο. Καλύτερο από το το Episode 1 (σκατά) και Episode 2, στα ίσα με το 3 κατώτερο από τα υπόλοιπα, με το 5 να είναι το καλύτερο ΜΑΚΡΑΝ όλων. 

• Like 1
Δημοσ.

Με καλυψαν γενικα οι 3 σελιδες του τοπικ αλλα εμενα μου αρεσε ποιο πολυ το παιχνιδι της 1ης ταινιας για το playstation 1.

Ηταν μαγικο! Ειχα κλειστει στο δωματιο μου 3 μερες και το ελιωνα, χωρις υπνο, μονο φαϊ και νερό.

Ενιωθα οτι βιωνα τον κοσμο του SW.

• Like 1
Δημοσ.

Midi-chlorians. Δεν πάει να λέει ο Yoda, "The Force surrounds us, binds us, luminous beings are we, not this crude matter". Νope. Αν δεν έχεις μεγάλο νούμερο (Over 8000), τότε ατύχησες.

Οκ ο yoda το έβλεπε ποιο πνευματικά το πράγμα,όπως και ο han solo που όταν ο obi wan εξηγεί για πρώτη φορά τα περί force o han ρίχνει την θεϊκή ατάκα  “Hokey religions and ancient weapons are no match for a good blaster at your side, kid.”  και ο wan ρίχνει ένα smirk που τώρα ξέρουμε το νόημα,σκέφτεται μέσα του : « μεγάλε που να ήξερες,είχαμε κάποτε την τεχνολογία να την μετρήσουμε αυτήν την δύναμη»    

Το μόνο παράξενο είναι πως μέσα σε 20 χρόνια όλοι ξεχάσαν ότι υπήρχανε jedi,τόσο καλή λογοκρισία έριξε το empire;;;

• Moderators
Δημοσ.

Το μόνο παράξενο είναι πως μέσα σε 20 χρόνια όλοι ξεχάσαν ότι υπήρχανε jedi,τόσο καλή λογοκρισία έριξε το empire;;;

Ή απλά όποιος μίλαγε για jedi πέρναγε μια "φιλική συνέντευξη". ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...