Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει μενος γιατι εισαι στο ινσομνια οπου υπαρχουν οι γνωστοι αγνωστοι "αφεντικα" του φορουμ και διαμορφωνουν κλιμα για οποια ταινια θελουν...Εγω παντως λατρεψα ολα τα star wars, παλια και καινουρια. Και ειμαι γεννημενος το 1980, οχι μικρο παιδακι...

• Like 2
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω κάτσει να το ψάξω παραπάνω για το αν το σκέφτομαι σωστά αλλά, the fucking prophecy, "he will bring balance to the Force".

Ξέρουν οι Jedi για τους Sith ότι ισχύει ο κανόνας των 2, "always two there are, a master and an aprentice"

Το "balance to the Force", δεν το ερμηνεύει κάποιος σαν ισορροπία ανάμεσα σε Light και Dark Side?

Οι άλλοι είναι 2, εμείς είμαστε πολλοί, θα φέρει ισορροπία...

...ρε συ μήπως θα μείνουμε 2 Jedi στο τέλος?

KILL THAT FUCKING BRAT!

• Like 1
Δημοσ.

Μαζί θα το φάμε! Εγώ προσπάθησα, αλλά δεν κατάφερα να τελειώσω ούτε ένα...

Mην στεναχωριέστε. Αν ήταν να φάτε μπαν επειδή δεν τα είδατε, θα έτρωγα κι εγω που όταν είδα ένα απο αυτά, κοντεψα να αυτοκτονήσω απο την βαρεμάρα. Αλλά δεν μπορούν να μπαναριστούν οι mod. Οπότε μείνετε δίπλα μου και ελάτε να μένουμε (έκ του μένος) τα star wars.

• Like 1
Δημοσ.

Mην στεναχωριέστε. Αν ήταν να φάτε μπαν επειδή δεν τα είδατε, θα έτρωγα κι εγω που όταν είδα ένα απο αυτά, κοντεψα να αυτοκτονήσω απο την βαρεμάρα. Αλλά δεν μπορούν να μπαναριστούν οι mod. Οπότε μείνετε δίπλα μου και ελάτε να μένουμε (έκ του μένος) τα star wars.

Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση και την κατανόηση, αλλά...

...μη μας τρίβεις τα προνόμιά σου στα μούτρα!!! Προκλητικέ!!!

Δημοσ.

Απλά είναι τα πράγματα

Η 2η τριλογία πήρε τον κορυφαίο movie villain ever, τον απομυθοποίησε και έβαλε στη θέση του μια καρικατούρα, άθλια από κάθε άποψη, τόσο σεναριακά όσο και υποκριτικά(πιο ατάλαντο ηθοποιό δε μπορούσαν να βρουν)

• Like 2
Δημοσ.

Εκτός από αυτά που προανέφεραν οι προηγούμενοι, αυτό που δεν μου άρεσε στην 2η τριλογία ήταν ότι η αταλοντοσύνη του Anakin ήταν τέτοια που δεν είναι σου δίνει την αίσθηση ότι πίσω από τον Darth Vader είναι ο Anakin. Δεν υπάρχει δέσιμο, χημεία, τίποτα. 

Δημοσ.

Εκτός από αυτά που προανέφεραν οι προηγούμενοι, αυτό που δεν μου άρεσε στην 2η τριλογία ήταν ότι η αταλοντοσύνη του Anakin ήταν τέτοια που δεν είναι σου δίνει την αίσθηση ότι πίσω από τον Darth Vader είναι ο Anakin. Δεν υπάρχει δέσιμο, χημεία, τίποτα. 

Μα ο Darth Vader υποχείριο του Emperor ήταν. Εν ολίγοις, δεν τον χαρακτήριζε και η ιδιαίτερη ευστροφία του.

• Moderators
Δημοσ.

Μα ο Darth Vader υποχείριο του Emperor ήταν. Εν ολίγοις, δεν τον χαρακτήριζε και η ιδιαίτερη ευστροφία του.

“Remember, a Jedi's strength flows from the Force. But beware. Anger, fear, aggression. The dark side are they. Once you start down the dark path, forever will it dominate your destiny." - Yoda, TESB

Δεν λέει για το αν δεν σκέφτεται κάποιος. ;)

Δημοσ.

Εχοντας ολοκληρωσει επιτελους την prequerl τριλογια και χωρις να ειμαι μεγαλος φαν του star wars θα απαντησω αντικειμενικα.

