Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω το εν λόγω router και στις ρυθμίσεις wireless έχει επιλογή transmission power με 3 επιλογές.

post-163565-0-12599500-1400235828_thumb.gif

ότι και να βάλω δε βλέπω καμια αλλαγή.

δοκίμασα και με μια εφαρμογή στο κινητό να μετρήσω την ένταση του σήματος αλλά δεν αλλάζει κάτι.

όσοι το έχετε (πιστεύω όλο και κάποιοι εδώ μέσα θα το έχουν) σας δουλεύει ή είναι απλά διακοσμητικό;

Δημοσ.

μόλις χτες το ρύθμισα και έχω την αίσθηση οτι δουλεύει.... το είχα max, το έβαλα med γιατί τώρα το ρουτερ είναι πιό κοντά στα υπνοδωμάτια (μεσολαβεί μόνο ένας τοιχος) αλλά πάλι είχα φουλ σήμα στο htc μου. Χτες το έβαλα στο low και έχει πέσει στο 50% η μπάρα στο htc.

Στο παλιότερο σπίτι, που το υπνοδωμάτιο ήταν πιό μακριά αλλά υπήρχαν και πολλά wifi τριγύρω, με med έπιανα μια μπάρα στο κινητό, όταν το πήγα max και γύρισα και την κεραία μειώνοντας έστω και ελάχιστα την απόσταση, ανέβηκα σε 2-3 μπάρες.

Δημοσ.

έχω το router στον 2ο και στο ισόγειο πιάνει οριακά μια γραμμή και καμιά φορά χάνεται.

άλλες φορές το βλέπει αλλά δε συνδέεται και άλλες πάλι μπορεί να έχει μια γραμμή αλλά σερφάρω και μιλάω στο skype άνετα.

ανάλογα τις μέρες του βασικά.

ότι και να βάλω το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

στην αρχή το είχα low, θεωρητικά με high έπρεπε στο ισόγειο να πιάνει σταθερά έστω και μια.

θα δοκιμάσω να παίξω με την κεραία του και τη θέση του router στον όροφο

Δημοσ.

δες λίγο και τι παίζει με άλλα δίκτυα τριγύρω και άλλαξε κανάλι.... στο παλιό μου σπίτι είχα παρεμβολές από 5-6 άλλα ρουτερ και ανγκάστηκα να αλλάξω μόνος μου κανάλι 2-3 φορές - default με πήγαινε στο 9 αν θυμάμαι καλά

επίσης κοίτα μην έχεις κανένα dect δίπλα του και παρεμβάλει, άλλο συνηθισμένο θέμα....

Δημοσ.

Είχα το συγκεκριμένο modem/router και μάλιστα η δυνατότητα αλλαγής έντασης στο wifi ήταν ένας από τους λόγους που το επέλεξα.

Σίγουρα δουλεύει η συγκεκριμένη επιλογή, τουλάχιστον σε 3 διαφορετικά netfaster που πέρασαν από τα χέρια μου.

Δεν κάνει μικρορυθμίσεις, αλλά από high σε low είχε μεγάλη διαφορά στη δική μου περίπτωση.

Δοκίμασε να δεις τι γίνεται και με αλλαγή καναλιού όπως ανέφεραν οι φίλοι παραπάνω.

Μια καλή εφαρμογή για να δεις ποιο κανάλι έχει τη λιγότερη "κίνηση" ώστε να γυρίσεις το WiFi σου εκεί είναι το WiFi Analyzer

Δημοσ.

έχω το εν λόγω router και στις ρυθμίσεις wireless έχει επιλογή transmission power με 3 επιλογές.

attachicon.gifiad2.gif

ότι και να βάλω δε βλέπω καμια αλλαγή.

δοκίμασα και με μια εφαρμογή στο κινητό να μετρήσω την ένταση του σήματος αλλά δεν αλλάζει κάτι.

όσοι το έχετε (πιστεύω όλο και κάποιοι εδώ μέσα θα το έχουν) σας δουλεύει ή είναι απλά διακοσμητικό;

Λογικα πρεπει να παιζει.απλα μην το μετρας με μπαρες αλλα με καποιο προγραμμα.γιατι πχ αν εισαι διπλα ακομα και με Low παιζει να το βλεπεις σχεδον Full.ενω αν το δεις με γραφηματα μεσα απο προγραμμα ειναι πιο easy να δεις τις διαφορες

Είχα το συγκεκριμένο modem/router και μάλιστα η δυνατότητα αλλαγής έντασης στο wifi ήταν ένας από τους λόγους που το επέλεξα.

Σίγουρα δουλεύει η συγκεκριμένη επιλογή, τουλάχιστον σε 3 διαφορετικά netfaster που πέρασαν από τα χέρια μου.

Δεν κάνει μικρορυθμίσεις, αλλά από high σε low είχε μεγάλη διαφορά στη δική μου περίπτωση.

Δοκίμασε να δεις τι γίνεται και με αλλαγή καναλιού όπως ανέφεραν οι φίλοι παραπάνω.

