Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα. εχω το toshiba shatellite p500-16f και εχει εδω και 5-6 μηνες μου κλεινει συνεχεια. στην αρχη ξεκινησε μονο οταν πηγαινα να παιξω, εκλεινε στα πρωτα 10-30 λεπτα. μετα απλα οταν ανοιγα οποιοδηποτε παιχνιδι. τωρα εχει φτασει σε σημειο να κλεινει και στο youtube η απλα οταν βλεπω μια ταινια/σειρα. 

το πηγα σε ενα μαγαζι λεει πως εκανε κατι τεστ και ειδε οτι χαλασε ενα κομματι της μητρικης και ενα κομματι της καρτας γραφικων. ειπε πως μπορει να το φτιαξει με εγκυηση 2 μηνες για 250 ευρω (δικα του λογια) απλα να το φτιαξει οχι να βαλει κατι καινουργιο επανω. οποτε σκεφτηκα απο το να δωσω 250 ευρω ετσι καλυτερα ας επερνα κατι καινουργιο και καλυτερο. (το θελω για gaming αλλα οχι τοσο hardcore)

μπορει καποιος να δει καμια καινουργια/μεταχιρισμενη καρτα γραφικων και μητρικη που να ειναι συμβατα? θα προτιμουσα καλυτερα απο αυτα που ειδη εχω αλλα να μην ξεφευγουμε πολυ απο τιμες..

εγω δεν ξερω καθολου απο αυτα.

ευχαριστω πολυ!

-update

επισης ξερει κανενας αν το toshiba satellite p500 εχει καμια διαφορα απο το μοντελο μου? μηπως εχει τιποτα συμβατη μητρικη και καρτα γραφικων

Επεξ/σία από Netrelious
Δημοσ.

Πήγαινε σε αλλο μαγαζί που το εμπιστεύεσαι και ζήτα να σου κάνουν καλό καθαρισμό (με λύσιμο) και αλλαγή πάστας. Προαιρετικά αν μπορεί να σου κάνει και reflow στα προβληματικά κομμάτια. 

Μετά αγόρασε μια πολύ καλή βάση ψύξης (π.χ. cool master u3 http://www.coolermaster.com/mobile/notepal-series/notepal-u3/ ) και αν δεν μειωθεί το φαινόμενο σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο την αγορά νεου υπολογιστή.

Δημοσ.

κανε αυτα  για αρχη 1 ανασυγκροτηση 2 check disc 3 σκαναρισμα με αντιβαιρους και το malwarebytes 4 κατεβασε το hd sentinel και ποσταρε αποτελεσματα 5 κανε καθαρισμο με το ccleaner και της registry.αν δεν στρωση τοτε μιλαμε καθαρα για hardware προβλημα,εγω παντως δεν εμπιστευομαι κανεναν στο καθαρισμα απο την σκονη,καλυτερα να κανεις και ενα καθαρισμο μονος για να εισαι σιγουρος,υπαρχουν αρκετα βιντεο στο youtube που μπορεις να δεις πως γινετε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...