Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το συγκεκριμένο μηχανηματάκι, με τους τελευταίους drivers σε win7. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγω τον Η/Υ, κατά 99% δε θα μπορώ να συνδεθώ στο Ίντερνετ. Κάνω δεξί κλικ στο σηματάκι WUA κάτω δεξιά στη μπάρα εργασιών και επιλέγω Εκκίνηση Config Utility. Δεν γίνεται τίποτα και συνήθως δε βρίσκει καν το δίκτυο. Οι άλλες δυο επιλογές είναι

Switch via mode πελάτη + ΑΡ

Switch στο AP mode

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Μπορείτε να με βοηθήσετε?

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ.

Έχω το συγκεκριμένο μηχανηματάκι, με τους τελευταίους drivers σε win7. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγω τον Η/Υ, κατά 99% δε θα μπορώ να συνδεθώ στο Ίντερνετ. Κάνω δεξί κλικ στο σηματάκι WUA κάτω δεξιά στη μπάρα εργασιών και επιλέγω Εκκίνηση Config Utility. Δεν γίνεται τίποτα και συνήθως δε βρίσκει καν το δίκτυο. Οι άλλες δυο επιλογές είναι

Switch via mode πελάτη + ΑΡ

Switch στο AP mode

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Μπορείτε να με βοηθήσετε?

a.δοκιμασε να μην περασεις το προγραμμα αλλα μονο τους drivers.β.δοκιμασε να αλλαξεις κλειδωμα ή να αλλαξεις καναλι στο ρουτερ για να δεις τι γινεται.απεφυγε το auto στα καναλια οπως και το 12 ,13.επισης ελπιζω να μην υπαρχει μεγαλη αποσταση μεταξυ ρουτερ και pc.επισης στο ρουτερ αν υπαρχει Firmware update καντο.επισης οχι επεκτασεις Usb

οι αλλες δυο επιλογες ειναι για να γινει ap η καρτα δικτυου.δεν το θελουμε.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...