Μια καλή εφαρμογή για να δεις ποιο κανάλι έχει τη λιγότερη "κίνηση" ώστε να γυρίσεις το WiFi σου εκεί είναι το WiFi Analyzer

υπαρχει και το inssider που κανει καλη δουλεια:D.και σε ενα gennet που ειχα δει νομιζω το High Ηταν 100mw αλλα το medium πηγαινε κοντα στα 60 και το low στα 30

.δεν εχω και προχειρο να το δω.αλλα ναι λιγα ρουτερς σου δινουν την δυνατοτητα να κανεις μικρες αλλαγες ανα dbm δηλαδη.το εχω δει σε airlive και σε hp.ειχε πολυ μικρα steps

δες λίγο και τι παίζει με άλλα δίκτυα τριγύρω και άλλαξε κανάλι.... στο παλιό μου σπίτι είχα παρεμβολές από 5-6 άλλα ρουτερ και ανγκάστηκα να αλλάξω μόνος μου κανάλι 2-3 φορές - default με πήγαινε στο 9 αν θυμάμαι καλά

επίσης κοίτα μην έχεις κανένα dect δίπλα του και παρεμβάλει, άλλο συνηθισμένο θέμα....

απλα να αποφυγει το auto οπως και τα καναλια 12 και 13 γιατι μερικες συσκευες απο αμερικη δεν τα πιανουν τα 12 και 13.

έχω το router στον 2ο και στο ισόγειο πιάνει οριακά μια γραμμή και καμιά φορά χάνεται.

άλλες φορές το βλέπει αλλά δε συνδέεται και άλλες πάλι μπορεί να έχει μια γραμμή αλλά σερφάρω και μιλάω στο skype άνετα.

ανάλογα τις μέρες του βασικά.

ότι και να βάλω το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

στην αρχή το είχα low, θεωρητικά με high έπρεπε στο ισόγειο να πιάνει σταθερά έστω και μια.

θα δοκιμάσω να παίξω με την κεραία του και τη θέση του router στον όροφο

Οτι αποσυνδεεται μπορει να ειναι οχι μονο οτι το σημα δεν φτανει σε σενα αλλα και το αναποδο.οτι απο την καρτα το σημα δεν φτανει στο ρουτερ.κανε αυτο που ειπαν τα παιδια.αλλαξε καναλι και βαλε σε καλυτερη θεση το ρουτερ αν γινεται η πιο κοντα εκει που θες οσο γινεται.αν εχεις κανα δευτερο ρουτερ μπορεις να το κανεις access point για να εχεις καλυτερη καλυψη.μετα υπαρχουν και Powerlines υπαρχουν και repeaters βεβαια.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικά αυτή η επιλογή δε δουλεύει σε μένα.

είτε low είτε hi έχω ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.

σύμφωνα με αυτά που λέτε αν εγώ στο low πιάνω με το ζόρι μια γραμμή βάζοντας high θα έπρεπε να πιάνω άνετα αυτή τη μια.

σε μένα δεν αλλάζει κάτι.

μπορεί να έχει πρόβλημα το ρούτερ. οκ

έβαλα το router στο κανάλι 6.

δεν υπάρχει άλλο δίκτυο στην περιοχή μου στο 6.

βασικά 2-3 δίκτυα υπάρχουν ακόμα και αυτά στο 11 και ίσα που τα πιάνω και συνδεθώ κάποια στιγμή θα με πετάξουν (το ένα δεν έχει κωδικό, το άλλο B) ).

άρα δεν υπάρχει θέμα παρεμβολών.

αυτές τις μέρες ειδικά στο ισόγειο δε μπορώ να συνδεθώ με τίποτα με το κινητό και με τα βιας μπαίνω με το tablet.

τι πατέντα να κάνω τώρα ώστε να συνδέομαι άνετα?

Δημοσ.

τελικά αυτή η επιλογή δε δουλεύει σε μένα.

είτε low είτε hi έχω ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.

σύμφωνα με αυτά που λέτε αν εγώ στο low πιάνω με το ζόρι μια γραμμή βάζοντας high θα έπρεπε να πιάνω άνετα αυτή τη μια.

σε μένα δεν αλλάζει κάτι.

μπορεί να έχει πρόβλημα το ρούτερ. οκ

έβαλα το router στο κανάλι 6.

δεν υπάρχει άλλο δίκτυο στην περιοχή μου στο 6.

βασικά 2-3 δίκτυα υπάρχουν ακόμα και αυτά στο 11 και ίσα που τα πιάνω και συνδεθώ κάποια στιγμή θα με πετάξουν (το ένα δεν έχει κωδικό, το άλλο B) ).

άρα δεν υπάρχει θέμα παρεμβολών.

αυτές τις μέρες ειδικά στο ισόγειο δε μπορώ να συνδεθώ με τίποτα με το κινητό και με τα βιας μπαίνω με το tablet.

τι πατέντα να κάνω τώρα ώστε να συνδέομαι άνετα?

μπορει να ειναι ηδη στο High.η ριχνεις καλωδιο και βαζεις access point,η παιρνεις ενα ζευγαρι powerline,η αγοραζεις ενα repeater ή κανεις δοκιμη με αλλο ρουτερ για να δεις αν ειναι θεμα του ρουτερ.δυο οροφοι διαφορα ειναι πολυ μεγαλη αποσταση για να παιξει ενα απλο ρουτερ.εκτος αν μπορεις απο τον δευτερο να το κατεβασεις στον πρωτο.ειδικα με κινητο και Tablet που δεν εχουν δυνατο wifi Οπως ενα Pc ή ενα λαπτοπ ειναι δυσκολο εως αδυνατο να παιξεις με 2 οροφους διαφορα ακομα και στο High Να ειναι

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...