Το phantom menace ηταν κακη ταινια. Αν εβγαινε ως τηλεοπτικο επεισοδιο ή σκηνες που ειχαν και δεν εβαλαν σε αλλες ταινιες θα ειμασταν χαρουμενοι γιατι θα ξανα μπαιναμε σε αυτο το universe με μια spin off ιστορια. Δεν εχει το βαθος στο σεναριο που εχει η αρχικη τριλογια και το 3ο επεισοδιο (το οποιο το βρηκα εξαιρετικο). Ο george lucas πνιγηκε μεσα στην ιδια του την φιλοδοξια. Ανακαλυψε την blue screen και τα πηρε ολα παραμαζωμα. Ο liam neeson τον κατηγορησε οτι καταστρεφει τον κινηματογραφο και επειδη μεσω των υπολογιστων εφτιαχνε μια σκηνη η οποια ειχε ερμηνειες απο διαφορετικα γυρισματα, ενιωθε σαν μαριονετα. Ηταν περισσοτερο του στυλ, κοιταχτε τι κανω με τα εφε και αφηστε το σεναριο. 

Γενικα υπαρχουν πολλα λαθη σε αυτη την τριλογια που εχουν να κανουν με την αντιληψη του lucas για το τι φτιαχνει. 

Δημοσ.

Μια χαρά ήταν τα prequels.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι υπάρχει τόσο bitching.Κύριοι άξονες των ταινιών είναι α) πως ο Ανακιν έγινε darth vader και β) το σχέδιο εξόντωσης των jedi.

Στην πρώτη ταινία φαίνεται πως ο Ανακιν είναι ένα διαφορετικό παιδί από τα υπόλοιπα και τραβάει την προσοχή ενός jedi.Στη δεύτερη είναι πια δυνατός και  ξεκάθαρα δεν είναι ο "συνηθισμένος" jedi,αφού διψάει για περισσότερη δύναμη.Στην τρίτη γίνεται ο darth vader,το πρόσωπο που όλοι γουστάρουν.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν είναι SIth, δεν κάνει μία, πάντα ήταν πιο δυνατοί απο τους Φλώρους Jedi.

Welcome to the dark side! 

• Moderators
Δημοσ.

Στην πρώτη ταινία φαίνεται πως ο Ανακιν είναι ένα διαφορετικό παιδί από τα υπόλοιπα και τραβάει την προσοχή ενός jedi.Στη δεύτερη είναι πια δυνατός και  ξεκάθαρα δεν είναι ο "συνηθισμένος" jedi,αφού διψάει για περισσότερη δύναμη.Στην τρίτη γίνεται ο darth vader,το πρόσωπο που όλοι γουστάρουν.

Πράγματι, αλλά υπάρχουν τόσα πράγματα ενδιάμεσα που χαλάνε το γλυκό.

Μπορεί να είναι κέηκ σοκολάτα, αλλά έχει μπόλικο πιπέρι μέσα.

Και επειδή δεν με ρώτησε κανείς, αλλά θα ειπωθεί:

Όχι, ούτε οι παλιές είναι τέλειες σίγουρα. Αλλά ήταν σίγουρα ένα επίπεδο παραπάνω και κυρίως για το πόσο άφηναν τον Lucas να κάνει αυτά που θέλει, γιατί είδαμε τις "αλλαγές" στα special edition, κλπ.

Π.χ. Για μένα δηλαδή, ο Han Solo πυροβόλησε πρώτος (και μόνος).

Όταν είσαι λαθρέμπορος και έχεις κυνηγό επικηρυγμένων μπροστά σου να σε απειλεί (συνέχεια με το πιστόλι καταπάνω του ο Greedo, δεν το μάζεψε ποτέ), better safe than sorry.

Τι βλακείες και "οι καλοί δεν πυροβολούν πρώτοι", ήθελε να βάλει μετά ο Lucas...

Δημοσ.

δεν μπορω να πω οτι την μισω την ταινια αλλα ειναι η πιο αδυναμη απο τις 3 καινουριες

γενικα ηταν μια τριλογια που αν ειχες δει τις παλιες ηξερες πανω-κατω τι θα γινει οποτε εχανε πολυ απο αγωνια κλπ

και με τοσο ανεβασμενες τις "απαιτησεις" του κοινου απο τις παλιες χανουν σε συγκριση

ατυχης η επιλογη του ηθοποιου για Ανακιν και σαν πιτσιρικου στην 1η και του αλλου στην 2η ,3η

βεβαια με τραγικες ατακες σε λαβ στορυ ανακιν-παντμε τι να σου κανει και ο ηθοποιος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...