Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομιζω κανεις λαθος φιλε μου διαβασα οτι ειναι 60 hz

Η Dell που σου εδειξα ειναι 30Hz (ή 60Hz αν ριξεις την αναλυση στα 1080p) και ειναι για γραφειο.

Ομως η εξισου οικονομικη Samsung U28D590D ειναι 60Hz και πολυ "γρηγορη" για gaming κ.τ.λ.

Και απο εικονα ειναι παρα πολυ καλη για TN panel.

• Like 1
Δημοσ.

Τι αλλο να κανουν και αυτοι, οθονες βγαζουν ρε παιδια τι παραπανω βελτίωση περιμενεται δηλαδή? 

Εγω μια  Dell u2312hm εχω περιπου 2+ χρονια και το μονο θεμα που εχω ειναι οτι μου φαινεται μικρη.

Α ρε ξεχνάτε τις 15" crt που βλέπαμε την σαρωση... 

Παντος ειμαι τυχερος γιατι δεν θα πληρωσω ποτε (σχεδον) για 3d οθονη.

Στα πρωτα 5 λεπτα με ποναει το κεφαλη τα ματια με πιανει ζαλαδα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι αλλο να κανουν και αυτοι, οθονες βγαζουν ρε παιδια τι παραπανω βελτίωση περιμενεται δηλαδή? 

Εγω μια  Dell u2312hm εχω περιπου 2+ χρονια και το μονο θεμα που εχω ειναι οτι μου φαινεται μικρη.

Α ρε ξεχνάτε τις 15" crt που βλέπαμε την σαρωση... 

Παντος ειμαι τυχερος γιατι δεν θα πληρωσω ποτε (σχεδον) για 3d οθονη.

Στα πρωτα 5 λεπτα με ποναει το κεφαλη τα ματια με πιανει ζαλαδα...

Όσον αφορά το 3D και εγώ οταν πρωτοαγόρασα την οθόνη άφηνα το auto focus on με αποτέλεσμα να θέλω να ξεράσω. Το πιό πιθανό είναι οτι δέν σε ενημέρωσε κανένας για το πώς ρυθμίζεται σωστά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βασικα η μεγαλυτερη διαφορα ειναι το Usb3 hub :P

την 2311h που εχω δε προκεται να την αλλαξω για πολλα χρονια ακομα.

τελεια εικονα,και ισως ειναι η μονη που μπορει να τρεξει σε 75hz...

Επεξ/σία από Ntinaras
  • Like 2
Δημοσ.

βασικα η μεγαλυτερη διαφορα ειναι το Usb3 hub :P

την 2311h που εχω δε προκεται να την αλλαξω για πολλα χρονια ακομα.

τελεια εικονα,και ισως ειναι η μονη πουθ μπορει να τρεξει σε 75hz...

Και η webcam !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπαμε, ο κόσμος κοιμάται βαθιά. Πώς έχεις διαμορφώσει άποψη; Έχεις 3D οθόνη και σε απογοήτευσε; Η διαφορά που κάνει στο gaming είναι παντελώς άστοχο να συσχετίζεται με το αν ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την τεχνολογία. Οι πρόχειροι λόγοι που μπορώ να σκεφτώ γιατί δεν συμβαίνει αυτό, έχουν περισσότερο να κάνουν με τα εξής:

1) Το πως προβάλετε η τεχνολογία. Όλα τα μέσα σας λένε ότι είναι μια μη ώριμη τεχνολογία (περιμένετε για τις οθόνες χωρίς γυαλιά).

2) Η NVIDIA είναι άπληστη και χρεώνει premium για την συγκεκριμένη τεχνολογία.

3) Η NVIDIA ταυτόχρονα προσπαθεί να δημιουργήσει κλειστή αγορά και ασυμβατότητες με τον ανταγωνισμό.

4) Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν εκτεθεί ακόμα σε αυτήν την τεχνολογία ενώ όσοι την συναντάνε ευκαιριακά συνήθως δεν σκέφτονται ανεξάρτητα και γίνονται απλά φερέφωνα προκειμένου αυτό που θα πούνε να είναι trendy και να είναι αρεστό από τους peers τους οι οποίοι μιλούν χωρίς να ξέρουν (κουβέντα να γίνεται).

5) Δεν υπάρχει ευρεία υποστήριξη του ανοιχτού μοντέλου της AMD (αλλά ούτε μεγάλη παραγωγή συμβατού hardware για το NVISION της NVIDIA) καθώς οι παραγωγοί παρατηρούν έλλειψη ενδιαφέροντος λόγο της αυτοεκπληρούμενης προφητείας των μέσων.

Πριν πετάξεις την φιλοσοφία σου περί μιας τεχνολογίας που επειδή την ψώνησες ως πελάτης έχεις ανάγκη να υποστηρίξεις το πορτοφόλι σου...αλλά άκου να δεις.

Έχω 2 3D και TV και Monitor. Ήμουν και tester του nvidia 3Dvision και έχω δώσει πάνω από 100 ώρες πάνω σε 3D. Η AMD δεν είχε κανένα ανοιχτό μοντέλο. Απλά όταν η nvidia έκανε optimize την λύση της και έβγαζε ειδικούς drivers για το 3D η AMD ξέμπλεκε τα μπούτια της με Frame times/ CF Stuttering/ Υποστήριξη για τους GCN που προτοέβγαιναν. Ήταν σε μια εποχή που ήταν ανίκανοι καλά καλά να βγάλουν επεξεργαστή της προκοπής/ gpu drivers της προκοπής και είχαν χεστεί απάνω τους για να κάνουν ρίσκα ώστε να δημιουργήσουν δικιά τους 3D λύση. Ευτυχώς αυτή η εποχή πέρασε και αφού είδε πως το 3D ΔΕΝ είναι κάτι άξιο προσοχής δοκίμασε φρέσκα πολύ πιο ακριβά αλλά και κερδοφόρα project (HSA/TrueAudio/Mantle).

Δεν χρεώνει κανένα premium χρεώνει γυαλιά και πομπό και μέχρι σήμερα driver optimization/support. Απλά η τεχνολογία 3D είναι ανώριμη γιαυτό όσοι ψώνισαν 3D έχουν τα γυαλάκια και σκονίζονται πλέων. Η παρούσα τεχνολογία σε gaming σε κάνει να ζαλίσεσαι στην ώρα απάνω. ΑΝ είσαι στο τυχερό 15% με γεια σου αλλά το τωρινό 3D δεν είναι της προκοπής.

Και όταν μια τεχνολογία πραγματικά αξήζει βλέπεις πως πέφτουν σαν τα όρνια όλοι να την ακγαλιάσουν. Με το Oculus Rift από Kickstarter campaign ξεκίνησε και τώρα όλοι δοκιμάζουν να το χρησιμοποιήσουν παντού. Το 3D έμεινε άπατο μέχρι να φτιαχτεί νέος σοβαρότερος τρόπος προβολής που δεν θα σου κάνει τον εγκέφαλο φραπεδιά.

Επεξ/σία από MavroManitari
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

MavroManitari πρώτα απ' όλα δεν χρειάζεται να το γυρνάς στο προσωπικό και να γίνεσαι αγενής. Δεν σε γνωρίζω γι' αυτό δεν μίλησα προσωπικά, καλό θα ήταν να έκανες και εσύ το ίδιο μιας και δεν με γνωρίζεις.

Θα αντισταθώ στον πειρασμό να σε προσβάλω καταρρίπτοντας την συλλογή προβληματικών απόψεων σου. Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι το 3D είναι πολύ πιο παλιά ιστορία από το 3D Vision, το HD3D ή το Oculus Rift.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

MavroManitari πρώτα απ' όλα δεν χρειάζεται να γυρνάς στο προσωπικό και να γίνεσαι αγενής. Δεν σε γνωρίζω γι' αυτό δεν μίλησα προσωπικά, καλό θα ήταν να έκανες και εσύ το ίδιο μιας και δεν με γνωρίζεις.

Θα αντισταθώ στον πειρασμό να σε προσβάλω καταρρίπτοντας την συλλογή προβληματικών απόψεων σου. Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι το 3D είναι πολύ πιο παλιά ιστορία από 3D Vision και το HD3D.

Μα δεν έγραψα πουθενά "άποψη", ίσα ίσα σου παρουσιάζω γεγονότα γιατί από μεριά σου παίρνεις θέση για ένα θέμα που προφανώς δεν έχεις αναλύσει-διαβάσει.

Όταν κάθεσαι και κράζεις μια εταιρία ως "άπληστη" επειδή έκανε το εγχείρημα να σου προσφέρει το καλύτερο πακέτο και να το υποστηρίζει μέχρι τώρα επειδή απλά έχεις επιλέξει την απέναντι όχθη εσύ πασάρεις άποψη χωρίς κανένα στοιχείο (και φαντάσου στα λέει άτομο που ως χρήστης έχει AMD cpu/AMD laptop/πρώην κάρτα γραφικών AMD σε CF και νην R9 AMD). Οπότε δείχνεις ξεκάθαρα πως ακολουθείς το κλασσικό μοτίβο που βλέπουμε συχνά εδώ "ότι ψωνίσω το αμύνομαι χωρίς στοιχεία λες και είμαι στέλεχος στην εταιρία". 

Anyways point is πως οι τωρινές μέθοδοι προβολής 3D είναι ιδιαίτερα κουραστικές τουλάχιστον για το ευρύ κοινό οπότε γιαυτό και ο πάτος στην αγορά. Και αυτό δεν είναι προσωπική άποψη αλλά γεγονός όταν βλέπεις τον μαζικό αριθμό από reviewers να συμβαδίζουν στο συμπέρασμα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οταν οι απόψεις κάποιων γίνονται για εμας γεγονότα, τοτε υπάρχει πρόβλημα. Group think. Keep trolling. Αν δεν ηταν trolling αλλα συζήτηση θα μου είχες ζητήσει μεχρι τώρα να σου εξηγήσω την οπτική μου. Αλλα οχι, τα ξέρουμε όλα και τρολάρουμε. Πες τώρα ξανα πόσο λάθος είμαι και ποσο σωστός είσαι, να έχεις τον τελευταίο λόγο, δεν θα απαντήσω σε άλλο trolling. Άντε και καλη τύχη.

Δημοσ.

Ο λόγος αντίθεσης είναι μικρός σχετικά...αυτές δεν έπαιζαν κάτι 2.000.000 : 1; Το μάυρο τους είναι καλύτερο και από της Sony.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...