WalkerSW Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Κάνε μου μήνυση Ανάγκη σε είχα... Κάνε μου μήνυση ps: συγγνώμη αν κάποιοι ενοχλήθηκαν, πάντως ούτως ή άλλως δεν τα παρακολουθώ τα GPU threads, ούτε καν τα sticky ones. Όπως επίσης δεν παρακολουθώ την αγορά των GPUs γενικότερα. Το να κάνεις δυο κλικ παραπανω και να πας να δεις τι παίζει από την στιγμή που θέλεις να πάρεις κάρτα δεν νομίζω ότι είναι κόπος... 7
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ανάγκη σε είχα... Το να κάνεις δυο κλικ παραπανω και να πας να δεις τι παίζει από την στιγμή που θέλεις να πάρεις κάρτα δεν νομίζω ότι είναι κόπος... Ρε WalkerSW τι καθεσαι και απαντας; Ασε τον ανθρωπο και εχει να παει να ψηφισει, τσιμα τσιμα θα προλαβει να ρωτησει Κυριακη μεσημερι αν υπαρχει κανενας υποψηφιος που να τον βολευει.
qsis Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Η palit προσφέρει χρονισμούς 1202/6002 (gpu/memory) με την υπερχρονισμένη 750ti της, χωρίς να χρειάζεται έξτρα 6πινη τροφοδοσία. Το windforce πάντως της gigabyte ,μπορεί να είναι καλύτερο (και ποιο αθόρυβο) απο το αντίστοιχο της palit. Η έξτρα τροφοδοσία έχει άλλο σκοπό και γενικά καλό είναι να υπάρχουν έξτρα τροφοδοσίες
Raikkonen86 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αυτή η κάρτα θα μπορεί να σηκώσει bf4 στα high με καμία 30 fps?
hackerW32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αυτή η κάρτα θα μπορεί να σηκώσει bf4 στα high με καμία 30 fps? 27-36fps, ultra στα 1080p 1
scha13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 27-36fps, ultra στα 1080p Καλά εξαρτάται και τι μπρικοκουβάς κάνει τις προσθαφαιρέσεις... Πάλι θα αγοράσουν καμμία με βεντιλατέρ και θα τη σπρώχνουν γιατί τρώνε μπουκάλα...
Cowboy Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Τα παντα σηκωνει και η απλη GTX750ti στα 1080 και High-Ultra Settings. Crysis 3, Battlefield 4, Metro Last Light - Ultra settings ~30fps.
hackerW32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Άρα στα high λογικά καμία 50-60 fps... οχι δεν νομιζω η διαφορα high απο ultra να ειναι τοσο μεγαλη, σε medium ναι μπορει να πιανει 60αρια Καλά εξαρτάται και τι μπρικοκουβάς κάνει τις προσθαφαιρέσεις... Πάλι θα αγοράσουν καμμία με βεντιλατέρ και θα τη σπρώχνουν γιατί τρώνε μπουκάλα... μιλάς με γρίφους γεροντα, μονο το oc και το botleneck επιασα
scha13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 μιλάς με γρίφους γεροντα, μονο το oc και το botleneck επιασα Το παράκανα όντως, ήταν υπερβολικά "ναούμε" το σχόλιο. Εννοώ το υπόλοιπο σύστημα -επεξεργαστής κλπ- μπορεί να μην είναι τόσο καλό και κάποιος να τη πατήσει. 1
Raikkonen86 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 <p>Γιατί δεν ρωτάτε στα αντίστοιχα threads;</p> Σε ενοχλεί που γίνεται συζήτηση για επιδόσεις σε παιχνίδια σε ένα νέο που αφορά μια επερχόμενη κάρτα γραφικών??? Πραγματικά μερικές φορές απορώ...
Millennium Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Και εγώ απορώ αφού σας έχουν φτιάξει ανάλογα νήματα γιατί δεν τα χρησιμοποιείτε.
Raikkonen86 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Αυτό δεν είναι ανάλογο νήμα??? Αν δεν είναι ποιος ο λόγος να γράφουμε? Να τα κλειδώνουν άμα είναι τα νέα ώστε να μην μπορεί να γράψει κανείς την άποψη του και να μην μπορεί να γίνει συζήτηση γύρω από το θέμα. <br> Τρομερή η λογική σου...<br> Και εξάλλου δεν είπα και κάτι τρομερό. Ρώτησα αν η συγκεκριμένη κάρτα θα μπορεί να σηκώσει το bf4.
Millennium Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Αν ρωτούσες στο νήμα για το παιχνίδι θα παίρνες καταλληλότερες και περισσότερες απαντήσεις όπως και σε ανάλογο sticky όσον αφορά τις αναβαθμίσεις για κάρτα (για αυτό το πα κυρίως).Αυτό που πα ταιριάζει γενικά στην ενότητα των νέων που γίνεται ένας κακός χαμός με τα derail και άσχετα πράγματα στα περισσότερα νήματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα