avisinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 ... και στην αντιγραφή δεν εμφανίζονται στο word οι πίνακες που έχει μέσα το site.γιατί? συγκεκριμένα θέλω να αντιγράψω από το doom οδηγούς για το gordian knot να τους μελετήσω με την ησυχία μου αλλά δεν κάνει αντιγραφή τους πίνακες που έχει μαζί.εννοείται ότι τους έχω επιλεγμένους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelos0 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 giati dne dokiamzeis na kaneis save thn selida, h available off line gia na thn melethseis ston xwro kai xorno ths dikhs sou epiloghs (opws lene kai oi amerikanoi 8a epite8oume se xwro kai xrono dikhs mas epiloghs) :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avisinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 χα χα οκ Άγγελε θα το δοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Μήπως αντιγράφονται αλλά... δεν φαίνονται; (μου έχει τύχει) Μην κάνεις απλό copy- paste, αλλά πήγαινε Edit->Paste special (Επεξεργασία -> Ειδική επικόλληση) και επίλεξε π.χ. Formatted Text (RTF) και όχι HTML format. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avisinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 όχι accipio δεν επιασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelos0 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 teliak to file->save as...-> html epiase? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeankoyg Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Στο δικό μου σύστημα Windows XP SP1 GR IE 6.02 SP1 Office XP GR Ο ΙΕ έχει στα "αρχείο" (files) επιλογή για "Επεξεργασία με Microsoft Word" με αυτή την επιλογη περνάω τη σελίδα στο Word, και δεν έχω συχνά προβλήματα. Μπορείς βέβαια να ανοίξεις τη σελίδα από το Word πας "άνοιγμα αρχείου" και δίνεις το URL της σελίδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avisinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 οκ Άγγελε έπιασε το αποθήκευσε σαν html doc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MyLord Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Ki akoma pio praktiko einai to .mht giati ta sozei se ena monadiko arxio xoris na ftiaxnei fakelo me tis ikones kai loipa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avisinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 ναι Λεωνίδα τώρα τον ειδα τον φάκελο τον έσβησα και εσβησε μαζί και το doc που ήθελα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Επίσης αν θες να κρατήσεις σελίδες μπορείς να το κάνεις κάνοντάς τες μεταροπή σε pdf με τον Adobe Acrobat 6.0 Professional . Το πλεονέκτημα που έχω βρεί εκεί είναι ότι μπορείς αργότερα να προσθέσεις σελίδα από τα διάφορα link που έχει ήδη η σελίδα που έχεις αποθηκεύσει κάνοντας απλός ένα κλίκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avisinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 αχα θα το δοκιμάσω εχεις προχειρο κανα λινκ για το 6.0 pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 [...]εχεις προχειρο κανα λινκ για το 6.0 pro Όχι, δεν έχει!!! :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.