Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίταξε για τελειώνουμε το θέμα και να μην χαλάμε το νήμα. Η ερώτηση που έκανα απασχόλησε 1-2 άτομα και έγιναν 3-4 σχόλια πάνω σε αυτή. Δεν νομίζω ότι χάλασε το νήμα δηλαδή...

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η palit προσφέρει χρονισμούς 1202/6002 (gpu/memory) με την υπερχρονισμένη 750ti της, χωρίς να χρειάζεται έξτρα 6πινη τροφοδοσία. Το windforce πάντως της gigabyte ,μπορεί να είναι καλύτερο (και ποιο αθόρυβο) απο το αντίστοιχο της palit.

Αποκλείεται να μην θέλει extra τροφοδοσία ο Maxwell, πόσο μάλλον overclocked. 

Δημοσ.

Πριν βάλεις bold στο Αποκλείεται, καλό είναι να το κοιτάς πριν γράψεις για να διορθώσεις κάτι που είναι σωστό και τσεκαρισμένο...

http://www.techpowerup.com/reviews/Palit/GTX_750_Ti_StormX_Dual/5.html

@qsis Το θέμα της έξτρα τροφοδοσίας το αναφέρω γι΄αυτούς που έχουν "μικρά" silent τροφοδοτικά στο HTPC τους, που ενδεχομένως να μην δίνουν έξτρα 6πινη τροφοδοσία, κάποιοι (όπως εγώ) τα κοιτάμε αυτά τα πράγματα, δεν το είπα σαν αρνητικό όσον αφορά την υλοποίηση της gigabyte.

Δημοσ.

σε htpc όμως ποιο το νόημα να βάλεις τέτοια κάρτα; η onboard φτάνει και περισσεύει

αν θες  να φτιάξεις pc για παιχνίδια στο σαλόνι, ακόμα και αν πρόκειται για μιλάμε για μικρό κουτί λογικά επιλέγεις και άλλο τροφοδοτικό μη σου πω και άλλη (πιο ικανή ίσως) κάρτα 

Δημοσ.

Σε ένα Htpc που θες να κάνεις και light gaming (ήδη η 7750 που έχει τώρα επάνω παίζει BF4 σε 1080p - με low details), αυτή τη στιγμή (για εμένα) η 750ti είναι το καλύτερο VFM, και επειδή το τροφοδοτικό που έχω επάνω είναι ένα fanless 350w, ανέφερα αυτά που ανέφερα. Θα μου πεις αν έβαζα ένα molex converter--> 6πινο θα είχε τόση μεγάλη διαφορά σε καταπόνηση τροφοδοτικού? Φυσικά και όχι, απλά είπα να το αναφέρω.

Για μεγαλύτερη κάρτα (την 270 πχ) με βρίσκεις σύμφωνο, αλλά αν θες να κρατήσεις και την εσωτερική θερμοκρασία του κουτιού σε χαμηλά επίπεδα τότε η (σχετικά ψυχρή) 750ti είναι ιδανική. (Για εμένα πάντα).

Δημοσ.

Το οτι δεν χρειαζεται extra τροφοδοσια ειναι γνωστο εδω και πολυ καιρο..ακομα το αναλυουμε? :D

σε htpc όμως ποιο το νόημα να βάλεις τέτοια κάρτα; η onboard φτάνει και περισσεύει

αν θες  να φτιάξεις pc για παιχνίδια στο σαλόνι, ακόμα και αν πρόκειται για μιλάμε για μικρό κουτί λογικά επιλέγεις και άλλο τροφοδοτικό μη σου πω και άλλη (πιο ικανή ίσως) κάρτα 

Συμφωνω. Η τιμη ειναι υψηλη για τις επιδοσεις της, αρα δεν ειναι για gamers. Kαλη και δεκτη η μικρη καταναλωση, αλλα ρε παιδι μου, καρτα γραφικων δεν αγοραζεις για να μην καιει ρευμα το pc σου, αγοραζεις για τα παιχνιδια. Οταν λοιπον στα ιδια λεφτα παιρνω αρκετα καλυτερες επιδοσεις...

Δημοσ.

Πριν βάλεις bold στο Αποκλείεται, καλό είναι να το κοιτάς πριν γράψεις για να διορθώσεις κάτι που είναι σωστό και τσεκαρισμένο...

http://www.techpowerup.com/reviews/Palit/GTX_750_Ti_StormX_Dual/5.html

Indeed! Πήγα κατευθείαν στο "Power Consumption" εκεί που λέει "For this test, we only measured the power consumption of the graphics card via the PCI-Express power connector(s) and PCI-Express bus slot." 

Δημοσ.

Επειδή όμως η συγκεκριμένη κάρτα ΔΕΝ έχει extra power connector (πόσο μάλλον connector(s) ), μήπως τελικά αναφέρεται στις άλλες κάρτες της μέτρησης? Ρητορική είναι η ερώτηση.

Δημοσ.

Επειδή όμως η συγκεκριμένη κάρτα ΔΕΝ έχει extra power connector (πόσο μάλλον connector(s) ), μήπως τελικά αναφέρεται στις άλλες κάρτες της μέτρησης? Ρητορική είναι η ερώτηση.

Γιατί το κουράζουμε; Φορ δις τεστ αρχίζει ο ρήτωρας...τι να σου πω. Θα κάνει φαίνεται κόπυ πέϊστ τη φράση από άλλα reviews.

Δημοσ.

Αν λοιπόν είχες διαβάσει εξαρχής την συγκεκριμένη σελίδα που έκανα quote και είχες διαβάσει την εξής πρόταση

"The card does not require an external PCI-Express power connector as all power (up to 75 W) is supplied via the PCI-Express slot."

θα κουραζες λιγότερο τόσο εσένα , όσο και τους υπόλοιπους...

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο. Πήγα κατευθείαν στο power consumption. Πριν δώσεις το λινκ βρήκα και διάβασα το ίδιο review. Συγνώμη αν κούρασα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...