Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε διευκρινίζει και πολλά πράγματα στο site.

1) Για πόσο χρόνο πρέπει να παραμείνεις στο πακέτο;

2) Εαν έχεις ήδη full πακέτο μπορείς να διακόψεις το ένα πακέτο και να το επανεργοποιήσεις;

Όποιος ξέρει...

• Like 1
Δημοσ.

Nα τη χαιρονται την προσφορα τους μαζι με το tablet τους.

Για κάποιον που τον ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς η nova μια χαρά είναι!

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/4408695/Samsung-Galaxy-Tab-3-Lite-7-0-8GB.html

90 (κατω απο 80 στο εξωτερικο) και οχι φυσικα.... 150!

Λανσαρισμα του nova go με ταμπλετα χωρις 3G?.... Λεει και οτι "δεν συνδιαζεται με αλλη προσφορα", τωρα οποιος θελει ας το ψαξει να βγαλει ακρη τι εννοουν.

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/4408695/Samsung-Galaxy-Tab-3-Lite-7-0-8GB.html

90 (κατω απο 80 στο εξωτερικο) και οχι φυσικα.... 150!

Λανσαρισμα του nova go με ταμπλετα χωρις 3G?.... Λεει και οτι "δεν συνδιαζεται με αλλη προσφορα", τωρα οποιος θελει ας το ψαξει να βγαλει ακρη τι εννοουν.

Τα "μεγάλα" μαγαζιά το έχουν στα 150€, ίσως γι'αυτό. Το 3g εννοείς για το nova go ή γενικα να το είχε?

Δημοσ.

Προφανώς η μηνιαία συνδρομή θα είναι στα κανονικά επίπεδα και όχι στις προνομιακές τιμές που είχανε λανσάρει τον τελευταίο 1,5 χρόνο οπότε το tablet μάλλον θα το πληρώσεις ...χρυσάφι

• Like 1
Δημοσ.

Τα "μεγάλα" μαγαζιά το έχουν στα 150€, ίσως γι'αυτό. Το 3g εννοείς για το nova go ή γενικα να το είχε?

Δεν ξερω πώς λειτουργει, αλλά φανταζομαι οτι αν εχεις 3G και δε σε αφηνει να μπεις το nova go γιατι μπορει να ζηταει ξερω γω IP forthnet υποχρεωτικα (wi-fi δηλαδη μονο) τοτε παραειναι μαπα το καρπουζι.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω πώς λειτουργει, αλλά φανταζομαι οτι αν εχεις 3G και δε σε αφηνει να μπεις το nova go γιατι μπορει να ζηταει ξερω γω IP forthnet υποχρεωτικα (wi-fi δηλαδη μονο) τοτε παραειναι μαπα το καρπουζι.

Δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις Forthnet, λειτουργεί με όλους τους παρόχους, αλλά δεν ξέρω αν λειτουργεί με 3g, δεν το έχω δοκιμάσει. (νομίζω ότι δεν παίζει, θέλει κανονικό Internet)

Δημοσ.

ρε παιδια ποιος νοημων ανθρωπος θα δουλευε το nova go απο 3g! Με την αναλυση που εχει πολυ συντομα θα του εληγε οποιοδηποτε πακετο δεδομενων... 

Μια χαρα ειναι η προσφορα σε σχεση μετα 50 του μαρινοπουλου...

• Like 1
Δημοσ.

H' εγω δεν καταλαβαινω καλα, Η' θελουν 52 ευρω μονο για σπορτπακ χωρις νταμπλ πλεη!!!

Οταν το τριπλ πλεη με σπορτ πακ κανει 49! Αν ειναι ετσι χαρισμα τους το ταμπλετ!!!!

Εγω νομιζα οτι στο εδιναν δωρο με νεες εγραφες 49,90 για σπορτ πακ τριπλ πλεη...

Δημοσ.

Προτιμώ την προσφορά που είχαν πέρυσι το καλοκαίρι και ας είναι χωρίς tablet... :-) (σταθερά, κινητά, Internet, sportspack στα 40€)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...